Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:o ja cię kręcę! Kasika same dobre wieści! i co? z nerką ok? nic nie widać?
ale fajnie Amelka cała i zdrowa to najważniejsze
Zdrowiejcie dziewczyny, że też wam tak choroba dokucza;/
a właśnie Daisy zjadłam Jabłko śliczne jest
ja jeszcze z okładem od kawy poczekam, jakoś mam stracha ze szybciej urodze wiem schiza
Tak, z nerkami wszystko ok. Fałszywy alarm.
mizzelka, Sue, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Moze od lezenia?
Rybenko na tej liscie masz co i kiedy chiciaz ja herbaty nie mam. Jutro zapytam czy pic.
Ktg skurczy nie pokazuje. Potem mialam badanie u mojego gina, bardzo bolesne i krew leciala i mowil ze moze leciec.
Jutro ide dokladnie okreslic wage.
Rozwarcie na 2 palce...
Trzymam kciuki!!!!!
-
mizzelka wrote:Amelka taka sama modelka jak moja Milenka identycznie
najlepiej to by się zasłoniła wszystkim aby tylko sobie zdjęcia nie zrobić
uparciuszki
Taa najpierw pępowiną się zasłoniła a potem rączkami , szkoda bo my miała 3d a tak lipa -
nick nieaktualnyKasika! Jak sie cieszę!!!!!
Super wieści
Cudnie!
Mizzelko!
Brzuszkowy dom super
Uparciuszki....to chyba wszystkie dzieci na tej naszej liście, z góry w dół
Kilka niby już "na wylocie", a współpracy jak nie było, tak nie ma
Krokodylku, cieszę sie na paczkęGosiak, mizzelka, kasika8303, słoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Kasika super wiesci z wizyty! A szyjka dluga do nieba
Cora lepiej ufff. Rano miala 36.8st. Takze poszlismy nawet dzis na sanki - psiaki ja ciagnely - ubaw po pachy
A tak to po staremu. W nocy nie reagowalam, cora spala do 8 bez wstawania .
Krokodylku super, skarpetki sie na pewno przydadza
Mnie to brzuch pobolewa na dole na srodku,pewnie Hania rosnie.
Aaa dzis na usg jednej Lipcowce urosl do Hani PTASZEK! Masakra moj sie smieje ze jest dla nas nadzieja..ja bym chciala zeby zostala corciamizzelka, Sue, kasika8303, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Taa najpierw pępowiną się zasłoniła a potem rączkami , szkoda bo my miała 3d a tak lipa
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Nie no nic sie nie zapowiada.. Ja juz naprawde ciezko sie czuje. Wkurza mnie takie czekanie.. W nocy nie moge spac
mam nadzieje że synuś się zlituje i coś sie ruszy w koncu...słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Mizzelko jaka Ty piękna Kobieta jesteś! A brzusio cud miód malina :D:D:D
Kasika cieszę się, że wszystko dobrze! Że szyjka taka długa i z nerkami wszystko dobrze :*
kasika8303, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyJak tam dzionek mija Brzuchatki?
My dziś wszystko ogarnelismy, Luby nawet okna umyl, bo skoro porodu nie przyspiesza, to sie nie pcham w takie zabawy
Był spacer, była kolacja na mieście (szpilki i kiecka obowiązkowe) i jeszcze ogarniemy auto troszeczkę
Reszta wieczoru to bedzie lenistwo
Najważniejsze, to kupiliśmy dzis zawieszke do auta typu: "jedzie z nami dziecko" czysta abstrakcja, jak i sam poród pewnie
Tak, czy siak- bez dziecka nie wracamsłoneczna 85, Daisy, kasika8303, Tygrysek, Krokodylica, Sue, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
Meridko w pt w tv ma lecieć bajka merida waleczna może na jej cześć pokazu w tv Zoya w pt wyjdzie na świat ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:51
Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość