Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Nana a po wyrosnieciu ciasta trzeba znow je zagniezc i rozwalkowac?
Nie wiem czy mi wyjda, ciasto strasznie kleilo sie do rak i to dosc dlugo, w ogole nie dalo sie wyrabiac w koncu musialam podsypac maka i to dosc sporo
teraz je robisz? daj znać jak wyszły , kleić sie nie mogły wiec dobrze ze podsypałas:)
co do butow mnie tez juz ciezko załozyc przez ten brzuchol -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Annie musiałabym z samego rana iść, a nie ukrywam, ze mi się nie chce ;p bo później to wszystko wykupione będzie
Super, że teściowa pączki zrobi U nas są drożdże w polskim sklepie. I te tradycyjne i te w proszku
Kaaarooolina89. Pączki wyglądają smakowicie Jak mówisz, że szybko się robi to może i ja się skuszę Tylko nie wiem czy w tym roku, bo już się na racuchy nastawiłam, ale zobaczę jeszcze
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A tymczasem dzisiaj taka wyżerka
Byliśmy w Ikei, bo chcieliśmy kupić nowy materac do sofy. Nie jest stara, bo ma dopiero rok a materac tak się odkształcił, że nie da się na nim spać. Uzbieraliśmy troszkę pieniążków ze ślubu i postanowiliśmy kupić nowy. Na miejscu zagadałam babkę z tego działu a ona na to, że mamy przywieźć stary i oni nam wymienią. Byłam w szoku, bo to było ponad rok temu i wydawało mi się, że gwarancja już dawno minęła. Powiedziała, że ich produkty są solidne i muszą wiedzieć o takich usterkach i chcą go zobaczyć, a to musiała być zła partia, bo ich materace są solidne.
Jestem bardzo miło zaskoczona, bo nie będziemy musieli wydawać pieniędzy W weekend zajedziemy tam wymienić ten materac, mam nadzieję, że się uda Jeżeli tak, to jak najbardziej będę polecać IkeęNatka2, Ink@, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja tez lubie Ikee i ich żarcie też
Powoli odkladam pieniądze już na mebelki do pokoi dzieciaków jak już wykończymy dom i też zdecydowanie napadam na Ikeę.
Tutaj jak sie urządzaliśmy to wszelkie dodatki do domu, materace, zaslony, biurka, szafki itede też z IkeiAnnie1981 lubi tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny