Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merlin.trzymam kciuki żeby było dobrze <3

MerlinMo lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Witam Was że szpitala. Trzymajcie kciuki abym z moją dzidzia została między Wami :(

Trzymam kciuki! Ważne, że już jesteś pod opieką w szpitalu.

9ewns65gxjq3gces.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Redhotka, ja nie byłam , w sumie nawet nie wiem gdzie taką znaleźć
    Pożądny sklep z bielizną wystarczy, kupować nie trzeba.
    Intimisimi czy Triumpha nie mam na myśli... Owszem do pewnego rozmiaru da pewnie radę coś dobrać, ale obsługa, nie będzie taka jak w sklepach z szeroką rozmiarówką...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Dzięki dziewczyny.
    Wieczorem dostałam krwawienia i przyjechałam do szpitala. Dostaje leki i mam leżeć
    <3 <3 <3

• eidth Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merlin trzymam kciuki :-* wszystko będzie dobrze teraz musisz odpoczywac a fasolka na pewno jest silna :-*

f2w343r8930pqaay.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzi wrote:
    Nie puszczam kciuków! Leki pomogą a Ty słuchaj lekarzy i odpoczywaj, zbieraj siły i wszystko bedzie dobrze!
    Tak właśnie robię :) grzecznie sobie leżę łyka tabletki. Krwawienie Ustapilo więc jest lepiej

miluszka, Zołzi, nick nieaktualny, Paula222, mia6, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Tak właśnie robię :) grzecznie sobie leżę łyka tabletki. Krwawienie Ustapilo więc jest lepiej
    Trzymam kciuki i modle się zeby wszystko bylo ok:)

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • Zołzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Ale dobra wiadomość :-) Maleństwo Cie nastraszyło tylko i nic juz nie bedzie się działo. Miłego leniuszkowania!

201606207452.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo ale super wiadomość... odpoczywaj :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    intimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi :D

Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam raz :D

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu :/

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu :/

Mnie lekarz powiedział, że sporadycznie mogę brać No-spę. Jak dotąd wzięłam jedną tabletkę, nie chcę tego nadużywać. Nie miałam mocnych bóli, ale jeden dzień był dla mnie dość stresujący, brzuch lekko pobolewał.

9ewns65gxjq3gces.png
  • Zołzi Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:

mnie boli caly czas prawie, nasila sie wieczorami. Siostra, która już urodzila miala kiedys tak mocny bol że bala sie ze to juz okres a nic jej nie było. Jak nie plamisz to chyba nie masz co sie martwić :-)

201606207452.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodze a tu takie wiadomosci. Merylin trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok. Lez i odpoczywaj . a robili ci usg czy tylko dali leki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiktorzna wrote:
    można się przyłączyć jestem 6tyg6d ciąży .termin z belly 5 czerwca. jutro wizyta u lekarza :) mam nadzieje zobaczyć już serduszko
    No to witamy wsrod nas :) trzymam kciuku zebys juz zobaczyla jutro piekne <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas juz po rodzinnym obiadku. Skonczylo sie na tym ze wszyscy lacznie ze mna na czele plakali ze szczescia :D moja mama nie mogla uwierzyc tak bardzo sie cieszyla. Przyszli tesciowie rowniez :) Narazie maja zabronione rozpowiadanie o tym bo sami chcemy to zrobic jeszcze troche pozniej :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati_89, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    No-spe, działa rozkurczowo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    intimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi :D

Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam raz :D
    Podejrzewam, że jakby Cię Panie "z moich sklepów" wzięły w obroty, to byś miała z 70 D/E, jak i nawet nie 65 w niektórych modelach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:27

nick nieaktualny, Kawokado lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez gin powiedzial ze jak cos bedzie bolec to moge brac nospe. Ale na razie nie wzielam

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy was tak denerwuja niektore zapachy? Mi zaczal tak cholernie draznic perfum od mojego ze ma juz zabronione sie nim psikac. Masakra. Najgorzej mam wlasnie z perfumami. Dzisiaj moja przyszla tesciowa jak sie ze mna witala miala taki mocny zapach ze az mnie naciaglo :O

‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ