Ciężarówki po IVF 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRubi27 wrote:Na discavery life o 11. Bedzie program in vitro. Czekając na dziecko.
klamka, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulcia28 wrote:Tak wszystko dobrze u niej, bardzo dobrze jej na wsi i zostanie tak tak długo ile się da, a 18.7 ma termin więc chyba sama się zamelduje tutaj. Ma kijowy zasięg więc chyba nie da rady napisać, nie martwcie się wszystko jest ok
Jak jej tam dobrze, to niech się relaksuje
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Też obejrzałam program, aż łzy mi poleciały. W nagrodę dostali bliźniaki , ze swojej ciekawości weszłam na fb tej dziewczyny i mają dwójkę chłopczyków
Paulaa25, Rubi27 lubią tę wiadomość
-
Ja już po prenatalnych. Ze względu na mój wiek załapałam się na darmowe - zawsze to 400 zł w kieszeni
Dziecko jest zdrowe, ruchliwe i lubi leżeć na brzuszku Kość nosowa piękna, przezierność karkowa w normie, przepływy krwi w wątrobie ok, kość udowa też, serduszko zdrowe. Wyniki z krwi za 3 tygodnie. No i na 90 % to będzie dziewczynka
Cera mi się minimalnie popsuła, za to włosy o wiele mniej się przetłuszczają, niż zazwyczajPaulaa25, inspeMama, asias, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
asias wrote:Też obejrzałam program, aż łzy mi poleciały. W nagrodę dostali bliźniaki , ze swojej ciekawości weszłam na fb tej dziewczyny i mają dwójkę chłopczyków
Mi też się łezka zakręciła w oku a makijaż wł robiłam.Ooo jak ja obczaiłaś?
Chyba duże już maja te dzieci bo mojemu lekarzowi lat przybyloasias lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinka2707 wrote:Ja już po prenatalnych. Ze względu na mój wiek załapałam się na darmowe - zawsze to 400 zł w kieszeni
Dziecko jest zdrowe, ruchliwe i lubi leżeć na brzuszku Kość nosowa piękna, przezierność karkowa w normie, przepływy krwi w wątrobie ok, kość udowa też, serduszko zdrowe. Wyniki z krwi za 3 tygodnie. No i na 90 % to będzie dziewczynka
Cera mi się minimalnie popsuła, za to włosy o wiele mniej się przetłuszczają, niż zazwyczaj
Super wieści :*inka2707 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinka2707 wrote:Ja już po prenatalnych. Ze względu na mój wiek załapałam się na darmowe - zawsze to 400 zł w kieszeni
Cera mi się minimalnie popsuła, za to włosy o wiele mniej się przetłuszczają, niż zazwyczajinka2707 lubi tę wiadomość
-
Paulaa25 wrote:Mi też się łezka zakręciła w oku a makijaż wł robiłam.Ooo jak ja obczaiłaś?
Chyba duże już maja te dzieci bo mojemu lekarzowi lat przybylo -
nick nieaktualnyasias wrote:Też obejrzałam program, aż łzy mi poleciały. W nagrodę dostali bliźniaki , ze swojej ciekawości weszłam na fb tej dziewczyny i mają dwójkę chłopczyków
asias, inspeMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Inka cudowne wieści! Ale się cieszę! I gratuluję córeczki Imię już wybrane?
Jedyne, jakie mi się na razie podoba, to Karolinka A tak na serio, to w pierwszej trójce jest Magdalena, Małgorzata i Kamila.Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Bardzo ładne Ja mam coraz większe przeczucie, że też mam w brzuchu dziewczynkę Mąż wybrał imię Emilia
Na Emilkę miałam też fazę ostatnio, bo uwielbiam Emilkę ze Srebrnego Nowiu L.M. Montgomery, ale chwilowo mi przeszłoRocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
-
inka2707 wrote:Ja już po prenatalnych. Ze względu na mój wiek załapałam się na darmowe - zawsze to 400 zł w kieszeni
Cera mi się minimalnie popsuła, za to włosy o wiele mniej się przetłuszczają, niż zazwyczaj
Cudownie gratulujęinka2707 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakieś nowe odcinki byly czy te co juz kilka lat temu lecialy powtarzaja?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700