X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak powodzenia ;)

Dostałam dzisiaj list z szpitala i moje maleństwo nie ma ryzyka downa ;)
    tak się cieszę bo się już martwiłam, że przez te wymioty może być coś nie tak, aż na serduszku robi się lekko ;)

mychowe, Paula55, ap1526, Zancia28, Plumb80, Kropka, xcarolinex lubią tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • alkak12 Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychowe wrote:
    Alkak, a czemu tak szybko? Cos mnie ominelo, może pisałas, a nie pamiętam :/
    Trzymam kciuki i powodzenia :)
    Miała byc za tydzien ale mam podwyższone ciśnienie oraz jakies sladowe ilosci bialka w moczu + boja sie ze macica zacznie sie rozchodzic. Ja osobiscie jestem prze szczęśliwa bo kolejna noc sie meczylam i na szczęście moze jeszcze tylko jedna mnie taka czeka

relgh371dlgtazvw.png
    Nasza pszczółka :)
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to świetnie, a maluszek gotowy do wyjścia :) trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • kambel Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę to za chwilę przybędzie nam maluszków :
    Alkak-trzymam kciuki
    Mychowe- a u Ciebie jak sytuacja? Księżniczka sama chyba za bardzo się nie spieszy :)

alkak12 lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak, ja teez bede trzymac kciuki jutro przez caly dzien.

alkak12, Kropka lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel, ja w niedziele na 8.30 do szpitala jadę na wywołanie, myślałam, że sama wyjdzie przed niedziela, uwierz mi, że naprawdę wszystkiego próbowaliśmy ;) No ale widocznie może jest jej tam dobrze :) tylko mam nadzieje, że wywoływanie długo nie zajmie i nie będzie tak bolesne jak to opisuja..

Plumb80, alkak12, Zancia28, xcarolinex lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak o rety, ale wiadomości :) Powodzenia, koniecznie pisz i dawaj znać co u Was :)

Mychowe nie trać nadzieji, może jeszcze się coś ruszy ;)

mychowe, alkak12 lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej aż ciężko mi uwierzyć że to już :) najwidoczniej jej jest dobrze u mamusi i się nie spieszy :) każdy ma inny próg bólu i ból bolowi nie jest równy :)dlatego ja też nie czytam i nie słucham opowieści jak to bolało i jak dotąd mam nastawienie pozytywne . Pamiętam jak robiłam sobie pierwszy tatuaż na 2 raty. Pierwszy same kontury mega ból i po chwili miałam dość, na drugą psychicznie się nastawilam że przecież to ból niesamowity a okazało się ze nie było aż tak źle najgorzej na końcu. Więc teraz też myślę że będzie boleć jak ma boleć a z czasem i tak zapomnimy jaki to był faktycznie ból.

Kropka, mychowe lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe powodzenia ja w poniedziałek ide na przekręcanie małego :))

mychowe lubi tę wiadomość

1usa3e5e42kseo71.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zancia powodzenia, będę trzymała kciuki :)

Mychowe, popukaj w brzuszek i pogadaj z maleństwem, ze ma dziś już wychodzić :)

Alkak co u Ciebie? Rodzisz juz :)

Kambel masz rację, że każdy ma inny próg bólu. Najważniejsze jest pozytywne nastawienie :) Mi jak byłam na wywoływaniu porodu, położna przychodziła i co rusz pytała mnie, czy chcę coś przeciwbólowego :) A po cesarce juz po dwóch dniach brałam tylko 1 paracetamol a piątego wcale :)

Ale będzie się teraz działo, wysyp maluszków :)

mychowe, alkak12 lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak, Mychowe, Zancia - powodzenia dziewczyny, niech wszystko się uda :)

A pozostałe dziewczyny pozdrawiam :)

mychowe, alkak12, Kropka lubią tę wiadomość

• kambel Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak- mam nadzieję że już tulisz swojego maluszka :)
    My po wizycie, mała rośnie i waży już 2022 gr .następny scan za 2 tyg, więc nie będę nas męczyć ciągłym wizytami w szpitalu :)

mychowe, alkak12, Plumb80, Kropka lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kambel wrote:
    Jej aż ciężko mi uwierzyć że to już :) najwidoczniej jej jest dobrze u mamusi i się nie spieszy :) każdy ma inny próg bólu i ból bolowi nie jest równy :)dlatego ja też nie czytam i nie słucham opowieści jak to bolało i jak dotąd mam nastawienie pozytywne . Pamiętam jak robiłam sobie pierwszy tatuaż na 2 raty. Pierwszy same kontury mega ból i po chwili miałam dość, na drugą psychicznie się nastawilam że przecież to ból niesamowity a okazało się ze nie było aż tak źle najgorzej na końcu. Więc teraz też myślę że będzie boleć jak ma boleć a z czasem i tak zapomnimy jaki to był faktycznie ból.

Kambel, mysle, że to wszystko siedzi u nas w psychice, ja próbuje się pozytywnie nastawić, że będzie dobrze. W sumie bardziej się boje o mala nizo siebie, ja sam rade. Mam czasem takie dziwne myśli, że ja stracę, może przez to, że poroniłam pierwsza ciążę.. Ty w sumie też cos o tym wiesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 16:57

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropko, a czemu miałaś w końcu cesarki, bo nie pamiętam czy pisałam, ale pisałam, że miałaś mieć wywoływany poród?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny, dam znać jak mala kluseczka się urodzi :)

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • alkak12 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jestem przed. Wczoraj mi powiedzieli ze prawdopodobnie dzisij a okazalo sie ze po 2 dawce sterydow musi uplynac 24h i planuja zrobic to jutro po 11:30 ale jeszcze nie znaja konkretnej godziny. Jak na razie leze na oddziale i sie nudze bo nie nauczona jestem takiego bezruchu szczegolnie po ostatnim czasie

relgh371dlgtazvw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na dobre wiadomości jutro i odpoczywaj,ciesz się z tego bezruchu.Może już ostatni taki spokojny dzień przed Tobą,a jutro jak się uda to już na innych obrotach będziesz ;)

• alkak12 Ekspertka

Wysłany: 3 maja 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie jaki jest plus tego leniuchowania- moje stopy wygladaja normalnie w końcu a nie jak dwa balony :)

Kropka, Plumb80 lubią tę wiadomość

relgh371dlgtazvw.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awww jakie to ekscytujące czekac, aż sie maluchy wykluja :D
    Powodzenia dziewczyny x x x

Kropka, alkak12, mychowe lubią tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • kambel Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak-odpoczywaj :) później już sobie szybko nie pozwolisz na taki blogi odpocZynek :)
    Trzymam za was kciuki dziewczyny :)
    a mi jak na złość skruszyl się ząb i muszę czekać do wtorku by coś z tym zrobić ...

alkak12 lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ