Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona WBC czyli biale krwinki w ciazy zawsze rosna, neutro to jest rodzaj bialych krwinek stad tez ich wzrost. Rbc to czerwone krwinki.spada ich ilosc no zwieksza sie objetosc krwi tak samo hemoglobina ewentualnie lekarz zaleci Ci brac zelazo a MCV jest to srednia objetosc krwinki czerwonej stad jest jej wzrost no skoro mass ich malo to musza byc wieksze Nic sie nie martw:-) tak jak mowie ewentuaalnie dostaniesz zelazo na Ta obnizona hemoglobine I erytrocyty
onaa123 lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Hejkaa czytam Was caly, ale od wczoraj tak zle sie czuje, ze nie mam na nic sily.. o tyle dobrze, ze humor dopisuje wczoraj piekna wiosenna i sloneczna pogoda, a dzis juz w chooj sniegu za oknem, masakra!
Natka, Martynka sliczne brzuszki macie, az trudno uwierzyc Martynka, ze nie dlugo rodzisz! Ja sie pytam sie kiedy to zlecialo?!
Co do wozkow to mi sie taki marzy.. taki z duzymi kolami, moze malo praktyczne ale sa cudne hehe
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Kaaarooolina89 - dzięki za tydzień mam wizytę, to się dowiem co i jak
Effy - ja się w 32 tyg urodziłam, ale gdzie 24! to taka kruszynka z 600 gram waży
Oczywiscie wiadomo że moze zachorować na jakies zapalenie płuc czy w ogóle chorować ale że przeżył ten poród itd to jestem w szoku !
-
Hejka,
Mnie totalnie powaliło, kupiłam dzisiaj wózek.
Używany, po jednym dziecku, na żywo zobaczę go za tydzień.
Teraz mam stresa, że za wcześnie ale kurde no, za 3 stówki?
W środę mam wizyte w szpitslu i podejrzę moje maleństwo, mam nadzieje, że wszystko tam jest ok.
A to nasz wóz Espiro Vector Pro:
Ink@, onaa123 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Właśnie moja mama mi opowiedziała ze sąsiadka znajomych urodziła w 24 tygodniu o lol
Ale wszystko w porządku !!! W sensie bedzie maluch żył
oby wszystko było ok! To bardzo,bardzo wcześnie....
aż strach być zbytnim optymistą!
Dużo siły dla Malucha i jego rodziców.Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Karolina a jaka mialas szyjke na poczatku? Bo chyba 3 cm to taka normalna ale to peqnie z wynikiem poczatkowym trzeba porownac.
Ja tez polecam skretne kola
Anq jak mala nie fiknela to ci zrobia szybciej cesarke , a jak fiknela to nawet jesli urodzisz tego 10 to w domu bedziesz 12-13 a swieta 17 takze luzik ja ogolnie stwierdzam ze tez chce byc jeszcze w swieta w domu wiec porod moze sie zaczynac po 17 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:Mi nigdy nikt nic nie mówił o szyjce :p a miednice mi mierzyli w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 20:55
-
nick nieaktualny