Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia_88 wrote:Flowwer, no wreszcie witamy po fioletowej stronie mocy
Butterfly, nadal nie masz wyników? Czekam na info od Ciebie! &&ale lepiej późno niż wcale. Walczyć warto.
Asia_88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Asia_88 wrote:Flowwer, no wreszcie witamy po fioletowej stronie mocy
Butterfly, nadal nie masz wyników? Czekam na info od Ciebie! &&
Asia nie mam dalej wyniku Nifty . Odchodzę już od zmysłów
Pocieszam się tym ze jutro idę na Usg , i podejrze mojego skrzata . Mam nadzieje że ma się bardzo dobrze !
-
Po kolejnej wizycie w końcu uwierzyłam, że i mi się udało. I tak mamy już 10 tc, termin na sierpień i witam się po fioletowej stronie.
Chciałabym pokazać wam mojego "latającego ogórka" ale nie umiem wkleić foty z telefonu
Kciuki za zdrowe bąbelki, bezpieczne narodziny i kolejne brzuchy po przejściach:)Asia_88, ana167, Agi83, Meli92, mięsko, Flowwer, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Flowwer piękny widok.
Moly, Mięsko, Madlenka, Asia super wiadomości.
Ja po polowkowych, chłopczyk waży 360 gr, zdrowy-wszystkie pomiary w normie. Łożysko z tylnej ściany centralnie przodujacego podniosło się i zakrywa ujście "tylko" na 7mm,zdaniem lekarza podniesie się i będzie brzeznie przodujace (bo już prawie takie jest) - co też jest wskazaniem do cesarki ale jest mniej niebezpieczne od centralnego. Ale jak pewnie same wiecie apetyt rośnie w miarę jedzenia i liczę że podniesie się na tyle że będę mogła urodzić naturalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 23:49
mięsko, Asia_88, madlenka, Flowwer, natty85, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny, z Wami będzie mi chyba weselej
Lena jak ja czekam na taki tydzień jak Ty!Asia_88 lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Znajome twarze, jak dobrze
Od razu polecam Wam stronę z której korzystałam kompletując wyprawkę chemiczną dla Małej - srokao.pl
Babka dość fajnie wyjaśnia skład poszczególnych produktów.
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
A ja moge napisać o aptece gemini. Nie znam osobiście, moze wy juz ja znacie ale jest podobno najtańsza, wiele moich koleżanek tak wszystko zamawiało dla dzieciaków do wyprawki i pozniej także.
Np ja biore Pregna plus, tam kosztuje 32zl a w rossmannie 39.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 09:54
-
Tez zamawiałam z Gemini, rzeczywiście jest tania. Niestety nie ma tam moich supli (biorę Mollers Mamma), a szkoda, bo wszystko razem w jednej przesyłce wychodzi taniej.
-
Ana przeraza mnie to I cieszy, tym bardziej ze mam lezacy tryb zycia
nie znam dnia ani godziny, choc wstepnie jestem umowiona na cc 1.3. Jak sie czujesz? Gotowa do dzialania?
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Teraz z gemini przyjdzie mi zamowienie za 800 zł. Podzielę się opiniami co do niektórych produktów.
Flowwer lubi tę wiadomość
Jasmina,.zobaczysz jak Ci to szybko zleci!
ja przed chwila tez byłam w 25tc
Agi, generalnie to jeszcze nie wszystko, ale większość..kupe rzeczy mam do prania i prasowania, czego nienawidzęi jutro pokój tapetujemy..no i zamawiam też tak jak Wy z Gemini, dużo już mam chemii z Rossmana, ale wyszło mi wczoraj, że jeszcze trochę brakuje
już widać jakim przedsięwzięciem jest dziecko
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Tak, prosimy o listę. Ja z chemii kupiłam hipp żel do mycia ciała i włosów, mleczko pielęgnacyjne, husteczki pielęgnacyjne nawilżanie i nivea krem przeciw odparzeniom. Również czytałam opinie o produktach na srokao.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 15:20