X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciezarowki mieszkajace w Niemczech
Odpowiedz

Ciezarowki mieszkajace w Niemczech

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała mieć cc, ale na pierwszej wizycie jeszcze o tym z ginkiem nie rozmawiałam. Furio napiszesz mi jak możesz jak szybko dochodziłaś do siebie? Czy mąż/partner mógł byc z Tobą? Jak wygląda doba po cc. Moja siostra miała cc w PL, ale w prywatnej klinice, chwali sobie bardzo, tylko mówiła, ze przez pierwsze 12 godzin nie mogła nawet głową ruszyć, a następne 12 godzin to wielki ból schodzącego znieczulenia i leki przeciwbólowe co chwilę praktycznie, później już super, bo 24 godz. po cc wstała z pomoca pielęgniarki i poszła się wykąpać. Zastanawiam się czy to wszędzie wygląda tak samo. oczywiście pomijając fakt, ze każda z nas jest inna i może ciut dłużej lub krócej dochodzic do siebie. Ja też troche boję sie nadwagi, bo ją mam i podobno jest gorzej dojść do siebie, ale z kolei mam koleżankę z dużo większa nadwagą niż ja i przeszła cc bardzo dobrze. Milion myśli się w głowie kotłuje i milion strachów, ale strachu przed PN mam o niebo więcej.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ