Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest bąbelki to jest to
Ja sie śmieje ze czasami to masz takie dziwne wrażenie jakby zbierało mi sie na pierdya to poprostu małe sie przemieszczają
strasznie dziwne uczucie
energytrip lubi tę wiadomość
-
Od tych babelków to tylko chwila do mocnych kopniaków
Ja mam starsznie obolale zebra po prawej stronie, Malenstwo sobie je upodobaloJak zaczyna wariowac i sie straasznie ruszac, to sie czasem boje i troche to boli - mam wrazenie jakby zaraz chciala wyskoczyc
Dzisiaj wizyta u lekarza no i scan!Strasznie szybko mi leca te tygodnie, oby tak do konca
Kropka, wyjasnilo sie u Ciebie z tym scanem?
-
No ja juz po moim usg, dzieciaczki ok i zapowiadają sie dwie dziewuchy!
Kropka, energytrip, pasia27, mychowe lubią tę wiadomość
-
no w głębi liczyłam na parkę- w sumie dla męza żeby poczuł się męzczyną
a tak to musi przetrawić
pewno jak je zobaczy to mu przejdzie
Lilka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Ulala, dwie córeczki
gratulacje
Z tym skanem ile ja nerwów się najadłam, ile telefonów wykonałamNa szczęście dostałam dziś list i skan mam w czwartek
Ale dziś jeszcze przed przyjściem listu, zadzwoniłam do szpitala, by złożyć skargę i z tej bezsilności poryczałam się w słuchawkę, dzięki temu facet obiecał mi, że wyśle dziś do nich wiadomość, że pilne i mają mnie umówić jak najszybciej. Jednak łzy, to nasza potęga
Po tych telefonach nie zdziwię się, jak będę miała kilka listów z datą skanu
Ulala lubi tę wiadomość
-
Kropka no w koncu! To czekam na czwartek!
Energytryp kochana ta formę to położna daje w okolicach wlasnie 20 tygodnia. Kiedy masz kolejna wizytę? Na niej powinnas dostać jak nie to sie upomnij.ja mam wizytę 7sierpnia i wtedy dostanę bo w pracy musze rodeczyc do 25 tyg ciazy ta formę. -
dzieki dziewczyny. Nastepne usg mam za tydzien w czwartek - to bedzien 20 tydzien (to w szpitalu) a pozniej dopiero w 25 tygodniu widze midwife.
Zamieszanie tu jest jak w SAjgonie, nikt nic nie wie, za kazdym razem widze inna midwife, nigdzie sie nie da dodzwonic.... a w pracy musze powoli sie organizowac. Cale domino zastepsw sie szykuje w zwiazku z moim maternity.
Za jakis miesiac musza oglosic moja prace (maternity cover) ale w advercie musza podac poczatek kontrakty.
Dziekuje dziewczynki i zycze zdrowia. x -
Ja dostałam moje MAT B1 tydz. temu.
Energytrip dzwoń do swojej midwife aż do bólu, w końcu się dodzwonisz, umów się z nią by podskoczyć i odebrać to. fajnie by było przechodzić ciążę bez tych niepotrzebnych problemów
Jutro skan, nie mogę się doczekać -
no to fajnie,że z dzieciątkiem dobrze
no scan pewno zeby zobaczyć jak łożysko ułożone i czy da się naturalnie urodzić.
energytryp to dziwne,ze za każdym razem inna położna...u nas ciągle jest taka sama.
jutro kolejna wizyta w szpitalu- tym razem anestezjolog...oby dało się znieczulenie dać bo jak nie to usypanie a chciałabym widzieć jak małe wychodzą -
Wcześnie? Kochana ja to spotkanie miałam umawiane w 12 tyg i dopiero teraz mam
mi sie zdaje,ze z racji bliźniaków wola sie przygotować wcześniej. A ja z moimi przjsciami moge wymagać jakiś dodatkowych badan pod wpływem znieczulenia. Zobaczymy co powiedzą.
-
hej anee pewno wpadaj do nas
napisz coś o sobie
no przyszedł mi dzisiaj znowu list- kolejna wizyta i usg 20 sierpnia czyli już niedługo
byłam u anestezjologa i wszytko jasne. moje problemy z kręgosłupem nie powinny miec większego znaczenia gdyż znieczulenie daje się o wiele wyżej niż myślałamdo tego ja bedę miała dwa rodzaje znieczulenia do kręgosłupa bo nie wiadomo ile u mnie potrwa wyciąganie małych ze względu na tkankę bliznowatą. no i kolejna rzecz z głowy
Kropka lubi tę wiadomość