Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Redhotka, ja nie byłam , w sumie nawet nie wiem gdzie taką znaleźć
Intimisimi czy Triumpha nie mam na myśli... Owszem do pewnego rozmiaru da pewnie radę coś dobrać, ale obsługa, nie będzie taka jak w sklepach z szeroką rozmiarówką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:04
-
nick nieaktualny
-
Zołzi wrote:Nie puszczam kciuków! Leki pomogą a Ty słuchaj lekarzy i odpoczywaj, zbieraj siły i wszystko bedzie dobrze!
miluszka, Zołzi, Redhotka, Paula222, mia6, madziak2202, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyintimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi
Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam raz
-
Pati_89 wrote:Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu
Mnie lekarz powiedział, że sporadycznie mogę brać No-spę. Jak dotąd wzięłam jedną tabletkę, nie chcę tego nadużywać. Nie miałam mocnych bóli, ale jeden dzień był dla mnie dość stresujący, brzuch lekko pobolewał. -
Pati_89 wrote:Dziewczyny tez was tak boli brzuch jak na okres. Mnie dzis jakos zaczął i panikuje nie zapytałam się nawet co mogę brać w razie bólu
mnie boli caly czas prawie, nasila sie wieczorami. Siostra, która już urodzila miala kiedys tak mocny bol że bala sie ze to juz okres a nic jej nie było. Jak nie plamisz to chyba nie masz co sie martwić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas juz po rodzinnym obiadku. Skonczylo sie na tym ze wszyscy lacznie ze mna na czele plakali ze szczescia moja mama nie mogla uwierzyc tak bardzo sie cieszyla. Przyszli tesciowie rowniez Narazie maja zabronione rozpowiadanie o tym bo sami chcemy to zrobic jeszcze troche pozniej
Redhotka, Annielove, krysiak, Pati_89, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:intimissimi uwielbiam ten sklep, mają super jakościowo bieliznę zawsze tam kupowałam, mam nadzieje że nie będę musiała z tego zrezygnować z powodu olbrzymich piersi
Ja do dziś mam rozmiar 75 C, jak to mój mąż mówi nie za duże, nie za małe, ale w sam razWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:27
Annielove, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy was tak denerwuja niektore zapachy? Mi zaczal tak cholernie draznic perfum od mojego ze ma juz zabronione sie nim psikac. Masakra. Najgorzej mam wlasnie z perfumami. Dzisiaj moja przyszla tesciowa jak sie ze mna witala miala taki mocny zapach ze az mnie naciaglo