Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam już wyniki dzisiejszej bety 619,5, nadal jesteśmy w normie a to jak sukces, bo ostatnio już ta była poniżej . Przyrost o 70,5% oby kolejne tez były w normie trzymajcie kciuki :*
Clara, sedinum82, aneczka2015, Kourtney, Helenucha Klucha, Helen, mia6, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Nawet nie mowcie o rosnacych cycach bo ja mam normalnie D/E rozmiar...nie chce kupowac jakis materialowych stanikow o rozmiarze H czy jeszcze wiekszych...
Mnie ten wzrost odpowiada bo mam małe B a niektóre te B poodkladalam bo za duże były więc teraz będą w sam raz
Ja wymiotowalam 2 razy w życiu więc mam nadzieję że mnie ominie no i już chudnac nie chceKourtney, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorjana wrote:Kourtney - to ja Cię nie pocieszę ...finalnie w 8 miesiącu skończyłam na rozmiarze 65I !!!! i to tylko dlatego że nie mieli większego (jakoś się upchały)... do rozwiązania jeszcze mi miesiąc wtedy został, na szczęście Misiek wyskoczył wcześniej i bombowce nie zdążyły za bardzo urosnąć ufff...
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mam już wyniki dzisiejszej bety 619,5, nadal jesteśmy w normie a to jak sukces, bo ostatnio już ta była poniżej . Przyrost o 70,5% oby kolejne tez były w normie trzymajcie kciuki :*
Morwa lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Nawet nie mowcie o rosnacych cycach bo ja mam normalnie D/E rozmiar...nie chce kupowac jakis materialowych stanikow o rozmiarze H czy jeszcze wiekszych...
-
Dorjana wrote:Kourtney - to ja Cię nie pocieszę ...finalnie w 8 miesiącu skończyłam na rozmiarze 65I !!!! i to tylko dlatego że nie mieli większego (jakoś się upchały)... do rozwiązania jeszcze mi miesiąc wtedy został, na szczęście Misiek wyskoczył wcześniej i bombowce nie zdążyły za bardzo urosnąć ufff...
no to nieźle! ja mam D/E i dziś zauważylam że staniki robią sie ciasne w miseczkach jak dojde do E to bede karykatura czlowieka - mam tylko 160cm -
A ja już dzisiaj zaczęłam chodzić po domu bez stanika, najmniejszy ucisk strasznie mnie drażnił. Najbardziej czuję dyskomfort wieczorem. Czasami czuję jeszcze takie delikatne skurcze jak przy okresie ale jednak trochę inne, takie lekkie rozciąganie jakby. Żadnych więcej objawów
Mały Ryś -
Kourtney wrote:Gratki :* to juz trzecia beta czy ktora?
-
nick nieaktualnyDorjana wrote:Obecnie mam 65 E ale Nelus ma rację po porodzie to jest dopiero jazda - wyglądałam jak Pamela, podczas nawału myślałam że wybuchną, leżałam z gorączką i okładami...
Co chwila biegałam pod zimny prysznic i to było na porodówce, mając okruszka pod opieką... tym razem bez kapuchy rodzić nie zamierzam
ale nie martw się - niektórym nie rosną w ogóle - nie wiem od czego to zależy ale mam cichą nadzieję że w tej ciąży mi już tak nie urosną
Kobietom sie nigdy nie dogodzi z cyckami -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Trzecia zamierzam zrobić jeszcze jedną w poniedziałek, jak będzie w normie to daje sobie siana z dalszymi badaniami i czekam na wizytę a jak nie to też wybieram się na wizytę pytać co dalej;)
-
nick nieaktualny
-
Powiedzieliśmy dziś moim rodzicom. Do pudełeczka zapakowałam małe białe skarpetki i test na ktorym napisałam dla Babci i Dziadka dałam go mamie mówiąc że takie zaproszenie dostaliśmy na imprezę mama otwiera patrzy raz patrzy dwa wyciąga te skarpetki i w płacz przytula mnie mojego męża, siostra płacze tato płacze no i ja wyłam. Musieliśmy prawie dwie godziny siedziec i czekać bo jak to przyszedł wujek to za nim babcia. Nie chcemy na razie mówić innym członkom rodziny bo to za wcześnie moja babcia jest po udarze w miare się porusza sama ale nie mówi czasami nie potrafi wyrazić swoich myśli albo mówi proste nieskładne zdania a ty zgaduj. Dzis siedzi patrzy na mnie i mówi do mamy ze schudłam ze jakos tak licho wyglądam. Nie jesteś czasem w ciąży?! To zdanie to wypowiedziała perfekcyjnie a ja musiałam się wymigać od odpowiedzi
Dorjana, Kourtney, Helen, Redhotka, Nelus, miluszka, mia6, Helenucha Klucha, sedinum82, eidth, Zołzi, Annielove, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati_89 wrote:Powiedzieliśmy dziś moim rodzicom. Do pudełeczka zapakowałam małe białe skarpetki i test na ktorym napisałam dla Babci i Dziadka dałam go mamie mówiąc że takie zaproszenie dostaliśmy na imprezę mama otwiera patrzy raz patrzy dwa wyciąga te skarpetki i w płacz przytula mnie mojego męża, siostra płacze tato płacze no i ja wyłam. Musieliśmy prawie dwie godziny siedziec i czekać bo jak to przyszedł wujek to za nim babcia. Nie chcemy na razie mówić innym członkom rodziny bo to za wcześnie moja babcia jest po udarze w miare się porusza sama ale nie mówi czasami nie potrafi wyrazić swoich myśli albo mówi proste nieskładne zdania a ty zgaduj. Dzis siedzi patrzy na mnie i mówi do mamy ze schudłam ze jakos tak licho wyglądam. Nie jesteś czasem w ciąży?! To zdanie to wypowiedziała perfekcyjnie a ja musiałam się wymigać od odpowiedzi
miluszka lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Hej. Gratulacje :* Napiszesz nam cos wiecej o sobie? Twoja pierwsza ciaza?
Tak, to moja pierwsza ciąża. Po 3 latach starań. Ciąża z ivf (udało się za pierwszym razem). Mam 29 lat, fajnego męża i psa rozrabiakę, który tak nie lubi sam zostawać, że z rozpaczy zjada kanapę
Obecnie jestem na etapie poszukiwania lekarza, który podejmie się prowadzenia tej ciąży - jednego prywatnego już mam, ale wolałabym też na NFZ.Redhotka, Kourtney, sedinum82, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Ja na codzień noszę 80 G i jestem przerażona bo już dziś zauważyłam że jakby są większe, nie chcę myśleć co hędzie dalej ale szczerze zazdroszę kobietom z mniejszymi piersiami. Nie wiem jak dobiorę stanik do karmienia jak przyjdzie już czas, na samą myśl o przymierzaniu robi mi się słabo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 23:12
Dorjana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:Ja na codzień noszę 80 G i jestem przerażona bo już dziś zauważyłam że jakby są większe, nie chcę myśleć co hędzie dalej ale szczerze zazdroszę kobietom z mniejszymi piersiami. Nie wiem jak dobiorę stanik do karmienia jak przyjdzie już czas, na samą myśl o przymierzaniu robi mi się słabo
Ostatnio przerzuciłam się na sportowe Panache i jaka to wygoda!miluszka, Kawokado, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc. Milego dnia. Do nas na 10 przyjezdzaja rodzice . Jeszcze nie wiedza po co Dostana pudeleczko ladnie ozdobnie opakowane a w srodku zdjecie z usg Beda mysleli pewnie ze to cos z weselem jeszcze zwiazanego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:21
sedinum82, Helenucha Klucha, eidth, Pati_89, Annielove, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny