Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
derii ale ty nie cierpliwa. U mnie też juz coraz gorzej,wszystko boli i ciagnie i tez mam wrażenie,że to już nie długo.
My dzisiaj mielismy gosci i moj troche wypil.Mam nadzieje,że jak na złośc nic mnie nie chwyci
Wczoraj zaczełam macierzyński więc jeszcze może niech z tydzień mała posiedziderii84 lubi tę wiadomość
-
Bezsennosc meczy.Mała zaraz chyba wyskoczy z brzucha,bo tak sie wierci a najgorszy to jest ból w szyjce.Nie moge za bardzo sie załatwić i po wyjściu z WC ledwo dochodze spowrotem do łóżka tak mnie tam kłuje i boli wrrrr
-
Dzień dobry od dzisiaj Maja, Kafabi i ja możemy rodzic hihi
Tak,mam mega parcie na poród, wszyscy do okoła mnie męczą pytaniami, czy to juz, kiedy, jak się czujesz.... Ble ble ble
Maja te klucie w pochwie bardzo dobrze jest mi znane,możliwe, że Emma ucieka jakiś nerw...
No to czekamy
Nana jak mała się ma, lepiej? -
Czesc dziewczyny, jakas leniwa ta niedziela
Ja sobie umilam czas czytaniem topiku na kafeteri o smiesznych i wstydliwych wpadkach na porodowce i pekam ze smiechu Jakbyscie chcialy sobie poprawic humor to podaje linka
http://f.kafeteria.pl/temat/f10/smieszne-wstydliwe-ale-nie-tragicznne-wpadki-na-porodowce-p_3241856 -
hej Dziewczyny
ja dziś kiepsko spałam, do tego ok 4 obudził mnie okropny ból kolana (kolano po 2 operacjach). ostatnio rozmawiałam z żoną kuzyna i chwaliłam się, że kolano nic a nic mi nie dokucza a już prawie 2 lata po ostatniej operacji. i jak na złość... wzięłam apap i troszkę pomogło...
Deri, Maja, Kafabi- już za chwilkę będziemy podziwiać zdjęcia Waszych Pociech )) dacie radę- tyle już za Wami, że nic nie jest straszne
mój Synuś nabiera siły, bo coraz mocniej kopie teraz już czuję na zewnątrz Jego "poczynania" a Mój co położy rękę to ciiiiiisza, hehe. wstydzi się Synuś TatusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:53
-
Siamyrka chyba musialas o mnie myslec bo zamiast Derii napisalas Diana Ja tez czuje jak kica moja dzidza w brzuchu jak przyloze reke, a nawet czuje jak sie przesuwa, taki uczucie jak wijacy sie waz a jak zawolam meza i przylozy reke to tez cisza, wstydliwe te nasze dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:42
derii84 lubi tę wiadomość
-
derii dużo zdrówka. Ja siedze i myśle co by tu zrobic szybko na obiad. Dzisiaj jak zwykle pół nocy nie spałam.W wc byłam chyba z 5 razy i raz znowu złapał mnie ten mocny ból w szyjce i w dole brzucha promieniujący do nóg. Och zbliża sie,zbliża ten wyczekiwany dzień
Ja już nawet nie wychodze z domu,bo sie boje.Nieraz jest ok chodze normalnie a za chwile mnie zegnie w pół ,bo mnie boli cały dół. -
Deri- trzymam kciuki zeby chorobsko odpuscilo
Maja- sliczny pokoik a brzusio jeszcze ladnieszy
Ja sie dzis nasprzatalam i kluje mnie w dole (szyjka?)
Do tego sie zestresowalam bo Maly dzis malo dawal o sobie znac... (a jestem swiadoma ze w tym tyg (23) jeszcze czesto nie czuc maluszka). Ale nadrobil teraz wieczorkiemderii84 lubi tę wiadomość
-
siamyrka ja tez tak nie raz miałam,że mała sie nie ruszała do południa a potem dała popalic.
To chyba normalne ale mimo to trzeba sie obserwowac.
Moja za to teraz daje dżezu az płakać mi sie chce czasami z bólu.
Właśnie zjadłam sobie kanapki ze smalcem i ogórkiem.Pychotka.
Gdzie się podziało reszte dziewczyn? -
Ja jestem tylko ostatnio wpadlam w szal zakupowy i planowy i po prostu wsiąkłam
no i zgaga mnie meczy
dalej szukam wózka ktory bdzie odpowiedni , hertan'y juz przegladalam i sama nie wiem czy te czy inne... -
hej dziewczyny
Jak się miewacie? Ja noce mam średnio przespane, bo czesto wstaje siusiu Maja35 piękny brzuszek i kącik dla dzieciątka. Gdzie kupiłaś tak ładny zestaw na łożeczko? Maja już nie długo a będziesz rodzić. Pewnie doczekać się nie możesz, bo coraz ciężej. Wam też sie tak cięzko oddycha? Ja to sapie jak stara babcia a dopiero 31 tydzień
Cati fajne wózki mają na tej stronie http://www.mimmis.no/ i trafiają się promocje ciekawe Ok lece na śniadanko. Milego dnia dziewczyny