X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ciuchy ciążowe
Odpowiedz

ciuchy ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Kloocia Nowa

Wysłany: 5 maja 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiała któraś z was koszulkę z tego sklepu http://ideashirt.pl/projektuj/koszulka-ciazowa ? Chciałabym wiedzieć, czy jest elastyczna i nic nie opina. Bardzo podobają nam się z mężem takie napisy, ile jeszcze do końca albo coś oryginalnego, zawsze to pamiątka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 11:48

KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość

• elonorarosswelt Debiutantka

Wysłany: 26 września 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupujecie ciuchy przez internet?Da się dobrać dobrze rozmiar i wyglądać ładnie?
    Wiem, że różnie to bywa nawet jak się kupuje o tak, korzystałyście już ich ciuchów http://baan.pl/butiki-z-sukienkami-online-urzekna-i-doradza/ polecacie, czy lepiej szukać coś w sklepach dla młodych mam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 14:43

• sawak Koleżanka

Wysłany: 8 listopada 2023, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ukrywam, że też lubię sobie kupić coś nowego. Ale żeby nie gromadzić, staram się po prostu wymieniać. Coś sprzedam czy oddam to coś kupuję w to miejsce.

Buty kupuję jedynie wygodne, wykonane ze skóry - szczególnie przykłądam uwagę do butów zimowych:
    https://styl-zycia.pl/botki-skorzane-inwestycja-na-niejeden-sezon

Dobrej jakości botki skórzane to inwestycja na niejeden sezon.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:42

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2023, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zakochana w ciuchach z HM "before and after". Dopasowuja sie do wielkosci brzucha. Nosiłam od 4 miesiaca i jeszcze długo po porodzie

age.png

age.png
  • Aguśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2023, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia35 wrote:
    Ja jestem zakochana w ciuchach z HM "before and after". Dopasowuja sie do wielkosci brzucha. Nosiłam od 4 miesiaca i jeszcze długo po porodzie

Madziu odkopałaś jakiś stary wątek z 2017 ;)
    Z reguły tworzą się wątki mam rodzących na dany miesiąc i tam sobie kobitki piszą o wszystkim. Także w zależności kiedy masz termin możesz tam wbijać i gadać do woli - to tak informacyjnie ;)

Historia starań:
    - start 2018 r.
    - 03.2019 CP 💔
    - 09.2019 HSG - niedrożność w jednym jajowodzie :(
    - 11.2020 -> 1 IVF
    ~ 1 pęcherzyk dominujący, odroczono punkcję 😔
    - 12.2020 -> 2 IVF:
    ~ 1 zarodek, brak dzielącej się komóreczki 😔
    - 03.2021 -> 3 IVF
    ~ wszystkie komórki niedojrzałe 😔
    - 04.2021 kwalifikacja do 4 IVF
    ~ wszystkie komórki niedojrzałe 😔
    - 08.2023 - 5 IVF z KD
    ~ cykl sztuczny, transfer blastocysty 2.09.2023
    ~ 10dpt 259 mIU/ml; 12 dpt 700 mIU/ml
    ~ 20 dpt pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym
    ~ 31 dpt 💓 i zarodek 6,7 mm (6Hbd4)
    ~ 4,7 cm maluszek (11Hbd)
    - prenatalne i połowkowe OK; dziewczynka !
    ~ 24.05.24 -> 3390 g szczęścia
    - w zapasie ❄️ 2

AMH: 0,8.
    Wykryto: konflikt serologiczny, niski czynnik VII krzepliwości krwi (30%).

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ