Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, super wieści, gratulacje
Ja mam jutro usg III trymestru,więc też proszę o kciuki!
Madlenka, nie oglądaj za dużo wózków, bo naprawdę będziesz miała problemMy z mężem jesteśmy raczej konkretni jeśli chodzi o zakupy, jak coś trzeba to idziemy i kupujemy, ale przy wózkach wymiękliśmy
W końcu zdecydujemy się chyba na Jedo Nevo.
Asia_88, mięsko, madlenka, ana167, zohasamoha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny do kiedy estrofem trzeba brac w ciazy? Ja mam dodatkowo jeszcze lenzetto.i na estrofemie i na tym drugim napisane zeby w ciazy nie brac. Boje sie czy to nie zaszkodzi. Ale nie wiem co na sztucznym bedzie odpowiadac za wzrost estrogenu?Corka - 2018
Syn - 2021 -
nick nieaktualnyMum2b wrote:Dziewczyny do kiedy estrofem trzeba brac w ciazy? Ja mam dodatkowo jeszcze lenzetto.i na estrofemie i na tym drugim napisane zeby w ciazy nie brac. Boje sie czy to nie zaszkodzi. Ale nie wiem co na sztucznym bedzie odpowiadac za wzrost estrogenu?
Ja skończyłam brać wczoraj, zbliżam się do 14 tygodnia. -
dziewczyny dzisiaj horror przy kasie w lidlu nagle oblały mi mnie zimne poty, kręciołki w głowie zdążyłam kucnąć i napić się wody bo bym padła, całe szczęście pani w kolejce zareagowała pomocą, nawet nie było gdzie usiąść
dobre 15 minut dochodziłam do siebie, eh...
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
U nas wszystko super
Serduszko 154/minute, waga 130g (wg długości kości udowej), długości CRL już nie mam wpisanej, tylko wagę - jest dzień do przodu bo wyszło 15+3
Moly, madlenka, Mysia_, Kabełka, Evaa, Karo-Linka, emka29, mięsko, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Mięsko, Madlenka, Asia - super, że wszystko dobrze na badaniach:D oby tak dalej:))
Mięsko, moja przyjaciółka też miała takie "ataki" słabości ni z gruszki ni z pietruszki w ciąży... a co dopiero przy dwójce. Uważaj na Was:*
Ana, kciuki mocne zaciśnięte za szybki poród bez komplikacji:)&&mięsko, ana167, madlenka lubią tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
A to mały Kwiatuszek, ma się bardzo dobrze. Karta ciąży założona i na 26.01 pierwsze badania prenatalne.
Muszę znaleźć gina który będzie ciążę prowadzić.
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!!
Meli witaj !!!!
Jutro wizyta Cierpliwej kto jeszcze wizytuje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 16:41
mięsko, Asia_88, ..::Butterfly::.., Meli92, lena7, Agi83, Evaa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWItam nowe osoby
Moly, to dobrze, że wszystko ok.
Flowwer ogromne gratulacje, widzę ze stopki, że dość długo walczyłaś, tym bardziej trzymam kciuki!
Ana, a u Ciebie cisza? Może po schodzach polatajALbo okna umyj
Ja się zbieram zaraz na usg, więc proszę o kciuki -
Moly mam nadzieje ze wszystko bedzie u mnie dobrze, tak jak u ciebie
ja wizytę mam 16, mojej gin nie ma ale było miejsce do Pani która mi robiła usg prenatalne wiec tez fajnie bo mi wszystko opowie.
Nowe dziewczyny witajcie
A czy termin porodu z usg pokrywa wam sie z wyznaczonym przez lekarza?
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, no wreszcie witamy po fioletowej stronie mocy
Butterfly, nadal nie masz wyników? Czekam na info od Ciebie! &&Flowwer lubi tę wiadomość