Czekając na pierwsze dziecko w 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88, my mieliśmy w ten weekend chrzciny i kto nie wiedział to dzięki sukience się nie zorientował A i ja się czułam w miarę komfortowo. W sumie to nawet nie jest sukienka ciążowa a kiecka z moich starszych grubszych czasów zanim zrzuciłam 13 kg. Coś takiego, ale dłuższa z przodu: http://allegro.pl/piekna-mielczarkowski-j-paparazzi-o-la-o-la-259-z-i7178460464.html#thumb/1
mi88 lubi tę wiadomość
-
Bardzo ładna! Może czegoś takiego poszukam online, bo znając życie, w sklepach nic rozsądnego nie znajdę.
Problem jest taki, że nie wiem, jak w takim kroju będę wyglądać, szczególnie, że jestem niska. Ale na modelce wygląda świetnie
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi88 ja musze na 20maja cos znaleźć bo mam komunie u siostrzenicy i to będzie dwa tygodnie przed terminem wiedz gabaryt z przodu będzie dość spory i to dopiero bedzie wyczyn :d
Alphelia moja buntuje sie jak oprę kubek o brzuch :dWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 21:22
mi88 lubi tę wiadomość
-
Fajnie wyglądają modelki z takimi dopasowanymi sukienkami ciążowymi - tylko u mnie przez te biodra to całkiem odpada.
Przeglądam właśnie sukienki na allegro, ale chyba najpierw muszę znaleźć podobny krój na żywo i sprawdzić, jak to będzie leżeć.
Zresztą, mam jeszcze jakieś 1.5miesiąca, kto wie, jak będę wtedy wyglądać
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
welonka u mnie też komunia w maju.. nawet jeszcze nie myślę w czym pójdę, bo nie jestem w stanie ocenić możliwych gabarytów
-
Dziewczyny ja mam w czerwcu wesele i jeszcze mam byc swiadkowa to dopiero bedzie poszukiwanie namiotu
summer86, AnkaK90 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
mi88 wrote:Alphelia, śliczne! Najbardziej podobają mi się króliki, zapiszę je sobie w moim excelu
Ja też jeszcze nic nie kupiłam, dopiero kilka dni temu pierwszy raz przeglądałam strony sklepów. Jutro przychodzą do nas znajomi z 6miesięcznym bobasem i planujemy ich wypytać o wózki, łóżeczko, itp.
A jeśli chodzi o moje ubrania - wczoraj poszłam na szybkie zakupy, zgarnęłam kilka rzeczy z wieszaków i do przymierzalni. Mam figurę gruszki i ta szczupła talia zawsze robiła balans dla bioder tak, że jakoś to wszystko wyglądało.
Wiedziałam, jaki krój ubrań wybierać, żeby było w porządku.
I wczoraj połowa rzeczy, które wzięłam do mierzenia, wróciła na wieszaki szybciej, niż z nich znikała Coś okropnego, chyba zrezygnuję z zakupów do porodu, bo z talii już nic nie zostało i wyglądam jak ludzik Michelin - z tyłu wystaje, z przodu wystaje
A za nieco ponad miesiąc mam wesele, ciekawe, co to będzie wtedy.
Kochana, ja mam jeszcze przed sobą 3 miesiące, a brzuch mam ogroooomny i nie mieszczę się w nic, nawet w getry ciążowe. Mocno tyję i nawet jeśli coś sobie kupię to za miesiąc-półtora jest bez sensu. Zakupy są frustrujące, ale ponieważ ciągle chodzę do pracy to potrzebuję czegoś więcej niż rozciągnięte bluzy mężami88 lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem najłatwiej na ciążowy brzuszek kupic długa sukienkę odcinana pod biustem teraz w sklepach jest bardzo duży wybór . Dziewczyny ja dalam rade znaleźć sukienkę na swój slub cywilny to i wy spokojnie cos znajdziecie
My w maju od komuni siostrzenicy będziemy tylko świętować po komuni ja mam urodzin tydzień po mnie ma moj narzeczony jest to poniedziałek a na koniec tygodnia mam termin będziemy w jeden dzien organizować wspólne urodziny naszej trojki :dWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 22:01
mi88, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:A jeśli chodzi o moje ubrania - wczoraj poszłam na szybkie zakupy, zgarnęłam kilka rzeczy z wieszaków i do przymierzalni. Mam figurę gruszki i ta szczupła talia zawsze robiła balans dla bioder tak, że jakoś to wszystko wyglądało.
Wiedziałam, jaki krój ubrań wybierać, żeby było w porządku.
I wczoraj połowa rzeczy, które wzięłam do mierzenia, wróciła na wieszaki szybciej, niż z nich znikała Coś okropnego, chyba zrezygnuję z zakupów do porodu, bo z talii już nic nie zostało i wyglądam jak ludzik Michelin - z tyłu wystaje, z przodu wystaje
Tez jestem niską gruszką. Całe zycie waziutkie ramiona, male cycki, mega talia a biodra i uda szerokie. A teraz, brzuch totalnie wywalony do przodu, a talia nadal jest wciaz mnie to zadziwia jak patrze w lustro
-
A ja mam dwa wesela tuż po urodzeniu. I nie wiem czy się wybierzemy. Bo czy to sens Maluszka męczyć. A zostawić nie zostawię na pewno ;p szczególnie, że jesdno jest kilkaset km od nas. Czekalismybna te wesela, to nasi bliscy przyjaciele, ale na naszego bąbelka czekaliśmy dłużej i myślę, że każdy to zrozumie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 07:36
-
nick nieaktualny