Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Dzień doberek!
Jejku jak się denerwuję ddzisiejszą wizytą. Staram się myśleć pozytywnie, ale coś mi nie idzie. Całą noc się przewracałam z boku na bok, a przed 7 obudziłam się już na dobre. Miałam nadzieję, że z każdą kolejną wizytą stres będzie mniejszy, a tu lipaMonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Monika będzie dobrze A ten stres przed każdą wizytą to już chyba wpisany jest w nasz stan o której godzinie masz usg?
Masz racje,teraz obawa o dziecko będzie już nam towarzyszyć cały czas,matki tak mają ponoć ale rozumiem,że u Moniki stres ogromny bo dalej nie wiadomo co z drugim maleństwem i już tyle przeszła od początku ciąży:( -
morganaa wrote:Ja nigdy nie przywiazywałam wagi do ciśnienia, ale jsk mi lekarz pierwszy raz mierzył to był w szoku, że mam strasznie niskie ciśnienie. Ja naturalnie mam niskie a w ciąży jeszcze niższe. Ale podobno lepiej mieć niskie niż wysokie.
Ja mam dość niskie, zwykle 100/60, tylko puls mam wyższy
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Olciaaa wrote:Monika będzie dobrze A ten stres przed każdą wizytą to już chyba wpisany jest w nasz stan o której godzinie masz usg?
O 12, więc jeszcze trochę i będzie po wszystkim. Trzymajcie kciuki:)klamka lubi tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Paulaa25 wrote:Dziewczyny a jak wysoki miewacie ten puls???
U mnie koło 80 jak jestem spokojna, czyli rzadko
😭
Paulaa25 wrote:Dziewczyny a jak wysoki miewacie ten puls???
Szczerze ja w domu nie mierze,nie przywiązuje to tego wagi. Nie chcę się też wszystkim na okrągło przejmować,tym bardziej że mam problem z kontrolą wszystkiego i czasami muszę odpuścić,bo zwariuje nadal chodzę do psychologa -
morganaa wrote:Szczerze ja w domu nie mierze,nie przywiązuje to tego wagi. Nie chcę się też wszystkim na okrągło przejmować,tym bardziej że mam problem z kontrolą wszystkiego i czasami muszę odpuścić,bo zwariuje nadal chodzę do psychologa
Długo chodzisz? -
Paulaa25 wrote:Wiesz,ze ja też o tym pomyslałam by iść do psychologa?
Długo chodzisz?
Chodziłam w zeszlym roku miesiąc,ale zaproponowali mi terapie grupową na nfz a ja mie chciałam tak w grupie. I od tego roku od lutego zmieniłam placówkę i chodzę na terapię indywidualną,czuję,że mi pomaga. Ja tam nie tylko za względu na niepłodność poszłam,ale głównie na stanu lękowe które miałam,teraz są mniejsze, ale ze względu na ciążę zmieniamy nieco profil terapii na wspierająca,żebym za bardzo się nie denerwowala. Na prawdę terapia choć krótko chodzę bardzo mi pomogła, polecam każdemu. Jak na nfz to wystarczy skierowanie od rodzinnego,ja dostałam bez najmniejszych problemów skierowanie. -
nick nieaktualny
-
morganaa wrote:My też mamy ciśnieniomierz,ale tylko mąż używa,z tym, że on ma wysokie ciśnienie i wskazanie lekarskie do kontroli ciśnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 11:51
-
nick nieaktualny