Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
Kabelka no fajne są i nie drogie
Co do limitów w szpitalu, ja byłam 3tygodnie temu, bo miałam skorcze, i leżałam 6dni, bo dopiero płaci za to NFZ..
Ja imion mam.kilka, wybiorę jak urodzemuszę zobaczyć twarz i wtedy dopasuje
Evaa lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Ehhh ja sie witam dzis plamieniem.. Nie czerwone i bez bólu brzucha, wiec staram się zachować spokój, ale jeśli sie nasili to napiszę sms do dr.. Wizyta zaplanowana dopiero na 03.01..
-
Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć?
U nas druga procedura ivf się udała. Po 7 latach starań. Cały czas jestem przeszczęśliwa
My imię mamy wybrane - Laura
Podczytuję was co już macie kupione, ja jedynie mam kosmetyki kupione w promocjiDo końca stycznia planuję pracować a od lutego zakupy dla naszej Małej
Będę podpatrywać i poznawać wasze opinie
Asia, oby to było jednorazowe plamienie, może wczoraj przemęczyłaś się czymś...mięsko lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
No właśnie lubi mnie straszyć i oczywiście zawsze w weekend.. A teraz to nawet przedłużony weekend. Pisałam sms do dr, ale nie odpowiada. Jak tak będzie w kolejnych dniach to ja do środy osiwieje
-
Dziewczyny, ja już w domu, po 3 dniach na szpitalnym jedzeniu o 2kg lżejsza. Mała za to chyba coraz większa, bo coraz bardziej czuję, jak szaleje. Na żartobliwe pytanie lekarza na obchodzie, czy chciałabym już do domu wyjść, odpowiedziałam, że przydałoby się, bo muszę jeszcze szampana picolo na sylwestra kupić i go odgazować, co by znów jakiejś kolki jelitowej nie dostac
.
-
Kabelka dobrze ze cie wypuścili. Jakieś zalecenia dalej, kiedy wizyta u lekarza?
Asia mam nadzieje ze szybko to plamienie przejdzie i będziesz trochę spokojniejsza. Do 3 juz niedaleko b
Mnie dzisiaj rozłożyło. Głowa boli, gardło i zatkany nos. Tak mnie kręci ze chyba zwariuje zaraz. Także sie kuruje.
-
nick nieaktualnyKabelka,dobrze,że już w domu. ja Ci powiem,że wczoraj też dostałam jakiejś kolki w dole podbrzusza, na szczęście po 1,5 godzinie leżenia samo przeszło, a wzięło mnie zaraz po zjedzeniu batonika
Asia , mam nadzieję,że z plamienia mi już się uspokoilo!
Ana,jaki wózek w końcu wzięliście ?My dziś z małżem zrobiliśmy kolejne podejście i po Nowym Roku trzeba w końcu zamówić...
Kochane, ja ostatnio dostałam od przyjaciółki wino 0%, pycha jest, nie taki ulep jak Piccolo, już się chłodzi na jutroDodatkowo kupiłam 3 Bavarie 0% jakby mąż chciał jutro się solidaryzować ze mną w trzeźwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dziewczyny jakie wózki wybieracie? Ja sobie czasami oglądam i zdecydowac sie nie moge tyle tego jest
przede wszystkim musi byc lekki. Podoba mi sie ten z biała ramą, taki eco na pewno wiecie a ja nie pamietam nazwy. Ale nie wiem czy byłby wygodny bo ma nie regulowana rączkę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlenka,dokładnie, na dodatek jest promocja na wina bezalkoholowe 2 za 50zl-info z wczoraj
Moly a skąd jesteś ?Te wina można kupić w sklepach z winami właśnie, w supermarketach może być ciężko ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 19:08
-
nick nieaktualny
-
Zalecenia to trochę się jeszcze pooszczędzać i dodatkowo sama wiem, że muszę bardziej zwracać uwagę na to co jem, tzn uważać na ciężkostrawne i wzdymające.
Powiem Wam, że 2 doby poleżałam tam bez mojej poduszki "cebuszki" i mi dziś lewe biodro chce odpaść, bo głównie staram się leżeć na tym lewym boku. Chwała za te poduszki ciążowe.
-
ania8306 wrote:Cześć dziewczyny. Mogę dołączyć?
U nas druga procedura ivf się udała. Po 7 latach starań. Cały czas jestem przeszczęśliwa
My imię mamy wybrane - Laura
Podczytuję was co już macie kupione, ja jedynie mam kosmetyki kupione w promocjiDo końca stycznia planuję pracować a od lutego zakupy dla naszej Małej
Będę podpatrywać i poznawać wasze opinie
Asia, oby to było jednorazowe plamienie, może wczoraj przemęczyłaś się czymś...ania8306 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Moly wrote:Dziękuję Mysia, muszę jutro skoczyć do Alkoholi Świata czy takie cuda tam mają, bo pewnie w zwykłym supermarkecie nie dostanę
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%