Ciuchy ciążowe czy zawsze drogie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz moja szwagierka, która wprawdzie dopiero co dowiedziała się, że jest w ciąży była w Szachownicy i kupiła bardzo fajne luźne bluzeczki, które spokojnie nadadzadzą się na okres ciąży. Cena za sztukę 40 parę zł. Bardzo przyjemne kolory i materiały.Tym razem udało się!!!
Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g.
-
nick nieaktualny
-
Na to by wychodziło, teraz w sklepie online jak pisała któraś z dziewczyn mają promocje, ale lepiej byłoby sprawdzić czy twój rozmiar to XS. Może zamów najpierw jedną rzecz i przymierz czy jest ok.
Tym razem udało się!!!
-
Tak zasugerowałam bo sama nie zamawiam, ale szwagierka się tam ubiera i jest zadowolona. Ale jeśli się zrazilas to fakt lepiej nie ryzykować. Sama mam ochotę spróbować to dam znać z jakim skutkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 14:13
Tym razem udało się!!!
-
W hm w czerwcu bedzie wyprzedaż, nie wiem kiedy dokładnie. Około 16-20 chyba. Dodatkowo raz na jakis czas sa kody rabatowe. Np na dzień dziecka był kod na 25% rabatu i darmowa dostawa. Zamówiłąm bluze cizową na próbę co by posłużyła w chłodniejsze dni poźniej i sukienkę letnie nie ciążową ale taka luźna na lato. za bluze zapłace ok 58 zł a za sukienkę 27 zł. czekam na paczkę. Jak dostanę to napiszę jak to z tym rozmiarem wychodzi. Normalnie nosze z HM 44 rozm, Bluza rozmiar XL.
GRANAT lubi tę wiadomość
-
GRANAT wrote:No to faktycznie trafiłaś na bardzo ciekawe ceny. Ja też noszę 44 więc dobrze wiedzieć że to ichnie XL.
Sczerze to pierwszy az zamawiałam wiec jak paczka dojdzie to napisze czy rozmiar ok. tzn większych i tak nie ma do te ciążowe rzeczy do XL tylko wiec zaryzykowałam. -
GRANAT wrote:A tu proszę tanio i ciekawy wybór:
http://99shop.pl/c/1/odziez-ciazowa.html
Dziewczyny, zamówiłam bluzki z tego sklepu i nie jestem zadowolona
Cenowo ok, nawet bardzo tanio jak na ubrania ciążowe ale jakościowo raczej niefajnie
Rozmiar S/M to chyba XS bardziej, jak nie mniejszy
a i trzeba uważać na materiał, bo niektóre bluzki są z twardego, sztucznego materiału zrobione, nie da się nosić
nie polecam