X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merlin.trzymam kciuki żeby było dobrze <3

MerlinMo lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Witam Was że szpitala. Trzymajcie kciuki abym z moją dzidzia została między Wami :(

Trzymam kciuki! Ważne, że już jesteś pod opieką w szpitalu.

9ewns65gxjq3gces.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Redhotka, ja nie byłam , w sumie nawet nie wiem gdzie taką znaleźć
    Pożądny sklep z bielizną wystarczy, kupować nie trzeba.
    Intimisimi czy Triumpha nie mam na myśli... Owszem do pewnego rozmiaru da pewnie radę coś dobrać, ale obsługa, nie będzie taka jak w sklepach z szeroką rozmiarówką...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Dzięki dziewczyny.
    Wieczorem dostałam krwawienia i przyjechałam do szpitala. Dostaje leki i mam leżeć
    <3 <3 <3

• eidth Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merlin trzymam kciuki :-* wszystko będzie dobrze teraz musisz odpoczywac a fasolka na pewno jest silna :-*

f2w343r8930pqaay.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzi wrote:
    Nie puszczam kciuków! Leki pomogą a Ty słuchaj lekarzy i odpoczywaj, zbieraj siły i wszystko bedzie dobrze!
    Tak właśnie robię :) grzecznie sobie leżę łyka tabletki. Krwawienie Ustapilo więc jest lepiej

miluszka, Zołzi, Redhotka, Paula222, mia6, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Tak właśnie robię :) grzecznie sobie leżę łyka tabletki. Krwawienie Ustapilo więc jest lepiej
    Trzymam kciuki i modle się zeby wszystko bylo ok:)

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Zołzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Ale dobra wiadomość :-) Maleństwo Cie nastraszyło tylko i nic juz nie bedzie się działo. Miłego leniuszkowania!

201606207452.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo ale super wiadomość... odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    intimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi :D

Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam raz :D

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu :/

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu :/

Mnie lekarz powiedział, że sporadycznie mogę brać No-spę. Jak dotąd wzięłam jedną tabletkę, nie chcę tego nadużywać. Nie miałam mocnych bóli, ale jeden dzień był dla mnie dość stresujący, brzuch lekko pobolewał.

9ewns65gxjq3gces.png
  • Zołzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:

mnie boli caly czas prawie, nasila sie wieczorami. Siostra, która już urodzila miala kiedys tak mocny bol że bala sie ze to juz okres a nic jej nie było. Jak nie plamisz to chyba nie masz co sie martwić :-)

201606207452.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze a tu takie wiadomosci. Merylin trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok. Lez i odpoczywaj . a robili ci usg czy tylko dali leki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiktorzna wrote:
    można się przyłączyć jestem 6tyg6d ciąży .termin z belly 5 czerwca. jutro wizyta u lekarza :) mam nadzieje zobaczyć już serduszko
    No to witamy wsrod nas :) trzymam kciuku zebys juz zobaczyla jutro piekne <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas juz po rodzinnym obiadku. Skonczylo sie na tym ze wszyscy lacznie ze mna na czele plakali ze szczescia :D moja mama nie mogla uwierzyc tak bardzo sie cieszyla. Przyszli tesciowie rowniez :) Narazie maja zabronione rozpowiadanie o tym bo sami chcemy to zrobic jeszcze troche pozniej :)

Redhotka, Annielove, krysiak, Pati_89, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    No-spe, działa rozkurczowo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    intimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi :D

Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam raz :D
    Podejrzewam, że jakby Cię Panie "z moich sklepów" wzięły w obroty, to byś miała z 70 D/E, jak i nawet nie 65 w niektórych modelach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:27

Annielove, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez gin powiedzial ze jak cos bedzie bolec to moge brac nospe. Ale na razie nie wzielam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy was tak denerwuja niektore zapachy? Mi zaczal tak cholernie draznic perfum od mojego ze ma juz zabronione sie nim psikac. Masakra. Najgorzej mam wlasnie z perfumami. Dzisiaj moja przyszla tesciowa jak sie ze mna witala miala taki mocny zapach ze az mnie naciaglo :O

‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ