Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Bardzo dojrzała odpowiedz, na pewno bedziesz wspaniała mama. Oczywiste jest ze mozesz byc gdzie chcesz, ja jestem ciekawa po co byc tam gdzie Cie nie chcą? Nie uważasz ze to żałosne?
A Tu wchodze by sobie humor poprawic niektorymi osobami I pewnie duzoo jest jeszcze takich osob -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Serio sciagasz moje zdjecia na kompa? Omg, zboczuch sie trafil na dodatek. Ale mam ubaw z Ciebie , ciagle o tym stopach moich piszesz az sie boje Ciebie przekaz swoim kolezanka ze zaczynacie byc oblesne. Dobranoc
Myślisz ze tu nikt nie wchodzi ? Twoje stopy pewnie juz na google wyskakują -
Natalka18 wrote:Uwierz mi że będę najwspanialszą mamą na swiecie
A Tu wchodze by sobie humor poprawic niektorymi osobami I pewnie duzoo jest jeszcze takich osob
Moze naucz dziecko troche życzliwości i umiejętności wypowiedzi na poziomie. Bo w taki sposób jak ty tu piszesz to sie gimnazjalistki wypowiadają. Dla poprawy humoru polecam komedie albo serial brazylijski, tam tez mozesz nie lubić bohaterów. To co robisz jest żałosne, żal mi Ciebie i Twojego dziecka.Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Moze naucz dziecko troche życzliwości i umiejętności wypowiedzi na poziomie. Bo w taki sposób jak ty tu piszesz to sie gimnazjalistki wypowiadają. Dla poprawy humoru polecam komedie albo serial brazylijski, tam tez mozesz nie lubić bohaterów. To co robisz jest żałosne, żal mi Ciebie i Twojego dziecka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy z rana !! Widzę ze mieliśmy gościa i miałam troche do nadrobienia. Troche pospalismy, nawę udalo nam sie zdrzemnąć.
Uważajcie na żarty dzis prima a aprilisInk@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość