Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭
Odpowiedz

🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭

Oceń ten wątek:
  • Fuksjowa Ekspertka

Wysłany: 24 lipca, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka, ja się nie znam się na tym zupełnie, ale może skonsultuj to z innym lekarzem, jeśli nie daje Ci to spokoju. Ja pewnie bym tak zrobiła, bo bym się zakatowała myśleniem. Rzeczywiście przeczytałam, że łożysko może się podnieść, ale wtedy gdy macica rośnie, więc to kwestia tygodni.
    Ounai, właśnie ten bałagan w domu mnie i mojego męża dobija. Jest wiecznie sprzątane tak po wierzchu, na szybko. Już mam dość mieszkanie w ciągłym syfie.

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 24 lipca, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksjowa, może jakaś pani do sprzątania choćby jednorazowo? Ja tak przed porodem planuje zrobić

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
    9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
    23.04 19+0 251g
    25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
    30.04 Gensulin N - insulina nocna
    13.05 20+5 379g
    21.05 21+6 574g
    08.07 28+5 1320g (III prenatalne)
    30.07 31+6 2045g
    13.08 33+6 2242g

Insulina nocna

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Fuksjowa Ekspertka

Wysłany: 25 lipca, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Fuksjowa, może jakaś pani do sprzątania choćby jednorazowo? Ja tak przed porodem planuje zrobić

Wczoraj zaczęłam o tym poważnie myśleć. Poza tym wkurza mnie, że jeżdżę do fizjo uro-gin, żeby rozpracować ten ból w okolicy kości ogonowej, od samego porodu mnie boli bez przerwy, bo coś trzasnęło w trakcie parcia, płacę za to, a i tak boli, bo wracam do domu i nie mam kiedy ćwiczyć. Powinnam unikać siedzenia na tyłku, a jak niby mam polegiwać na boku przy małym dziecku? Powinnam nie robić niczego, co robię i co uspokaja małego, np. bujanie na piłce.

age.png
‹‹ 35 36 37 38 39
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ