Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest bąbelki to jest to
Ja sie śmieje ze czasami to masz takie dziwne wrażenie jakby zbierało mi sie na pierdy a to poprostu małe sie przemieszczają strasznie dziwne uczucieenergytrip lubi tę wiadomość
-
Od tych babelków to tylko chwila do mocnych kopniaków
Ja mam starsznie obolale zebra po prawej stronie, Malenstwo sobie je upodobalo Jak zaczyna wariowac i sie straasznie ruszac, to sie czasem boje i troche to boli - mam wrazenie jakby zaraz chciala wyskoczyc
Dzisiaj wizyta u lekarza no i scan! Strasznie szybko mi leca te tygodnie, oby tak do konca
Kropka, wyjasnilo sie u Ciebie z tym scanem?
-
No ja juz po moim usg, dzieciaczki ok i zapowiadają sie dwie dziewuchy!
Kropka, energytrip, pasia27, mychowe lubią tę wiadomość
-
no w głębi liczyłam na parkę- w sumie dla męza żeby poczuł się męzczyną a tak to musi przetrawić pewno jak je zobaczy to mu przejdzie
Lilka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Ulala, dwie córeczki gratulacje
Z tym skanem ile ja nerwów się najadłam, ile telefonów wykonałam Na szczęście dostałam dziś list i skan mam w czwartek Ale dziś jeszcze przed przyjściem listu, zadzwoniłam do szpitala, by złożyć skargę i z tej bezsilności poryczałam się w słuchawkę, dzięki temu facet obiecał mi, że wyśle dziś do nich wiadomość, że pilne i mają mnie umówić jak najszybciej. Jednak łzy, to nasza potęga Po tych telefonach nie zdziwię się, jak będę miała kilka listów z datą skanuUlala lubi tę wiadomość
-
Kropka no w koncu! To czekam na czwartek!
Energytryp kochana ta formę to położna daje w okolicach wlasnie 20 tygodnia. Kiedy masz kolejna wizytę? Na niej powinnas dostać jak nie to sie upomnij.ja mam wizytę 7sierpnia i wtedy dostanę bo w pracy musze rodeczyc do 25 tyg ciazy ta formę. -
dzieki dziewczyny. Nastepne usg mam za tydzien w czwartek - to bedzien 20 tydzien (to w szpitalu) a pozniej dopiero w 25 tygodniu widze midwife.
Zamieszanie tu jest jak w SAjgonie, nikt nic nie wie, za kazdym razem widze inna midwife, nigdzie sie nie da dodzwonic.... a w pracy musze powoli sie organizowac. Cale domino zastepsw sie szykuje w zwiazku z moim maternity.
Za jakis miesiac musza oglosic moja prace (maternity cover) ale w advercie musza podac poczatek kontrakty.
Dziekuje dziewczynki i zycze zdrowia. x -
Ja dostałam moje MAT B1 tydz. temu.
Energytrip dzwoń do swojej midwife aż do bólu, w końcu się dodzwonisz, umów się z nią by podskoczyć i odebrać to. fajnie by było przechodzić ciążę bez tych niepotrzebnych problemów
Jutro skan, nie mogę się doczekać -
no to fajnie,że z dzieciątkiem dobrze
no scan pewno zeby zobaczyć jak łożysko ułożone i czy da się naturalnie urodzić.
energytryp to dziwne,ze za każdym razem inna położna...u nas ciągle jest taka sama.
jutro kolejna wizyta w szpitalu- tym razem anestezjolog...oby dało się znieczulenie dać bo jak nie to usypanie a chciałabym widzieć jak małe wychodzą -
Wcześnie? Kochana ja to spotkanie miałam umawiane w 12 tyg i dopiero teraz mam mi sie zdaje,ze z racji bliźniaków wola sie przygotować wcześniej. A ja z moimi przjsciami moge wymagać jakiś dodatkowych badan pod wpływem znieczulenia. Zobaczymy co powiedzą.
-
hej anee pewno wpadaj do nas napisz coś o sobie
no przyszedł mi dzisiaj znowu list- kolejna wizyta i usg 20 sierpnia czyli już niedługo
byłam u anestezjologa i wszytko jasne. moje problemy z kręgosłupem nie powinny miec większego znaczenia gdyż znieczulenie daje się o wiele wyżej niż myślałam do tego ja bedę miała dwa rodzaje znieczulenia do kręgosłupa bo nie wiadomo ile u mnie potrwa wyciąganie małych ze względu na tkankę bliznowatą. no i kolejna rzecz z głowyKropka lubi tę wiadomość