Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAbra wrote:Ufffff- dobrze, że nie tylko ja się pogubiłam
To czekamy na wyjaśnienia od Annielove i Kavokado o co kaman
Mam wrażenie, że może wkradł się im tu na forum jakiś wątek z prywatnych wiadomości lub innego forum może...Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Hehehe, mam dokladnie to samo. Cofnelam sie nawet pare stron do tylu ale nic na ten temat nie znalazlam Moze za malo sie cofnelam
Przyjaciółkę narzeczony zostawił. Ma rocznego synka i za 10 miesięcy mieli brać ślub. Dużo by opowiadać ale chciał dziecka a po roku wychowywania stwierdził że nie dla niego takie życie, że kobieta którą wcześniej kochał znudziła mu się ;/ -
nick nieaktualny
-
Annielove wrote:Przyjaciółkę narzeczony zostawił. Ma rocznego synka i za 10 miesięcy mieli brać ślub. Dużo by opowiadać ale chciał dziecka a po roku wychowywania stwierdził że nie dla niego takie życie, że kobieta którą wcześniej kochał znudziła mu się ;/
Wykastrować!!!
Faceci to jednak są do niczego Przynajmniej niektórzy, a ten jak widać wyjątkowo NIENORMALNY osobnik!
Szkoda mu, że się skończyły cotygodniowe imprezki a zaczęły pieluchy i odpowiedzialność?
A w jakim on wieku?domiś1005, Redhotka lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
mmarzenak wrote:a jak samopoczucie?
Prawdę mówiąc dziwnie się czuje Mam małe mdłości i zawroty głwy, ale to pewnie od tego że ciągle leże. A reszta sie nie zmienia jeszcze chyba Prócz tego że piersi mi się powiększają i bolą to jest okDominika10_05 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo niestety, moj "osobisty" brat, ktorego w zyciu o cos takiego nie podejrzewalabym w zeszlym roku latem poinformowal swoja zone po 11 latach malzenstwa, ze juz jej nie kocha, ze zakochal sie w innej (kolezance z pracy), ze on zrozumial, ze czas zaczac myslec o sobie i cos zmienic. Maja dwojke dzieci, 10 i 7 lat! Nadal niby jeszcze mieszkaja razem, choc w osobnych pokojach, bratowa na wykonczeniu, popadla w straszna depresje. Mysle, ze tym, ze on tyle czasu mimo to jeszcze z nimi mieszka, po prostu ja dobil! Gdy teraz na to patrze, to mysle, ze lepiej byloby gdyby ja od razu zostawil, to do tej pory wrocilaby juz do formy pewnie a tak to on ja po prostu psychicznie wykancza. A moj brat byl kiedys dla mnie wzorem meza i ojca. I w glowie mi sie nie miesci, ze czloweik tak sie moze zmienic!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:34
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:I w glowie mi sie nie miesci, ze czloweik tak sie moze zmienic!
A ona nie może go wykopać za drzwi w takiej sytuacji?
Tak jak piszesz - ta jego obecność musi być teraz dla niej najgorsza.
Jak taki zakochany, to niech spada do kochanki i jej się po domu miota...
Faceci są autentycznie nienormalni, ale tez w głowie mi się nie mieści co myślą sobie te kochanki - przecież jak raz tak zostawił, to może i 2 i 3 i niech one się nie łudzą, że są nagle wyjątkową wielką miłością
Inna sprawa jak się ludzie rozstaną i wtedy pojawia się ktoś nowy, ale tak pakować się komuś w związek z butami (a z perspektywy tego chłopa wpuszczać kogoś do swojego życia) to już szczyt wszystkiego!
Kastrowałabym każdego po koleimmarzenak, domiś1005, Redhotka lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kouertney a moze by tak zrobić dokument googla, który każda mogłaby edytować i nie musiałabyś cały czas tego zmieniać? Na Majówkach tak jest i się super sprawdza
Pati czekamy na wieści :]Redhotka lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki