ciężarówki z Gliwic
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Mam pytanie o położna środowiskowa, która przychodzi po porodzie do domu. Czy możecie mi kogoś polecić? Mieszkam w południowej części Glwic, tj. Ligota Zabrska. Niestety w Gliwicach nawet nie mam przychodni, a rodzic bede przez CC w Tychach, bo tam tez mam ginekologa. Czy znacie dobra przychodnie, gdzie przyjmują pediatrzy, a do tego maja położna srodowiskowa? Północne dzielnice odpadaja, typu Łabedy, bo tam nie dojadę. Mieszkam w Gliwicach od prawie dwóch lat, a poród juz za 7 tygodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 20:44
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Dziewczyny,
Mam pytanie o położna środowiskowa, która przychodzi po porodzie do domu. Czy możecie mi kogoś polecić? Mieszkam w południowej części Glwic, tj. Ligota Zabrska. Niestety w Gliwicach nawet nie mam przychodni, a rodzic bede przez CC w Tychach, bo tam tez mam ginekologa. Czy znacie dobra przychodnie, gdzie przyjmują pediatrzy, a do tego maja położna srodowiskowa? Północne dzielnice odpadaja, typu Łabedy, bo tam nie dojadę. Mieszkam w Gliwicach od prawie dwóch lat, a poród juz za 7 tygodni.
Podpisuje sie pod pytaniem, dla mnie to tez czarna magia i bladze w tym temacie jak dziecko we mgle, a raczej odkladam na pozniej i powtarzam sobie, ze jeszcze jest czas -
benitka wrote:Miru mam pytanie jaki lekarz prowadzi twoją ciąże jeśli możesz zdradzić.Ja też Gliwice
Dr Fiegler z Przyszowic. Żadna tajemnicy.
ooo i Niecierpliwa tu się pojawiłaniecierpliwa, Yoacha lubią tę wiadomość
-
Miru - ja rodzę i chodze na SR w Tychach, ale mieszkam w Gliwicach i tutaj przyjedziemy z Córka po porodzie. Niestety, położna z Tychów nie przyjedzie do mnie do Gliwic, a mieszkam na Ligocie Zabrskiej.
Z Tychów pochodzę, mam tam swojego ginekologa i tam mieszkają moi rodzice.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 23:23
-
Sista wrote:Miru - ja rodzę i chodze na SR w Tychach, ale mieszkam w Gliwicach i tutaj przyjedziemy z Córka po porodzie. Niestety, położna z Tychów nie przyjedzie do mnie do Gliwic, a mieszkam na Ligocie Zabrskiej.
Z Tychów pochodzę, mam tam swojego ginekologa i tam mieszkają moi rodzice.
Ja na prenatalne 1 i 2 badania byłam w Tychach
Daleko ale w końcu nie urodzisz w kilka minut. Tobie juz tak mało zostało ty chyba w czerwcowkach jesteś prawda? -
Miru wrote:Ja na prenatalne 1 i 2 badania byłam w Tychach
Daleko ale w końcu nie urodzisz w kilka minut. Tobie juz tak mało zostało ty chyba w czerwcowkach jesteś prawda?
Ja wszystkie trzy prenatalne miałam w Tychach. Wstępnie jestem umówiona na CC, w Tychach wlasnie. Tak, ja czerwcoowka jestem
Podpytałam wsród sąsiadek i skłaniam sie ku przychodni Medan na ulicy Zabrskiej. Podejdę tam chyba w przyszłym tygodniu. Tak dziwnie, bo całe życie chodziłam do jednej przychodni w Tychach, a teraz całkowita zmiana
-
Miru wrote:Ale mówisz teraz o Gliwicach na Zabrskiej?
Tak, rozważałam tez Eskulapa i Przychodnie Kolejowa na Opolskie. Ale zdecydowałam sie na Medana po opinii sąsiada, ponoć fajna położna środowiskowa maja, a na tym mi zależy. No i żeby nie było daleko, bo z Ligoty Zabrskiej jestem. -
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Sista - a do kogo chodzisz w Tychach?
Ja mieszkałam kupe lat w Tychach, teraz wynajmuję mieszkanie w Katowicach.
Do gina też chodze w Tychach dlatego pytam;-)
Dr. Marek Krzystyniak - chodziłam do niego jeszcze przed ciaza, No i wszystkie moje koleżanki urodziły z nim Na prenatalnych byłam u Tomasza Zielińskiego, fajnie, bo tez mnie kojarzy, wiec w szpitalu bedzie mi raźniejalicja_ lubi tę wiadomość