Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
anq05 wrote:Wiecie jak mi sie udało? Mój maz jest instruktorem narciarstwa i jeździł z taka kobita dosyć długo, jak sie tak długo z kimś jeździ to wiadomo ze sie poznaje no i maz jej powiedział ze czekamy na drugiego bobaska a ona sie okazało ma swoje apteki i na koniec w ramach podziękowania dała mu 4 butelki po 400ml emolium wlasnie, do tego jakies balsamy i w ogole kilka rzeczy dla dziecka z tej firmy kilka stow do przodu szkoda ze nie miałam jak jej podziękować... I on tez nie bo zostawiła w szkółce jak jego juz nie było. Bardzo miło z jej strony, płaciła za lekcje to nie musiała
Ink@, nana266 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Anq to ja dzis tez sie zaskoczylam w biedronce.
Stoje sobie z 4 bulkami, przsde mna dwie pary z wielkimi wozkami. Na to ekspedientka sie wychyla i krzyczy, ze ta Pania zaprasza pierwsza (czytaj mnie). Na to jeden facet mowi:
-przepraszam a moglbym wiedziec dlaczego ta Pani uprzywilejowana?
A ta babka mowi
-bo jest w ciazy
A ten facet "a to przepraszam, NIE ZAUWAZYLEM" haha kuzwa, zaraz rodze, a on nie zauwazyl
Haha ale zeby nie bylo, on byl mily, to pytanie ze czemu ja pierwsza to tak zartobliwie zadal , a potem tak ldnie przeprosil haha.
Facet sie pyta który miesiąc ona mówi 10 ty a on uhh aż tak źle ?
Nie zrozumiał że mówi poważnieKaaarooolina89, Ink@, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Anq to ja dzis tez sie zaskoczylam w biedronce.
Stoje sobie z 4 bulkami, przsde mna dwie pary z wielkimi wozkami. Na to ekspedientka sie wychyla i krzyczy, ze ta Pania zaprasza pierwsza (czytaj mnie). Na to jeden facet mowi:
-przepraszam a moglbym wiedziec dlaczego ta Pani uprzywilejowana?
A ta babka mowi
-bo jest w ciazy
A ten facet "a to przepraszam, NIE ZAUWAZYLEM" haha kuzwa, zaraz rodze, a on nie zauwazyl
Haha ale zeby nie bylo, on byl mily, to pytanie ze czemu ja pierwsza to tak zartobliwie zadal , a potem tak ldnie przeprosil haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 22:00
anq05, Natka2, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Caroline Ty widze tez poranny ptaszek jak ja?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Wczoraj poprosiłam o zwolnienie wiec dzis juz siedzę w domu
Szefowa chciała żebym w ramach zwolnienia przyszła do pracy szkolić nowa w paznokciach ale dałam jej jasno do zrozumienia ze nic z tego!
Oj jaka była niezadowolona.
Fasolka zdrowa, duża o 5,8cm. Tylko nie wiadomo co, chłopiec czy dziewczynka. Szwagierka mówi ze widzi siysiaka na zdjęciu...Natka2, Ink@, onaa123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny