Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Słoneczna, to już w ogóle! Przecież nie wiadomo jaka dawka alkoholu jest dla takiego maleństwa szkodliwa! Ja nawet na ślubie brata nie wypiłam łyka szampana, bo uznałam, że dla takiego maleńkiego robaczka to może być szkodliwe. Nieważne czy to łyk czy cała lampka.
Starałam się nie brać leków. Wystarczy, że paliłam do 4 tygodnia ciąży, bo nie wiedziałam...Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie spie! Bede jesc kolacje corce podalam panadol o 17, mierzylam o 22.00 i miala 37.3 takze poki co spokojnie. Zmierze jeszcze na pojsciu do gory spac. Yh cos nieskladne zdanie.
Meridko dziekuje za mile slowa ♡ kochana jestes Ja schudlam te 20kg w 3 tyg. Przytylam znowu dopiero jak zaczelam sie z lubym zadawac - obiadki, gotowanie itp. Takze dlugo trzymalam fasone Niestety w dupke poszlo i w uda troche tez, z boku nie widac az tak jak z przodu ale 36 nosilam przed ciaza, teraz 38 mam te ciazowe jeansy ze zdjec i ciut zlatuja powiedzmy .
Ciniminis kupuje mojej corce, ale w batonikach, takie w formie co sa fitness i inne batony. Bardzo lubi, dzis jadla
Ja nie jadam zadnych takich specyfikow .
Ja jak sie dowiedzialam o ciazy z ta moja beta 38 to wypilam piwo zywca puszke, drugiego dnia wypilam somersby i na tym skonczylam nie powiem, zrobilam to z premedytacja. To bylo z dzien po zagniezdzeniu max 2, a nauczona doswiadczeniem wiedzialam co mnie czeka,tym bardziej ze teraz chcialabym pokarmic piersia chociaz troche dluzej..w sylwestra wzielam lyczka szampana doslownie. Ale nie ciagnie mnie choc chwilami nono martini.. ale na pewno, za zadne skarby nie wypije. Przy karmieniu mozna cos tam chlapnac ale trzeba odczekac z karmieniem ew sciagnac wczesniej pokarm. Ja bym nie ryzykowala - jak po 4 tyg po porodzie wypilam reddsa to bylam nawalona w sztok a to byla jedna puszka
Wykapalam sie, moj pospal cos sie zle czuje
A dostalam dzis od Niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 23:42
słoneczna 85, Sue, merida17, Tygrysek, Rybeńka, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
Kurcze nie wiem co robic. Mloda juz tak dlugo nie brala lekow na goraczke, no w grubych miesiacach liczac..mierzylam jej teraz i 37.8st. Ale nie wiem czy moze byc wyzsza bo miala raczke przycisnieta caly czas do ciala podczas snu. Cieple czolo wiec moze znowu sie zbiera.. mam nadzieje ze jej nie podrosnie wyzej. W pokoju ma fajnie chlodno wiec sie nie przegrzeje. Oby sie obudzila jakby co bo nie lubie jej przez sen mierzyc
-
nick nieaktualny
-
Ja też miałam ciężką noc dziś na 15 30 połówkowe, trzymajcie za nas kciuki. Mam nadzieję że ta chora nerka Amelki wyjdzie dziś że to fałszywy alarm, na prenatalnych nam wyszło nieciekawie. No i że ta szyjka się dalej nie skraca. Prosimy o kciuki
Krokodylica, słoneczna 85, Rybeńka, Daisy lubią tę wiadomość
-
hej a mnie dziś obudził z rana taki widok
Zakupy zrobione przy okazji spacer zaliczony. Kaszel jeszcze trzyma ale dostałam przepis na naturalne go leczenie: wywar z majeranku i pić szklankę dwa razy dziennie. Wczoraj wypiłam jedną wieczorem, dziś z rana drugą. Powiem, że chyba działa bo w nocy kaszel mnie nie męczył. Jedyne co mnie męczy to to, że Młody od wczoraj jakiś spokojny jest i nie wiem czy takie "dni ciszy' na tym etapie są jeszcze OK czy już mam panikować wydaje mi się, że jak się wieczorem położyłam to czułam kilka lekkich puknięć eh..chyba oszaleję do końca tej ciąży :x
Nie pomogło na rozbudzenie słodkie, nie pomogło kwaśne, nie pomogło gilanie brzucha ani nawet słuchawki z muzyką przyłożone do brzuszka :x poczekam może jeszcze dziś jak będzie taki spokój to jutro na IP pojadę - nie wiem..zawsze jakieś ale..
A teraz siedzę i zajadam ciastka owsiane bo w biedronce do ndz. promocja na wszystkie pakowane ciacha do -30% aż żal było nie skorzystać
w planach na obiad kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. Więc teraz siedzę i wypoczywam czekając na panów którzy mają przyjść podłączyć nam TV :]Daisy lubi tę wiadomość
-
Kasika, trzymam kciuki za połówkowe!! Ja też się stresowałam bardzo.
Wszystko na pewno będzie dobrze
Połówkowe to było najfajniejsze badanie - maluszka tak fajnie widać, bo już jest dużym człowieczkiem, ale jeszcze nie za dużym, że widać tylko łokieć czy kawałek kolanka
Na III badaniu Tomek tak się przytulił do ściany macicy, że nawet buźki nie pokazałTygrysek, kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kasika trzymam kciuki za wizytę :*
Daisy współczuję choroby Małej, oby szybciutko wróciła do zdrówka :* No i gratuluję Kolejnego tygodnia
Magdalenko co do ruchów, to ja bym nie panikowła, bo w tym wieku ciąży może się zdarzać, że Mały ma więcej miejsca jeszcze i np. więcej śpi. No ale wiadomo, obserwuj się i nie stresuj.
Słoneczna kciukam za KTG
Krokodylku super, że w końcu paczka przyszła
Co do alkoholu to też miałam ochotę kilka razy na piwko, ale nie tknęłam. Bo bym sobie nie wybaczyła jakby coś się stało.
Kupiłam sobie dziś liście malin i olej z wiesiołka.
Tylko mam pytanie od którego tygodnia mogę to pić i zażywać wiesiołka???????
Krokodylica lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Jestem po wizycie, dzięki za kciuki. Amelka zdrowa wszystko w normie, mała pokazała język mamusi jak ją poprosiłam aby buzię odsłoniła zasłaniała się , nic nie dała pokazać uparta po tatusiu. 3d nic nie zobaczylismy bo nie dała.
I dziewczyny uwaga, szyjka ma 4,1 cm nawet 4,3 dokładnie zmierzona i zgłupialam, tydzień temu miała 3,3 cm a teraz 4,3 cm? O co tu chodzi? Słyszałyście coś o takim archiwum x?mizzelka, słoneczna 85, Gosiak, merida17, Daisy, Sue, Rybeńka, Tygrysek, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
-
o ja cię kręcę! Kasika same dobre wieści! i co? z nerką ok? nic nie widać?
ale fajnie Amelka cała i zdrowa to najważniejsze
Zdrowiejcie dziewczyny, że też wam tak choroba dokucza;/
a właśnie Daisy zjadłam Jabłko śliczne jest
ja jeszcze z okładem od kawy poczekam, jakoś mam stracha ze szybciej urodze wiem schiza
-
Moze od lezenia?
Rybenko na tej liscie masz co i kiedy chiciaz ja herbaty nie mam. Jutro zapytam czy pic.
Ktg skurczy nie pokazuje. Potem mialam badanie u mojego gina, bardzo bolesne i krew leciala i mowil ze moze leciec.
Jutro ide dokladnie okreslic wage.
Rozwarcie na 2 palce...