Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My zjedliśmy drożdżówkę i wypiliśmy kawkę
I już dziś nic nie jem, żeby mój żołądek zaczął trawić, bo od 4 dni się męczę
Kasika, ja zaczęłam tyć w tym tygodniu mniej więcej, w którym Ty jesteś, bo skończyły się u mnie wymioty, a wcześniej mogłam jeść rzeczy, które wyeliminowałam przed ciążą (białe pieczywo i ogólnie pszenne rzeczy).
Póki co na plusie mam 11,5kg i już raczej się to nie zmieni (oby!!).kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Evell u mnie działa wołanie Amelki po imieniu i gilgotanie brzuszka. Pogilgoczę cały brzuch i gdzieś zawsze ją poczuję. Wnerwi się to kopnie. Spróbuj może zadziała. Plus zjedz coś słodkiego.
A jak nie to leć na usg.
Ale kiedyś pisałaś ,że jej nie czułaś na początku pare razy jak to było u cb ?czytałam że na początku te ruchy mogą być nieregularne i nie zawsze są. -
nick nieaktualnyKasika wcinaj i korzystaj
Prym w wadze ciężkiej wiode ja!!! Niestety
Na polowkowym dr powiedział studentce, ze nie widać wcale ciazy, ale w niej jestem! Taka płaska byłam!
Przy okazji, trzymam kciuki za jutro!!!!
Od ok 6 mca, jak ruszyło z waga to nie potrafiło sie zatrzymać!
Zwracalam długo, pracowałam bardzo ciezko i aktywnie i jem tyle co zawsze, ale to chyba nie ma znaczenia!
W czwartek rano bedą ostateczne pomiary, ale spodziewam sie pełnych 20 kg!!!!!!! ;(
Daisy! Z egoistycznych powodów cieszę sie, ze wspomnialas o tych 20 kg, bo dalas mi nadzieje pierwsze zdjęcie z Hania to taka chudzinka byłaś dalej jesteś laska, co tu gadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:14
kasika8303, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Ale kiedyś pisałaś ,że jej nie czułaś na początku pare razy jak to było u cb ?czytałam że na początku te ruchy mogą być nieregularne i nie zawsze są.
Ja panikowałam jak jej 1 dzień nie czułam, max 1,5 dnia było. Tylko tak jak pisałam, ja to panikara jestem. Zjedz słodkie pogilgocz brzuszek, powinno zadziałać . Trzymam kciuki aby zadziałało. -
merida17 wrote:Krokodylku i co z Twoja paczka?!
Znajda ja, czy zrobią cos innego?
Czy totalnie oleja???
Pani dziś wysłała drugą paczkę, jutro ma być, a jak chodzi o tamtą to ona sobie już to będzie z firmą kurierską wyjaśniać, jak jej nie znajdą to będą płacić, ale to już że tak powiem nie moja brocha.merida17 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Sloneczna, ja chyba też sobie zrobię - jak Ty to robisz, żeby się nie rozsypało?
jestem- ogladalam seriale:))
wczesniej parzylam kawe i fusy bralam na gazik- zawijalam i jeszcze w jeden i to na wkladke ale troche tych fuskow zostaje mimo wsyztsko.
a dzis zaparzylam i lyzeczka na wkladke polewalam az wciagnela bardzo duzo i wtedy na druga wkladke sobie to przykleilam. chyba tak jest lepiej i wygodniej ....Sue lubi tę wiadomość
-
Sue a mi polozna pwoiedziala zebym sie czerwonego wina napila! bo dziala krwiotworczo!!!!!!
no ale nie pije bo uwazam ze to glupie.
wiem ze czesc lekarzy tak poleca - wytrawne:))
Gosiak ja dzis tez jadlam cini minis na sucho--- a potem mnie mdlilo.....
Kasilka trzymamy kciuki, ja jutro mam ktg ) -
Sue wrote:Śledzia też bym zjadła!
Powiem więcej...mam ochotę na piwo albo na czerwone wino...
Czerwone wino to już za mną od tygodnia chodzi. Polożna mówiła ze jak się karmi to jedna lampka nie za szkodzi... Już za miesiąc!!!Sue lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Słoneczna, to jutro spróbuję z tą wkładką.
Mnie położna mówiła, że jak chcemy przyspieszyć termin porodu, to właśnie czerwone wino, seks i o 4 rano widzimy się na porodówce
Ale jakoś nie wypiłabym wina, bo też wydaje mi sie to głupie. Poza tym, poszłabym rodzić, a tu mi z ust alkiem smierdzi? No way
Dziś mam zjazd energetyczny jakiś, wszystko mnie drażni.słoneczna 85, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość