Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupowalam 9.01 na allegro spodnice ciazowa z Asosa..zamowilam paczke polecona priorytet. No to 09 to byl piatek, wiec 12go powinno byc nadane i max 14go u mnie..nie dostalam ani nr listu, ani nic. W koncu zaczelam pisac @ do laski od tych spodnic, nie bylo nr tel nawet. Ale sie wscieklam no bo jednak kasy zaplacilam troche. Nowa kiecka, Asos.. odpiwiedzi oczywiscie ZERO! w koncu 29go doszedl list zwykly ekonomiczny za 1.75 znaczkow (zaplacilam na aukcji 10zl za te paczke polecona priorytet). Patrze data nadania 21.01...wiecie co nawet sobie nie wyobrazacie jakiego negatywa jej nasmarowalam. Zaluje ze tam tylko 90 znakow mozna!!!
Durna blać.
Evell ja tez bym gnala,tyle dni ciszy to niepokojace, tym bardziej ze ruchy czujesz juz od jakiegos czasu i wczesniej byly one przeciez regularne..
A u mnie wciaz zero ruchow, ale Hanka ma sie dobrze pewnie zbiera sily. Jak trzasnie to od razu z grubej rury -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Jak od soboty nic nie czujesz? Kompletnie?
Juz dawno bym leciala do lekarza na usg albo ktg.
Coś tam czuje,ale nie takie jak w tamtym tyg prawie każdy dzień ją czułam takie delikatne ruchy a od soboty nic tylko czasem czuje takie piknięcia i śa słabiutke tylko na chwile a ost je czułam niżej pępka a teraz wyżej sama już nie wiem co mam myślec wizyte mam za tydzień we środe. -
No czyli ją czujesz tylko słabiej? No to inna sprawa, bo myslalam ze w ogole.
Mi lekarz powiedzial ze liczenie ruchow od bodajze 28tc jesli dobrze pamietam. Takze mozesz czuc slabiej / rzadziej, ale grunt zebys czula ze sie rusza.
Zjedz czekolady albo cos kwasnego, powinna zaczac smyrac.Evell lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Coś tam czuje,ale nie takie jak w tamtym tyg prawie każdy dzień ją czułam takie delikatne ruchy a od soboty nic tylko czasem czuje takie piknięcia i śa słabiutke tylko na chwile a ost je czułam niżej pępka a teraz wyżej sama już nie wiem co mam myślec wizyte mam za tydzień we środe.
Evell u mnie działa wołanie Amelki po imieniu i gilgotanie brzuszka. Pogilgoczę cały brzuch i gdzieś zawsze ją poczuję. Wnerwi się to kopnie. Spróbuj może zadziała. Plus zjedz coś słodkiego.
A jak nie to leć na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:48
-
Dziewczyny ratunku Mam fazę na pączki Od rana uwaga !!!!! zjadłam 4 sztuki i mąż pojechał po kolejne Mówię mu jedź bo umrę z pragnienia
Pierwsza poważna zachcianka A tak w ogóle to w normalnym stanie pączków nie lubię jakby cosłoneczna 85, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kolejna Marcówka się rozpakowałaOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A my tu niecierpliwie czekamy na Meridkę i Gosiaczka
Gosiak, Daisy, merida17 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybieńko no coś ty? co im się tak śpieszy tym maluszkom.. mam nadzieje ze wszystko ok.
ja tam jakoś nie wchodzę...
Kasika to zachcianka, aż mi ślinka poleciała
a ja mam konkretnego lenia... nic ale to nic nie zrobiłam.. ale chociaz nogi mi odpuchły..
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
No z Mamą i Maleństwem wszystko dobrze, ale w sumie to konkretów jeszcze nie znam. Pisała, że na KTG tętno dziecka spadło i od razu na CC ją zabrali
Daisy lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Hahah Kasika ja taką zachciankę miałam 3 dni temu, ale zjadłam tylko dwa pączki i już miałam dośćOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybenka no ale jak to. Idziesz na normalne ktg praktycznie nawet 8tyg przed porodem (zakladajac ze koncowka marca) i ladujesz na porodowce? Dla mnie to niewyobrazalne. a co z domem, sprawami, nie wiem no przeciez do tp jeszcze tak daleko! Jaaa to jak ja mam termin na 22.07 a poszlabym rodzic na poczatku czerwca. Chyba bym swira dostala no ale grunt to zdrowa dzidzia
-
Wiem, że ona była w szpitalu jakieś 3 dni chyba i miała skurcze i plamienie czy coś takiego.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Hahah Kasika ja taką zachciankę miałam 3 dni temu, ale zjadłam tylko dwa pączki i już miałam dość
Ja 4 i mam jeszcze 2 przytyłam dopiero kg więc mogę szaleć , a propo jest jakaś z Was tu której waga też nie szła do góry?
-
a mnie naszło na budyń śmietankowy z prażonymi jabłkami Jabłka uprażone czekam aż mąż wróci by zjeść cieplutki budyń
Ja to nie miałabym nic przeciwko gdyby Młody chciał wyjść na koniec maja (TP z OM mamy na 12.06) ale oby nie za wcześnie aczkolwiek niech siedzi tak długo jak czuje taką potrzebę
A dziś zarezerwowałam sobie na oxl-u mega pakę ubranek ponoć ponad 100szt za jedyne 50 zł zobaczymy co z tego wyjdzieKrokodylica, słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość