Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Alkak ciesz sie ta nuda, bo przez dlugi czas juz tego nie zaznasz. Nudz sie I rozkoszuj sie nia
Mybchowe porod mialam wywolywany z powodu wysokiego cisnienia. W trakcie skurczy malemu puls spadl. Po drugiej takiej akcji z pulsem zrobili mi cesarke. Jak mnie otworzyli, to lekarz powiedzial, ze pepowina zaslaniala wyjscie. Przy skurczu jak maly schodzil w dol, przyciskal pepowine I tracil tlen.
Dziewczyny powodzeniaalkak12, mychowe, leniuta29 lubią tę wiadomość
-
Noc byla przechlapana bo spac nie moglam a o 7:30 juz po mnie przyszli. Teraz leze I czekam na doktora ktory powie o ktorej godzinie ale wedlug poloznej to zrobia szybciutko puki maja spokuj bo pozniej nie wiadomo jak moze byc
Plumb80, Kropka, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
Alkak serdecznie gratuluje. Synus ma super wage. mam nadzieje ze oboje czujecie sie dobrze. ciesze sie razem z toba.
Mychowe trzymam kciuki.
A ja tymczasem ciesze sie moim dobrym humorem. To juz ponad 2 tygodnie takiego szczescia. Mam nadzieje ze moje hormony juz nie beda wiecej tak szalecNiech teraz mlody szaleje.
Padla dezyzja co do imienia- Stanleymychowe, alkak12, Kropka lubią tę wiadomość
-
Alkak, ogromne gratulacje, jaki duży chłopak, mimo, że tak wczesnie wyszedł
Tak Kropko, ja w szpitalu od 8.30,pelno badań porobili i dopiero o 11 miałam ten tampon hormonalny zaaplikowany, godzina lezenia i później na spacer naokoło szpitala z mężem, aż bolało jak chodziłam, za każdym krokiem.. teraz mam bóle jak na okres, nasilają się i maleją, czy to skurcze?
Moj mąż ma jutro urodziny, może mala zdąży wyjść przed jego urodzinamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 18:30
alkak12, Kropka lubią tę wiadomość
-
Niestety nie dane mi było nacieszyc się Bartusiem poniewaz jego plucka sie dobrze nie oczyscily I zabrali go na oddzial noworodkowy. Tak wiec widzialam go ostatnio przed 11rano. Ponoć podali mu antybiotyk I jest lepiej ale dopiero moze wieczorem go zobaczę.
Mychowe trzymam kciuki za szybkie rozwiazaniemychowe lubi tę wiadomość
-
Alkak, oby szybciutko płucka doszły do formy. Buziaki dla Was
Mychowe mi mówili, ze z tym tamponem 24 godz. dopiero potem żel, więc trzymam kciuki, byś rodziła jutro
Tyger fajniutkie imię
Zancia mnie wypuścili na drugi dzień po cesarceRodziłam w sobotę o 3 rano a w niedzielę o 14 już jechałam do domu
mychowe, alkak12 lubią tę wiadomość
-
Kropko, a dostałam skurcze, bo od trzech godzin mam częste skurcze co 3 minuty zazwyczaj po 20-25 sekund, ale rozwarcie za małe, żebym mogła na porodowke się przenieść i żeby mąż mogl przyjechać, chyba czop też odchodzi, bo tak trochę brązowego i różowego śluzu się pojawiło.. a te skurcze.. Ojej, razem z bólem w krzyżu.. teraz wiem jak wygląda skurcz.. u mnie podczas skurczu malej tętno rośnie i mówią, że tak ma być..
kambel, Zancia28, Kropka, alkak12, Plumb80 lubią tę wiadomość