Ciężarówki z MARCOWEGO TESTOWANIA :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiamond92 wrote:Od kiedy się dowiedziałam jak u Was za granicą jest z opieką i wizytami ciążowymi to przestalałam narzekać na opiekę nad ciężarnymi w Polsce... A jak u Was jest z pracą? Możecie wziąć L4 ciążowe bądź coś podobnego?
Oczywiscie możesz zawsze rzucic prace tzn zwolnic sie po 3-4 miesiacach i potem dostaniesz wyplacone macierzynskie jak urodzisz tu jest taki minus tego ze jak pracujesz do konca czyli do tego 7-8 miesiaca ciazy to jak idziesz na macierzynski mam wyplacane od razu a jak zwolnisz sie z pracy to dopiero jak urodzisz wyplacają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:16
-
Witam sie dzis i ja:-)!
Bylam dzis na nieplanowanej wizycie, niestety moje mdlosci przerodzily sie w wymioty, ledwo zipie.. mam nadzieje, ze sie to skomczy, bo spotkania w toalecie mam dosc czeste:-/.
Alee dzis zrobila tez usg i je i KROPEK ma 0,61 cm z uwidoczniona akcja serducha:) az sie poryczalam. Termin na 20.11 na razie wypda bo wedlug OM dzis 6t2d a wedlug USG 6t1d:-)
No wiec moje zle samopoczucie sprzyja kropkowi, niech rosnie, Mama jkos przezyje niedogodnosci:-) kiedy macie umowione wizyte?
Diamond Twoja jutro, zaciskam kciukasy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 19:15
Katti, Diamond92 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
A moj M totalnie ześwirował, gorzej niz przy 1szej ciazy, zabrania mi wszystkiego. Teraz czepia sie nawet do herbaty i gada do brzucha heheh
Oczywiscie zwracając sie per „Synu”Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 19:14
Katti, Diamond92 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Katti wrote:To i tak nie najgorzej jesli okazaloby się to prawdą W takim razie trzymam kciuki aby udało ci się umówic po świetach
Jakie plany na świeta macie dziewczyny ? Wypad do rodzinki czy w domku ?
My zostajemy tu w CH na święta, a tu z rodziny mam tylko brata, ale on jedzie do PL, więc zapraszam znajomych do siebie, bo też we dwójkę tu na święta zostają. Zastanawiam się tylko jaką wymówkę znaleźć, że nie piję alko bo nie chcę jeszcze mówić o ciąży.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Diamond92 wrote:Od kiedy się dowiedziałam jak u Was za granicą jest z opieką i wizytami ciążowymi to przestalałam narzekać na opiekę nad ciężarnymi w Polsce... A jak u Was jest z pracą? Możecie wziąć L4 ciążowe bądź coś podobnego?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Almond wrote:Witam sie dzis i ja:-)!
Bylam dzis na nieplanowanej wizycie, niestety moje mdlosci przerodzily sie w wymioty, ledwo zipie.. mam nadzieje, ze sie to skomczy, bo spotkania w toalecie mam dosc czeste:-/.
Alee dzis zrobila tez usg i je i KROPEK ma 0,61 cm z uwidoczniona akcja serducha:) az sie poryczalam. Termin na 20.11 na razie wypda bo wedlug OM dzis 6t2d a wedlug USG 6t1d:-)
No wiec moje zle samopoczucie sprzyja kropkowi, niech rosnie, Mama jkos przezyje niedogodnosci:-) kiedy macie umowione wizyte?
Diamond Twoja jutro, zaciskam kciukasy!!!
Mdłości i wymiotów oczywiście nie zazdroszczę i współczuję.
A mój brzuch już od pierwszego pozytywnego testu ma imię oczywiście męskieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 20:04
Katti lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Super ale to musi być cudowne uczucie to maleństwo zobaczyć i jego serduszko.
Mdłości i wymiotów oczywiście nie zazdroszczę i współczuję.
A mój brzuch już od pierwszego pozytywnego testu ma imię oczywiście męskie -
KlaudyŚ wrote:Dobry wieczór. Pisze żeby was zaraz tego wątku nie zgubić. Odezwę się tu jak uda mi się zajść w uprawniona ciążę :*
Życzę wam nudnych ciąż:*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Cześć Dziewczyny:) podczytywałam Was na wątku testowania a teraz postanowiłam się oficjalnie przywitać Mam na imię Magda, mam 40 lat i mam 6 letniego synka. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i gin potwierdził wczesną ciąże teraz pozostaje czekać kolejne trzy tygodnie i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczymy serduszko. Jest to dla nie ciężkie bo przed synkiem straciłam jedną ciąże i chociaż powtarzam sobie że musi być dobrze to strach i tak pozostaje gdzieś z tyłu głowy...
Katti, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMag78 wrote:Cześć Dziewczyny:) podczytywałam Was na wątku testowania a teraz postanowiłam się oficjalnie przywitać Mam na imię Magda, mam 40 lat i mam 6 letniego synka. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i gin potwierdził wczesną ciąże teraz pozostaje czekać kolejne trzy tygodnie i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczymy serduszko. Jest to dla nie ciężkie bo przed synkiem straciłam jedną ciąże i chociaż powtarzam sobie że musi być dobrze to strach i tak pozostaje gdzieś z tyłu głowy...
Rozumiem twoje obawy ale staraj sie myslec pozytywnie to dobrze wpływa na groszka i na sama twoja psychike .
Napewno wszystko bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 08:12
Mag78 lubi tę wiadomość
-
Mag78 wrote:Cześć Dziewczyny:) podczytywałam Was na wątku testowania a teraz postanowiłam się oficjalnie przywitać Mam na imię Magda, mam 40 lat i mam 6 letniego synka. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i gin potwierdził wczesną ciąże teraz pozostaje czekać kolejne trzy tygodnie i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczymy serduszko. Jest to dla nie ciężkie bo przed synkiem straciłam jedną ciąże i chociaż powtarzam sobie że musi być dobrze to strach i tak pozostaje gdzieś z tyłu głowy...
Mag78, Katti lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Katti wrote:Hey moja imienniczko
Rozumiem twoje obawy ale staraj sie myslec pozytywnie to dobrze wpływa na groszka i na sama twoja psychike .
Napewno wszystko bedzie dobrzeKatti lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙