Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziś była wizyta u królika bystrzaka
Gbs pobrany
skierowanie na badania wypisane
o ktg nie wspominał, bo jak będzie mi się chciało mogę jechać do szpitala i bez problemu robią
stwierdził ,że mam mały brzuch- więc pewnie i niewielkie dziecko! Z usg wychodzi zawsze 2 tyg do przodu, a on proroczymi oczyma to widzi
Nie chciało mi się z nim dyskutować
powiedział, że im dłużej w brzuchu tym lepiej bo mniejsze prawdopodobieństwo chorób układu krążenia, oddechowego, alergii itp itd
Nieco się zestresował bo nie mógł znaleźć tętna- ja w tym czasie czułam kopniaki w bok więc bez nakręcenia się.
Ale on był zaniepokojony i znalazł serce ,jak dla mnie dziwnie wysoko nad pępkiem.
Ale dr upiera się że głowa w dole tylko nogi na bok wyciągnięte- bo kopniaki i wypychania są jak stanę na baczność z rękoma prostymi wzdłuż tułowia- to gdzieś w okolicach łokcia. Jak dla mnie to bardzo z boku.
Chyba pójdę jeszcze na usg w przyszłym tygodniu żeby zobaczyć co u panny słychać
To tyle ode mnieGosiak, merida17, Tygrysek, mizzelka, Daisy, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCioteczko Merido
pisałaś niedawno, że jakiś lekarz z uwagi na długie cykle dał Wam termin na jutro.
Więc może Zoya dopiero się donasza
Oby Cię zostawili, wymierzyli, wybadali i jeśli chcesz eksmitowali ją w Twoje ramionka
Niech szybko się dowie ile miłości na nią tu czeka
Więc życzę rychłego spotkania z Księżniczką poprzedzonego nikłym bólem.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:kasika tak, pisałam już kiedyś że mi się szyjka wydłużyła jak leżałam i brałam leki.
Gratuluję udanej wizyty.
słoneczna jak krwawienie przy badaniu? To co on Ci tam robił?
Ja nie wiem ile moja teraz waży, na ostatnim badaniu było 1,5kg ale to było chwilę temu. Następna wizyta 16 luty.
Merida, dzisiaj jak widziałam reklamę tej bajki co kasika pisze to od razu pomyślałam o Tobie. Nie znam tej bajki. Jak dam radę to pooglądam.
cos gmeral w szyjce- pwoiedzial ze moge podkrwawiac. dzis juz tylko lekko na braz.
zoabczymy wieczorem..
ale bolalo jak nie wiem..
-
Merida Ty bądź na swojej porodówce, a nie ze mną na badaniu!
My se damy radę.
Wczoraj nie mogłam się oprzeć (tym bardziej że pakując się do szpitala odkryłam, że brakuje mi pajaców na 62)
3 szt za jedyne 37,90 A jakie milusie, z Tesco.
A tak mój wierny przyjaciel ciężko pracuje razem z Panem (mój m. ma w tygodniu takie dni, że pracuje w domu).
Ja ostatnie dni spędzam u mamy, bo ma tydzień urlopu. Fajnie jest u mamy. Da pojeść, poskacze nad ciężarną córką... i inne takie.słoneczna 85, mizzelka, Daisy, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
słoneczna 85 wrote:a ktos widzial te ubranka Lupilu z Lidla?
kurcze poszlabym moze jutro zobaczyc. jakies bodziaczki czy pajacyki moglabym kupic.
nogi mi puchna. dlonie tez.. tez puchniecie??
Ja tzn mąż kupił, pajacyki z lidla, spodenki i koszulki. Są troszkę cieniutkie ale mi to graj bo na lato.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Nasza lista:
WITAMY NA ŚWIECIE!!!
24 styczeń 2015 - Groszek - syneczek Gabriel 3200g / 55cm (39 tydz)
2 luty 2015 - Katiś - córeczka Pola 2960g / 54cm (38+4) CC
CZEKAMY NA:
Merida17 - 1 luty 2015 - córeczka Zoya Veronica
Gosiak - 5 luty 2015 - córeczka Janinka
Diamonds - 14 luty 2015 - córeczka Alicja Agatka
derii84 - 14 luty 2015 - syneczek Olaf
Sue - 14 luty 2015 - syneczek Tomuś
Słoneczna85 - 15 luty 2015 - syneczek Maciuś
Rudasek - 15 luty 2015 - syneczek Staś
Tygrysek - 1 marzec 2015 - córeczka Natalka
Rybeńka - 2 marzec 2015 - córeczka Maja
Mizzelka - 9 marzec 2015 - córeczka Milenka
Krokodylica - 27 marzec 2015 - córeczka Zuzia
Ewelcia - kwiecień 2015 - bliźniaki chłopcy
Evell - 2 czerwca 2015 - córeczka
Kasika8303 - 12 czerwiec 2015 - córeczka Amelka
Magda_lena88 - 12 czerwiec 2015 - syneczek
Livia30 - 15 lipiec 2015 - syneczek Tomaszek
Daisy - 22 lipiec 2015 - córeczka Hania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:11
mizzelka, livia30 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
słoneczna ja puchne, boje się obrączek założyć, jak nie masz wysokiego ciśnienia to ok ponoć
coś musi nam dokuczyc na koniec bo za dobrze by było
Diamonds właśnie myślałam o tobie o to królik bystrzak jeden.. ale normalnie macie szczęście z Meridką do tych znachorów bez kitu
Tygrysku ten kotek wymiata aż bym chciała go pogłaskać
ja mam wlasnie więcej na 56 pajaców jednak bo myślę że dziewczynki nie są takie duże a 62 jeszcze zdążę kupić w razie co
od czego jest internet
diamonds lubi tę wiadomość
-
a pro po Rudasek jest na porodówce i coś się dzieje
rano czop chyba odszedł bo była krew itp, ale i tak dzisiaj miała iść do szpitala bo troche za malo wód miała, a synuś i tak duzo nie przybierze na wadze i tak... więc dziś chyba wywołująsłoneczna 85, Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Na wstepie Meridko trzymam kciuki z calego serca!!! ♡♡♡ i czekamy na wiesci w miare mozliwosci! ♡
Ja tak po krotce tylko. U nas ok, mala kaszle ale pojechalismy dzis na miasto pobliskie polazic - do Bytowa. Zakupy,ciacho i takie tam. Teraz robie rosolek.
Zajrze w wolnej chwili wieczorkiem i doczytam.
Buziaki! ♡merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgólnie mam swoje łóżko z widokiem na miasto
U mnie chyba z 15 stp tak mi grzeje słoneczko
Nie wiem, dlaczego miałam być na 14, ale cała akcja rozpocznie sie o 16, czyli mam jeszcze 1,5h!
Mizzelko, dzięki za miłe słowa! Patrzę na Twój brzuszek i widzę swoj
Diamonds, dobrze, ze sie odezwalas
Siedzę tu i zasadniczo, jakos tak wesoło! Zobaczymy, jak długoGosiak, Tygrysek, Krokodylica, diamonds, kasika8303, Sue, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a pro po Rudasek jest na porodówce i coś się dzieje
rano czop chyba odszedł bo była krew itp, ale i tak dzisiaj miała iść do szpitala bo troche za malo wód miała, a synuś i tak duzo nie przybierze na wadze i tak... więc dziś chyba wywołują
wiem i tez mowila ze po badaniu krwawila wlasnie.
-
merida17 wrote:Ogólnie mam swoje łóżko z widokiem na miasto
U mnie chyba z 15 stp tak mi grzeje słoneczko
Nie wiem, dlaczego miałam być na 14, ale cała akcja rozpocznie sie o 16, czyli mam jeszcze 1,5h!
Mizzelko, dzięki za miłe słowa! Patrzę na Twój brzuszek i widzę swoj
Diamonds, dobrze, ze sie odezwalas
Siedzę tu i zasadniczo, jakos tak wesoło! Zobaczymy, jak długo
ale co to znaczy ze zacznie sie akcja? oxytocyna czy cc??Krokodylica lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Gosiak dzieki za info:) rzeczywiscie spoznil sie ale byl tak sympatyczny ze wszystko wybaczone:) nie wiem jak Tobie ale mi to spotkanie bardzo sie podobalo. jasno rzeczowo i na temat.