X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie, jesCze nie, ale zaraz przeniosą mnie na Delivery Suite:) wiec kilka lub kilkanaście godzin?

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia, cierpliwości i sił dużo. Na pewno jesteś już tym wszystkim zmęczona i nerwowa, a tu jeszcze przed Tobą cała akcja. Oby poszło już teraz sprawnie.

mychowe lubi tę wiadomość

• alkak12 Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas co chwilę coś wychodzi:( Najpierw sprawa z płuckami, później zoltaczka, a niedawno okazało się że słyszą w serduszka tz Heart murmurs. Bartuś od około 4 w nocy jest pod lampą ale na szczęście przy moim łóżku. Chciałam Wam go pokazać ale nie umiem wstawiać na telefonie zdjęć szczególnie że użytkuje męża a nie swój bo w moim skończył mi się limit neta :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 15:03

relgh371dlgtazvw.png
    Nasza pszczółka :)
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Alkak biedny Bartuś, niech szybciutko upora się z żółtaczką. Mama nadzieję, ze te szumy też okażą sie niegroźne. Trzymam za Was kciuki. A zdjęcie wstawisz, jak będziecie w domku :) Dużo zdrówka.

Mychowe to sie wykończysz :( Trzymam kciuki, by szybko poszło :)

alkak12, mychowe lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe nie poddawaj sie i walcz dzielknie jak matki polki. Myslami jestem z toba <3

Alkak dobrze ze jestes w szpitalu pod dobra opieka. Pod lampa zoltaczka szybcie przejdzie a o szmery sie nie martw. Masa dzieci je ma ale potem mijaja.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:35

alkak12, Zancia28, Kropka, kambel, mychowe lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:36

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie urodziła juz

1usa3e5e42kseo71.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychowe dawaj znać :)

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na informacje Mychowe !!!
    Alkak, spokojnie, żółtaczka szybciutko minie pod lampami,a te szmery w serduszku mogą też ustać. Trzymaj się dzielnie :)

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem teraz w pracy ale źle się czuje chyba to odwodnienie. Czy jest szansa że w szpitalu dostane kroplowke bo już nie daje rady strasznie mi slabo brak sil itd bol w brzuchu gazy. Pisze z tel bo nie wiem czy warto jechac do szpitala czy mnie odesla do domu

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz spróbować pojechać do szpitala ja nigdy nie miałam czegoś takiego to nie wiem

1usa3e5e42kseo71.png
  • xcarolinex Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kroplówke, gdy miałam Norovirus, trzymało mnie ok 6-7 dni a w piątym dniu dostałam kroplówke, bo nic nie mogłam utrzymać w żołądku nawet wody - wtedy był 15tc, miałam ketony w moczu, wiec szybka 1l kroplówka i saszetki do picia do domu.
    A dlaczego jesteś odwodniona, chyba cos ominęłam??

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • alkak12 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu dowiedziałam się ze jak mi nie skoczy ciśnienie i z Bartusiem będzie ok to jutro idziemy do domku :) żeby zbić ciśnienie mam wypić jeszcze dzbanek wody więc dla pewności pewnie jeszcze z dwa wypije :)

A tak po za stwierdzam że może opieka tutaj jest na wysokim poziomie ale czas to mają na wszystko. Wczoraj rano w końcu poprosiłam się antybiotyk na moje uszy i lekarz wpisał mi go w kartę o 8 rano a że nie wpisało której godzinie ma być podany to nie mogłam się go do prosic i dopiero jak przyszła nowa położna na noclegi to o 12 w nocy mi go podała:( Tak samo było z opatrunkiem bo cały czas mi się sączy w miejscu gdzie był dren i wczoraj poprosiłam o zmianę około 7 popołudniu jedna położna a później kilka pod rząd i dopiero jak przyszła dzisiaj nowa na rano to się tym sama zajęła :( Ale po za tym nie mam co za dużo narzekać :)

Kropka lubi tę wiadomość

relgh371dlgtazvw.png
  • alkak12 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W adwarku Bartuś :)

Kropka, tyger lubią tę wiadomość

relgh371dlgtazvw.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak- śliczny synuś, a jakie ciemne włoski ma :) dobrze że jesteście pod dobrą opieką.
    Driada- i jak byłaś w szpitalu? Ja jak byłam ostatnio to przyszła dziewczyna to odeslali ja do domu i powiedzieli jej ze ma się skontaktować z położną lub gp i aby jej umowili spotkanie bo z biegu nie przyjmują. Dlatego też ją zawsze najpierw idę do położnej.
    Mychowe już pewnie tuli corcie :)
    zancia - to teraz Twoja kolej :)

alkak12, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kambel tak wlasnie tez chciałabym mieć to już za sobą będziemy z mezem dzialac od dzisiaj alkak12 sliczny synus

alkak12, tyger lubią tę wiadomość

1usa3e5e42kseo71.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkak śliczny Bartuś :) I włosków jak dużo ma :) Super, że wychodzicie do domku :)

Mychowe, gratulować już możemy? :)

alkak12, tyger, mychowe lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • alkak12 Ekspertka

Wysłany: 7 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeszcze przed nami 1 badanie krwi o 4 rano i będzie wiadomo na 100%:)

tyger lubi tę wiadomość

relgh371dlgtazvw.png
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w szpitalu, jedyne co mi zbadali to ciśnienie i na każdy mój objaw jaki wymieniłam dostałam odpowiedź, że to jest normalne. Wrazie cczego mam się kontaktować z położną. A i jak ja się źle czuję tzn, że dziecku jest dobrze.
    Czuję się odwodniona, nie mam siły, słabo mi i czuję, że brakuje mi płynów, ale zaś nie mogę ich nadrobić bo wtedy chce mi się wymiotować. Osłabia mnie to, że tu dla nich wsztsko jest normalne i o wszystko trzeba się prosić.
    Moja koleżanka ma za mies rozwiązanie, a położna jej nie dała żadnych witamin, ani kuponów totalnie nic, tak tu robią Polki w.. i to nie o pierwszym przypadku słyszałam.

alkak śliczy maluszek ;)

f2wli09kvv5ashuy.png
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ