Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:a ktos widzial te ubranka Lupilu z Lidla?
kurcze poszlabym moze jutro zobaczyc. jakies bodziaczki czy pajacyki moglabym kupic.
nogi mi puchna. dlonie tez.. tez puchniecie??
Byłam dzisiaj w Lidlu i zakupiłam bodziaki, dresik i koszulki. Ceny fajne (body 2 pak 14,99, dres z weluru 19,99, koszulki 3 sztuki 24,99) wzorki tez, bawełna miła w dotyku
Tygrysku u mnie jak juz stwierdzone, jest synuś no i mąz uparł się na Tomaszka więc i imię wybrane Mozna dopisać do listy.
Dziewczyny zaglądam codziennie sprawdzić czy już maluszki na świecie a one ciagle w brzuszkach! Trzymam kciuki żeby szybciutko i bez problemu pojawiły się już w waszych ramionachWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:42
Gosiak, Tygrysek, słoneczna 85, kasika8303, Krokodylica, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko napisałam posta i podpieli mnie pod monitor kontrolujący serduszko dziecka na 20 min, jak to położna stwierdziła, bardzo szczęśliwe dziecko, mała akurat tańczy, nieświadoma co ja czeka
Zaaplikowali mi jakiś mocny zel na pobudzenie szyjki i tak mam leżeć godzinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:34
Daisy, diamonds, Krokodylica, Gosiak, Sue, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a pro po Rudasek jest na porodówce i coś się dzieje
rano czop chyba odszedł bo była krew itp, ale i tak dzisiaj miała iść do szpitala bo troche za malo wód miała, a synuś i tak duzo nie przybierze na wadze i tak... więc dziś chyba wywołują
no to za Rudaska też trzymam kciuki!!!!
-
słoneczna 85 wrote:a ktos widzial te ubranka Lupilu z Lidla?
kurcze poszlabym moze jutro zobaczyc. jakies bodziaczki czy pajacyki moglabym kupic.
nogi mi puchna. dlonie tez.. tez puchniecie??
Byłam dziś po ten termometr na podczerwień i oczywiście nakupiłam ubranek jak głupia. A miałam już nie kupować ciuszków.
merida17, słoneczna 85, Tygrysek, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZojka jedzie tak po całości, ze zdabedzie medal za upartosc, poważnie!
Brak słów na to dziecko
Luby stwierdził, ze nawet jak siedzę, to na tle innych ciężarówek jestem, jak pendolino wsród polskich pociągów
To chyba trochę potrwa, za jakieś 3 h dostanę kolejna dawkę wspomagacza!
Chodzę po schodach, obiad pyszny, położne super.
Sensacji pewnie nie bedzie!diamonds, słoneczna 85, Gosiak, Tygrysek, kasika8303, Daisy, Sue, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida
Dziewczyna ma inne plany na dzisiejszą noc
Królik bystrzak kazał mi prosić i przekonywać dziecko, żeby chciało wyjść. Zachęcać opowiadać jak tu miło i dobrze aby przekonać do wyjścia:-)
Choć u Was pewnie i rozmowy wychowawcze i zachęcające już nie raz były
Lekarze i położne poza ich empatią mówią jak się sprawa może rozwinąć?
Pewnie na razie bardzo cierpliwi
Trzymajcie się ciepło.
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiamonds, jak powiedziałam, ze po pierwszej próbie wspomagacza niezbyt widzę różnice, to mina położonej była jednoznaczna chociaż musze przyznać, ze jej sposób masowania szyjki przypadł mi do gustu zna sie na rzeczy
Jejku, wszystkie te ciezarowki biegają ubrane, jak na zimę!
A ja mam na sobie tylko majtki i koszulkę i szlafrok i czuje sie, jak na Karaibach
Rozmowy trwają dość długo, ale Zojki to nie rusza no bo po co
Ide zrobić rundke po schodachGosiak, diamonds, Daisy, Sue, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
24 styczeń 2015 - Groszek - syneczek Gabriel 3200g / 55cm (39 tydz)
2 luty 2015 - Katiś - córeczka Pola 2960g / 54cm (38+4) CC
5 luty 2015 - Rudasek - syneczek Staś
CZEKAMY NA:
Merida17 - 1 luty 2015 - córeczka Zoya Veronica
Gosiak - 5 luty 2015 - córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 - syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 - syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka Milenka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - 12 czerwiec 2015 - syneczek
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:01
Sue, Krokodylica, Rybeńka, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Sloneczna ja tez bym juz chciala urodzic
Tymczasem strasznie boli mnie lewy bok brzucha. Masakra tak ciagnie. Pochodzilismy dzis troche i chyba sie przechodzilam bo po 2 h juz bylismy w domu (wycieczka do miasta). Eh a teraz cierpie
Widzialam dzidzie Rudaska Sliczny synus ♡ a Mamusia wyglada jakby byla w pelni sil a nie tam ze bolalo jak.....słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam druga dawkę czekam dalej....
Nieśmiało mówię, ze sa jakieś niemrawe skurcze.
Dla mnie postęp, ale to jeszcze nie te co maja być
Obok w sali babka ma te co trzeba! Slychac, ze to te
Na pocieszenie przynieśli mi menu, bym wybrała swoj obiad na jutro
Ciagle herbatki przynoszą- jak w hoteluRybeńka, słoneczna 85, diamonds, Daisy, Gosiak, Tygrysek, kasika8303, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość