Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Annie1981 - dziękuję :* po wizycie dam znać, co i jak, tak wieczorkiem
nana266 - aha, a to oni tylko do domu to przynoszą? a jak by kogoś nie było w domu? jak to jest z tym? ja numeru tel nie podawałam, a adres podałam tam, gdzie jestem zameldowana -
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Annie1981 - dziękuję :* po wizycie dam znać, co i jak, tak wieczorkiem
nana266 - aha, a to oni tylko do domu to przynoszą? a jak by kogoś nie było w domu? jak to jest z tym? ja numeru tel nie podawałam, a adres podałam tam, gdzie jestem zameldowana -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:36
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Nana w oparciu o reszte ciala ja to raczej mam bardziej jak Monia i nawet wielkosciowo ;d
Co do hemo sa masci na to, zeby nie bolalo tylko niektorych nie mozna stosowac jak te pecherzyki krwawia czy cos a jak bedzie bardzo zle to do lekarza po czopki. Moj maz tez ma, wiem jak cierpi... ale jak juz czuje to smaruje i jest ok. Duzo warzyw jedz i roznych takich krolikowych rzeczy, mojemu pomaga, a jak juz zaczyna smieciowe jedzenie jesc to znowu gorzej... A i staraj sie nosic ciemne majtki, bo czasami tez to ropieje i wtedy doprac nie idzie. Wiecej nie pomoge, bo sie nie znam, tyle co u meza... -
KateA92 wrote:Moje dziecko spi już 4 godziny i aż nie wiem co ze sobą zrobić może zaraz się obudzi bo toż to moje cycki już go wołają
nana mnie też się wydaje że masz podobny brzuch do Moni ale prawda jestem taka że to wszystko dopiero wyjdzie kto jaki kształt brzucha ma - teraz dopiero zaczynają Wam rosnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Ja też tak pod koniec ciąży do męża mówiłam jak patrzyłam na całą wyprawke, żeby to czasem Lenka się nie okazała zamiast Fabianka ale jednak jest chłopak tak jak miało być
Ojj nana żebyś wiedziała, że jest słodki sama z resztą się przekonasz jakie słodkie są dzieciaczki jak urodzisz ogarnelam mieszkanie, obiad zrobilam, pranie wywiesilam i teraz tak siedzę przy jego łóżeczku i wpatruje się w niego jak w obrazek hihi 4,5godz śpi czasami się zastanawiam czy aby na pewno się z tych moich cycków najada (to chyba taka normalna naturalna schiza karmiącej matki ) ale skoro tyle śpi no to chyba mu dobrze siedzę i się zastanawiam czy pierwszy mąż wróci z pracy czy pierwszy syn się obudzi