Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Nana a po wyrosnieciu ciasta trzeba znow je zagniezc i rozwalkowac?
Nie wiem czy mi wyjda, ciasto strasznie kleilo sie do rak i to dosc dlugo, w ogole nie dalo sie wyrabiac w koncu musialam podsypac maka i to dosc sporo
teraz je robisz? daj znać jak wyszły , kleić sie nie mogły wiec dobrze ze podsypałas:)
co do butow mnie tez juz ciezko załozyc przez ten brzuchol -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Annie musiałabym z samego rana iść, a nie ukrywam, ze mi się nie chce ;p bo później to wszystko wykupione będzie
Super, że teściowa pączki zrobiU nas są drożdże w polskim sklepie. I te tradycyjne i te w proszku
Kaaarooolina89. Pączki wyglądają smakowicieJak mówisz, że szybko się robi to może i ja się skuszę
Tylko nie wiem czy w tym roku, bo już się na racuchy nastawiłam, ale zobaczę jeszcze
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A tymczasem dzisiaj taka wyżerka
Byliśmy w Ikei, bo chcieliśmy kupić nowy materac do sofy. Nie jest stara, bo ma dopiero rok a materac tak się odkształcił, że nie da się na nim spać. Uzbieraliśmy troszkę pieniążków ze ślubu i postanowiliśmy kupić nowy. Na miejscu zagadałam babkę z tego działu a ona na to, że mamy przywieźć stary i oni nam wymienią. Byłam w szoku, bo to było ponad rok temu i wydawało mi się, że gwarancja już dawno minęła. Powiedziała, że ich produkty są solidne i muszą wiedzieć o takich usterkach i chcą go zobaczyć, a to musiała być zła partia, bo ich materace są solidne.
Jestem bardzo miło zaskoczona, bo nie będziemy musieli wydawać pieniędzyW weekend zajedziemy tam wymienić ten materac, mam nadzieję, że się uda
Jeżeli tak, to jak najbardziej będę polecać Ikeę
Natka2, Ink@, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja tez lubie Ikee i ich żarcie też
Powoli odkladam pieniądze już na mebelki do pokoi dzieciaków jak już wykończymy dom i też zdecydowanie napadam na Ikeę.
Tutaj jak sie urządzaliśmy to wszelkie dodatki do domu, materace, zaslony, biurka, szafki itede też z IkeiAnnie1981 lubi tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny