Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika tak, pisałam już kiedyś że mi się szyjka wydłużyła jak leżałam i brałam leki.
Gratuluję udanej wizyty.
słoneczna jak krwawienie przy badaniu? To co on Ci tam robił?
Ja nie wiem ile moja teraz waży, na ostatnim badaniu było 1,5kg ale to było chwilę temu. Następna wizyta 16 luty.
Merida, dzisiaj jak widziałam reklamę tej bajki co kasika pisze to od razu pomyślałam o Tobie. Nie znam tej bajki. Jak dam radę to pooglądam.merida17, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasika! Chyba na seans sie nie zalapie, ale mam nadzieje szybko zobaczyć swoją mała Meride
Krokodylku! To koniecznie musisz zobaczyć lubię bajkę, bo jest o upartej zbuntowanej ksiezniczce, jak te nasze dzieciaczki
Moze ta bajka to jakiś znak ha ha!
Tygrysku dam znać, jeśli w końcu cos sie wydarzy i urodze dziecko
Czuje, ze trochę to potrwa! Bede Was tu czytać, bo net na szczęście 24/7kasika8303, Sue, Rybeńka, Tygrysek, mizzelka, Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:kasika tak, pisałam już kiedyś że mi się szyjka wydłużyła jak leżałam i brałam leki.
Gratuluję udanej wizyty.
słoneczna jak krwawienie przy badaniu? To co on Ci tam robił?
Ja nie wiem ile moja teraz waży, na ostatnim badaniu było 1,5kg ale to było chwilę temu. Następna wizyta 16 luty.
Merida, dzisiaj jak widziałam reklamę tej bajki co kasika pisze to od razu pomyślałam o Tobie. Nie znam tej bajki. Jak dam radę to pooglądam.
Dzięki za radę z tym leżeniem. Dalej leżę plackiem, skoro tak pomaga
no bajka jest cudna miałam też grę na x boxa, super była, ale mąż sprzedał bo teraz ps4 niby jest zarąbista. Krokodylku obejrzyj, wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 23:31
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Kasika! Chyba na seans sie nie zalapie, ale mam nadzieje szybko zobaczyć swoją mała Meride
Krokodylku! To koniecznie musisz zobaczyć lubię bajkę, bo jest o upartej zbuntowanej ksiezniczce, jak te nasze dzieciaczki
Moze ta bajka to jakiś znak ha ha!
Tygrysku dam znać, jeśli w końcu cos sie wydarzy i urodze dziecko
Czuje, ze trochę to potrwa! Bede Was tu czytać, bo net na szczęście 24/7
Nie, nie Ty bajki nie oglądasz Zoyeczkę w pt rodzisz, zobaczysz z okazji seansu malutka pojawi się na świecie. Czuję w kościach że ta bajka bez powodu nie leci w pt
merida17 lubi tę wiadomość
-
Meridko to trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :* oby Zoyka w końcu opuściła swój przytulny apartament i trafiła w Twoje ramiona :*
merida17 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Merida, Twoja córa powinna miec na imię Merida!!
Trzymam kciuki za wywołanie :* mam nadzieje, że szybciutko pójdzie i bedziecie się tulić już
Dziewczyny, 02.02.2015 Katis urodziła przez cc córeczkę Pole:)
Katiś jest na naszej liscieTygrysek, merida17, mizzelka, diamonds, Daisy, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Przejmuje wartę. Byłam siku, bo następne siku idzie do badania.
Ja idę jutro, czyli w piątek i liczę ze Natalia będzie mieć ok 2,8 kg? Zobaczymy. Od ostatniej wizyty minęły 4 tyg.
Teraz to będę raz w tyg chyba sobie chodzić na KTG. Myślicie, że raz w tygodniu wystarczy? Zostały 3 tygodnie i 3 dni do terminu (kiedy to zleciało?)Gosiak, merida17, mizzelka, słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Ja też jestem i też następne siku do badania. Jeszcze ginka mi zleciła sprawdzić czy nie ma czasem białkacw moczu i aspat alat... Ona jest z tych dmuchających na zimne - mówi, że skoro puchną mi nogi i ciśnienie mam podwyższone, to woli sprawdzić. Dobrze, że dzieci mają teraz u nas ferie, to śmigniemy szybko przez miasto i wrócimy.
-
nick nieaktualnySue!
Troszkę wcześnie, ale nie wiem co dziś sie wydarzy, więc z okazji jutrzejszego dnia życzę Wam wszystkiego co najlepsze!
Duzo cierpliwości, szacunku, zrozumienia i zdrowia przede wszystkim!
Niech Wasze uczucie kwitnie i sie wzmacnia
Bądźcie sobie wsparciem, pewnie już dawno tak jest, ale jako Maz i Żona, niech bedzie silniejsze
Osobiście trzymam kciuki, by Tomasz był w terminie, by P był przy Tobie na czas, a nie w trasie i by poszło szybko i na temat!
Wszystkiego najlepszego życzy Merida i Merida Juniorka
Ps. Ładny avatarekSue, Gosiak, mizzelka, Tygrysek, słoneczna 85, Daisy, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrzuchatki!
My się powoli zbieramy, od rana mam taką myśl, że przyjdzie kolejny doktorek i stwierdzi, że poprzedni z racji miliona terminów źle wystawił datę wywołania! Aj, wtedy chyba wszystkich tam rozniosę! Rozbiję namiot i będę tam czekać także trzymajcie kciuki za przyjęcie na oddział
I tym sposobem nie myślę o porodzie dalej to czarna magia, zero objawów, to i o czym tu myśleć
Jak coś się wydarzy wartego podzielenia dam znać
Tygrysku, będę jutro myślami z Tobą na badaniu
Gosiak, masz szansę jeszcze być przede mną, ciągle na to liczę
Miłego Dnia DziołszkiGosiak, diamonds, słoneczna 85, Sue, Daisy, Krokodylica, Rybeńka lubią tę wiadomość