Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:A Ty skad dokladnie? ;> i jesli rok w Twoim nicku to Twoja data ur to jestesmy w tym samym wieku
Ja w poniedziałek płynę do Polski, a usg mam 29 żeby sprawdzić czy wszystko Oki i czy groszek rośnie :)ja jak zobaczyłam pierwszy raz serduszko to sie popłakałam ze szczęściaRudzia lubi tę wiadomość
-
Mimi1990 wrote:Rudziaaaaa a miałaś może pamiętnik na vitalii? Bo mam wrażenie ze Cię kojarzę i ze na fb gadałyśmy , tyle ze fb juz nie mam
Ja w poniedziałek płynę do Polski, a usg mam 29 żeby sprawdzić czy wszystko Oki i czy groszek rośnie :)ja jak zobaczyłam pierwszy raz serduszko to sie popłakałam ze szczęścia
No mialam pamietnik tam hehe przypomnij mi sie bo ja nie pamietam czy pisalam i z kim sorki..
Dla mnie Fasolek byl zaskoczeniem pomimo ze wszystko bylo zalanowane, bylam pewna ze dostalam @ ale to nie bylo to i tak oto jest Sofia jeszcze tylko 102 dni do Naszego spotkania -
aisa wrote:My w tym roku zostajemy tu na Święta.
Rudzia, kicha że nie mogłaś popłynąć do Pl. Rany, jaki zabieg będziesz mieć?
beda mi usuwac cyste na gruczole Bartholina od poczatku ciazy pojawila mi sie po raz drugi lekarz "pocieszyl" ze jak teraz usuna to prawdopodobnie znowu sie bedzie pojawiac i znowu bedzie trzeba usuwac ... ehh
-
Rudzia wrote:beda mi usuwac cyste na gruczole Bartholina od poczatku ciazy pojawila mi sie po raz drugi lekarz "pocieszyl" ze jak teraz usuna to prawdopodobnie znowu sie bedzie pojawiac i znowu bedzie trzeba usuwac ... ehh
Długo będziesz musiała być potem w szpitalu? -
nick nieaktualnyTrudno powiedzieć, bo mam bardzo dlugie cykle 38-dniowe. Z moich wyliczeń wynika ze jutro będzie 5t4d ciązy a 25 dzień fazy lutelanej. Ale mogę sie mylić. Także myślę, że jutro zobaczę tylko pęchęrzyk. Ale przynajmiej zobaczę czy dobrze mója kruszynka się ulokowała:)
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bozee ja dopiero wstalam ostatnio zasypiam kolo 3 w nocy a wstaje w poludnie..