Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorjana wrote:No właśnie to póki co przedstawiam mojego PIERWORODNEGO - to właśnie ten przystojniaczek w avatarku - w rękach ma tulipanka dla wszystkich cudownych mamusiek
- jednego do podziału
Cudowny
6 testow ? niezly wynik
Dorjana lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualnyDorjana wrote:A dziękuję
Chciałam się w końcu przywitać...
Na 6 testach wyszedł wynik pozytywny więc jest szansa że mamy drugiego kropka
Którego TP wypada na 23.06.2016 czyli TATUSIOWE Święto
(choć mój pierwszy kropek to nie tak cierpliwy i wyskoczył 2 tygodnie przed terminem)
No właśnie to póki co przedstawiam mojego PIERWORODNEGO - to właśnie ten przystojniaczek w avatarku - w rękach ma tulipanka dla wszystkich cudownych mamusiek
- jednego do podziału
Wynik z kalulatora mnie troszku zadziwia
Najprawdopodobniej zaszłaś w ciążę w 17 września 2015.- nie rozumiem tej daty
Jesteś teraz w 5 tygodniu ciąży.
Minęło już 4 pełnych tygodni i 2 pełnych dni (4 + 2 t.c.).
Minęło: 30 dni z 280 dni Twojej ciąży.
Przewidywana data porodu to 23 czerwca 2016.
Wowo to już niby 2 miesiąc ciąży
(...mam nadzieję że zostanę z Wami na dłużej)
wow to niezle. 6 testow super. Mam nadzieje ze zobaczysz wkrotce serduszko -
Kourtney wrote:No wlasnie jakie bierzecie witaminy? Bo widze ze niektorym z was lekare nie zalecili zadnych a niektorym tak. Mi zalecil jednak zeby brac i witaminy i dodatkowo dha bo jest bardzo wazny.
Mi ginekolog zalecił omegamed optima i na recepcie wbił pieczątke "nie zamieniac". w aptece opakowanie na 30 dni kosztuje prawie 60 zł . Na allegro w aptece internetowej coś około 30. Powiedział że to bardzo ważne, a ja mu ufam bo ogromne doswiadczenie w trudnych przypadkach i jest ordynatorem ginekologii u nas na oddziale od wielu lat.
poza tym kazał unikać infekcji, nie biegać nie skakać, nie jeździć na rowerze (chyba że stacjonarmym). Zalecił pływac i dał mi jakies tampony probiotyczne zeby nie zarazic sie niczym na basenie.sedinum82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj na usg widziałam przepiękny pęcherzyk ciążowy Teraz czekamy na serduszko. Według OM data produ to 14.06.sedinum82, eidth, mmarzenak, Helenucha Klucha, Zołzi, Kourtney, Redhotka, MerlinMo, Pati_89, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wg bellly, dzis lekarz potwierdzil ze to 7 tydzien ale jeszcze jak pojde 3.11 to moze skoryguje badz nie. Serduszko jest jeszcze bardzo malutkie, nastepna wizyta juz wszystko potwierdzi ostatecznie.
Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Mam nadzieję, że pomożecie...
Mam za sobą dwie ciąże biochemiczne (w kwietniu i czerwcu), a staramy się od września 2014. W tym miesiącu miałam cykl stymulowany: clo+ovitrelle+luteina 100mg.
Dziś jest 13 dzień po zastrzyku, wczoraj na teście z facelle wyszedł cień, poszłam na betę i wynik to 6,58 a progesteron niecałe 12. Zrobiłam test po becie i wyszła kreska mocniejsza niż wczoraj, dobrze widoczna. Czy jest jakakolwiek szansa, że coś się rozwinie?... Biorę luteinę 100mg jeden raz dzienne, ale wydaje mi się, że progesteron mam niski-dołozyć? Macie jakieś doświadczenie w tym zakresie?
Z góry dzięki za pomoc! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny