Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
mia6 kto by pomyślał że trafimy na ten sam wątek ciążowy Cieszę się :*** Super, że w końcu się udało
Pati nooo milutko Super, że rodzina tak się cieszy U mnie mama też wniebowzięta, tyle razy jej się wypłakiwałam, ale w końcu się udało
Dziewczyny tak mi się źle śpi ostatnio w nocy, budzę się co chwilę, głupie sny ... Głowa pełna myśli... Też tak macie?mia6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie to wszystko kuje, boli jak na @, boli w dole pleców ... Ale staram się być spokojna, póki nie ma plamień jest ok
Ja nie mogę spać, bo myślę o wszystkich problemach, o ciąży tak nie, ale o innych ... Wszystko w tym roku zwaliło mi się na głowę, umarł tata potrącony przez samochód, budowa domu, powrót do pracy i mijanie się z mężem, teraz problemy na budowie i u mamy w małżeństwie... Ahh osiwieć idzie -
Witam w ten ponury dzień
Ja zasypiam w mig i ledwo umiem wstać z łóżka rano. Tylko sie wierce strasznie, raz mi zimno raz gorąco i tylko się rozbieram i ubieram.
Mam rozmiar biustu 70/75 B/C a już mnie wszystkie cisną i zamówilam sobie dwa sportowe staniki zobaczymy -
Czeeść Ale mi sie źle spało... ale widze że nie tylko ja tak mam, za to wstawało mi się świetnie, jakoś tak z energią Rano sprzeczka z mężem (razem prowadzimy firmę i spiny nie da się uniknąć ) i może to mi podniosło ciśnienie ?
Kourtney wrote:Mi ciezko jest zasnac. Za duzo mysle o dziecku
A macie moze takie dziwne uczucie klucia w pochwie?
Ja mam cały czas takie dziwne uczucie w dole, i nie wiem czy w pochwie czy macicy... nasila sie wieczorami. Wyczytalam ze to moze byc od rozciagania sie macicy, przyjelam za pozytywny objaw i tego sie trzymam.
Za to tak samo za duzo mysle o dziecku. Wczoraj wieczorem wkrecilam sobie toksoplazmoze i dopoki nie przeczytałam wszystkiego co jest w necie i nie uspokoilam się to nie zasnęłam
-
Hehe ale macie te rozmiary, ja mam B/ C i jakoś strasznie nie chcą mi rosnąć w ciąży Może o rozmiar Ale najlepsze pamiętam, jak na 2 dzień po porodzie poszłam do łazienki z rana , mówię że coś mnie cycki bolą. Podnoszę koszulę do góry a tam dwie okrąglutkie , duże piłeczki :o Sama śmiałam się z siebie, że wyglądam jakbym silikony sobie wstawiła Mąż też miał ubaw
-
Witam Was że szpitala. Trzymajcie kciuki abym z moją dzidzia została między Wami
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
można się przyłączyć jestem 6tyg6d ciąży .termin z belly 5 czerwca. jutro wizyta u lekarza mam nadzieje zobaczyć już serduszko
Annielove, Paula222, MerlinMo, mia6, Helenucha Klucha, krysiak, Redhotka, aneczka2015, Kourtney, Helen, sedinum82, Kawokado, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny.
Wieczorem dostałam krwawienia i przyjechałam do szpitala. Dostaje leki i mam leżeć -
MerlinMo wrote:Dzięki dziewczyny.
Wieczorem dostałam krwawienia i przyjechałam do szpitala. Dostaje leki i mam leżeć
Nie puszczam kciuków! Leki pomogą a Ty słuchaj lekarzy i odpoczywaj, zbieraj siły i wszystko bedzie dobrze!pasia27 lubi tę wiadomość