Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia super wieści cieszę sie ze wszystko w porządku i ze Amelka rośnie teraz kiedy masz wizytę?
Anq zobaczysz i u ciebie zleci, ja jeszcze czekam na poród mojej koleżanki termin ma na 2 kwietniaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
My z Szymkiem witamy w 27 tyg
Monia super ze wrócilas i ze z Amelka wszystko w porządku
Natka uważaj na siebie i Nikusia kochana :* wszystko ok?
Martynka witamy Ciebie i Agatke w 8 miesiącu
Szwagierka mi dziś zmierzyla cukier i miałam 71 a norma to 70-99 wiec sie uspokoiłam troche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaroline teraz rowno za miesiąc 17 marca mam
W moczu jeszcze troche leukocytow jest ale juz sie zmniejszyly po tym antybiotyku monural co mialam. Narazie bede brac jeszcze zurawine w tabletkach.
No i musze sie zorientować kiedy na to ostatnie genetyczne usg iść i sie umowic muszę za wczasu -
Monia mi gin mowil ze ok 32 tyg na te ostatnie genetyczne wiec u mnie wypada po Wielkanocy
Ile macie na plusie kg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:49
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Monia mi gin mowil ze ok 32 tyg na te ostatnie genetyczne wiec u mnie wypada po Wielkanocy
Ile macie na plusie kg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:55
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Caroline teraz rowno za miesiąc 17 marca mam
W moczu jeszcze troche leukocytow jest ale juz sie zmniejszyly po tym antybiotyku monural co mialam. Narazie bede brac jeszcze zurawine w tabletkach.
No i musze sie zorientować kiedy na to ostatnie genetyczne usg iść i sie umowic muszę za wczasu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny