Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:No właśnie to póki co przedstawiam mojego PIERWORODNEGO - to właśnie ten przystojniaczek w avatarku - w rękach ma tulipanka dla wszystkich cudownych mamusiek
- jednego do podziału
Cudowny
6 testow
? niezly wynik 
Dorjana lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualnyDorjana wrote:A dziękuję

Chciałam się w końcu przywitać...
Na 6 testach wyszedł wynik pozytywny więc jest szansa że mamy drugiego kropka
Którego TP wypada na 23.06.2016 czyli TATUSIOWE Święto
(choć mój pierwszy kropek to nie tak cierpliwy i wyskoczył 2 tygodnie przed terminem)
No właśnie to póki co przedstawiam mojego PIERWORODNEGO - to właśnie ten przystojniaczek w avatarku - w rękach ma tulipanka dla wszystkich cudownych mamusiek
- jednego do podziału
Wynik z kalulatora mnie troszku zadziwia
Najprawdopodobniej zaszłaś w ciążę w 17 września 2015.- nie rozumiem tej daty
Jesteś teraz w 5 tygodniu ciąży.
Minęło już 4 pełnych tygodni i 2 pełnych dni (4 + 2 t.c.).
Minęło: 30 dni z 280 dni Twojej ciąży.
Przewidywana data porodu to 23 czerwca 2016.
Wowo to już niby 2 miesiąc ciąży
(...mam nadzieję że zostanę z Wami na dłużej)
wow to niezle. 6 testow
super. Mam nadzieje ze zobaczysz wkrotce serduszko
-
Kourtney wrote:No wlasnie jakie bierzecie witaminy? Bo widze ze niektorym z was lekare nie zalecili zadnych a niektorym tak. Mi zalecil jednak zeby brac i witaminy i dodatkowo dha bo jest bardzo wazny.
Mi ginekolog zalecił omegamed optima i na recepcie wbił pieczątke "nie zamieniac". w aptece opakowanie na 30 dni kosztuje prawie 60 zł
. Na allegro w aptece internetowej coś około 30. Powiedział że to bardzo ważne, a ja mu ufam bo ogromne doswiadczenie w trudnych przypadkach i jest ordynatorem ginekologii u nas na oddziale od wielu lat.
poza tym kazał unikać infekcji, nie biegać nie skakać, nie jeździć na rowerze (chyba że stacjonarmym). Zalecił pływac i dał mi jakies tampony probiotyczne zeby nie zarazic sie niczym na basenie.
sedinum82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

Dzisiaj na usg widziałam przepiękny pęcherzyk ciążowy
Teraz czekamy na serduszko. Według OM data produ to 14.06.
sedinum82, eidth, mmarzenak, Helenucha Klucha, Zołzi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MerlinMo, Pati_89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wg bellly, dzis lekarz potwierdzil ze to 7 tydzien ale jeszcze jak pojde 3.11 to moze skoryguje badz nie. Serduszko jest jeszcze bardzo malutkie, nastepna wizyta juz wszystko potwierdzi ostatecznie.
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość

Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Mam nadzieję, że pomożecie...
Mam za sobą dwie ciąże biochemiczne (w kwietniu i czerwcu), a staramy się od września 2014. W tym miesiącu miałam cykl stymulowany: clo+ovitrelle+luteina 100mg.
Dziś jest 13 dzień po zastrzyku, wczoraj na teście z facelle wyszedł cień, poszłam na betę i wynik to 6,58 a progesteron niecałe 12. Zrobiłam test po becie i wyszła kreska mocniejsza niż wczoraj, dobrze widoczna. Czy jest jakakolwiek szansa, że coś się rozwinie?... Biorę luteinę 100mg jeden raz dzienne, ale wydaje mi się, że progesteron mam niski-dołozyć? Macie jakieś doświadczenie w tym zakresie?
Z góry dzięki za pomoc! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny