Czas wspolzycia a plec
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Ja mam dwóch chłopców i właśnie chcielibyśmy mieć córeczkę jeszcze mój brat ma dwie córeczki, siostra parkę...
Wczoraj robiłam test owulacyjny i była tylko jedna kreska, dziś były dwie, ale jedna blada, na wykresie ovu wychodzi, że owulacja powinna być wykryta od 20-24 czerwca. Na moim kalendarzyku(aplikacja na tel) pokazuje mi dni płodne i owulację za dwa dni. Mam nadzieję, że dzisiejsza noc zaowocuje w dziewczynkę
Wiadomo, że jeżeli będzie chłopiec też będziemy się cieszyć, jednak bardzo marzę o córeczcepolkosia lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga, a jeśli jeszcze mogę coś polecić to pozycja misjonarska, płytko penis i Ty bez orgazmu U nas robiliśmy wszystko na dziewczynę, więc może coś to pomogło
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mnie właśnie trudno stwierdzić kiedy będzie te dwa dni przed owulacją. Miałam zabieg łyżeczkowania 10 kwietnia, wcześniej @ miałam bardzo regularny co 28 dni, pierwszą @ po zabiegu miałam po 34 dniach, między pierwszą a drugą @ już tylko 27 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:51
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyZ tym wspołżyciem przed samą owulacją albo kilka dni wcześniej to jedna wielka ściema jest . Tak samo pewnie jak z wartościami bety - równie dobrze można sobie powróżyć z kalendarza chińskiego .
U nas dzien przed owulka i w dzien owulki i jest dziewczynka. I dodam ze nie ma mozliwosci zebym zaskoczyła kiedy indziej bo miałam w danym miesiącu monitoring a przed zmajstrowaniem Alki nie było mnie tydzien w kraju , wiec nie ma szans zeby coś z wcześniej przetrwało. -