Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agabtm wrote:Mamawojtka Jeja zapomniałam wszystkiego najlepszego i rychłego porodu!!! spóźnione ale szczere!! ;*
Mi odpadł czop śluzowy lepiej późno niż wcale co prawda przezroczysty nie podbarwiony krwią. Mam nadzieje ze do końca tygodnia urodze!! Podobno z tym czopem to albo tydzień dwa albo kilka dni albo kilka godzin oby w moim przypadku oznaczało to jak najszybciej.
Dziś urodziny babci może chce zrobić prezent swojej jedynej prababci
No teraz szybko aby się rozkrecilo!!!
-
gratuluje i zazdroszczę jednocześnie wszystkim rozpakowanym mamusiom
U mnie do 7 miesiąca była gadka o cc, potem jednak stwierdzenie ze spróbujemy naturalnie .... termin na dziś i ni widu ni słychu żeby coś się zaczynało... ehhh a tak już bym chciała mieć synka przy sobie
07.01.2015 [*] 12TC
21.07.2015 [*] 6 TC
29.06.2016 - Michaś
-
Dziewczyny, u nas jednak decyzja o cc i tak oto o 10:51 przyszla na świat nasza Olenka ❤ 54cm i 3600 gram, jest idealna! Mnie rana zaczyna bolec ale to nic!!! Więcej po powrocie do domku :-* dziękujemy za wsparcie:-*
Andzia SM, iw78, smerfetkaa, mloda1995, Karolina_karolina, Paula222, mmarzenak, SShape, iluzja, jane, dais, nesone, Iwa2016, Abra lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Ale szalejecie. Co chwil3 ktoras rodzi gratuluje i trzymam kciuki za pozostale
My upaly tragicznie znosimy. Maly je na raty, szyja w potowkach, bo falda nie pozwala, zeby skora oddychala. Maruda straszna i wcale sie mu nie dziwie. Dzis juz 20*C to idzie zyc. Ale wczoraj w domu 31*C mielismy... -
mmarzenak wrote:Super, mamusie sie spisalyscie:) teraz tulcie swoje dzieciaczki!Gratuluje!
Moja Lilka od soboty niespokojna,nie wiem czy to przez upaly czy mecza ja wdecia;(Mamusie czy Wasze maluchy tez tak stekaja jakby chcialy kupke zrobic?Moja potrafi pol dnia/nocy stekac.Codziennie robi kupke,ale chyba to dla niej wysilek.
-
I lista nam maleje :
Agabtm
Alincia
Andzia SM
Cinnilla
Iluzja
karolina_karolina
mamawojtka
Niuniusia
Do mnie od rana wszyscy wydzwaniaja i wypisują czy juz urodziłam. Tak mnie to irytuje ze zaraz chyba telefon wyłączeAndzia SM, dais lubią tę wiadomość
-
Dziekuje za zyczenia dziewczyny :-*
Ja sie polozylam na chwile ktora trwala od 9 rano do 13 w poludnie a tu sms-y i telefony czy wszystko dobrze, czy jestem w szpitalu juz moj jak mu nie odpisywalam to do siostry dzwonil czy wszystko dobrze i jak wstane dostalam nakaz zadzwonienia do niego zeby sie nie martwil. Ja takze jak mam jeszcze chodzic z brzuszkiem to na ten czas wolalabym wyniesc sie na bezludna wyspe bo kazdy kto mnie zobaczy to mowi ty jeszcze chodzisz a ja juz myslalam ze urodzilas no kurcze niby jeszcze tydzien do terminu a jak malemu sie nie spieszy i wyjdzie po terminie to co mam sie polozyc i na sile go za lepek wyciagnac bo ktos gada czy juz urodzilam .... Ale wolalabym zeby juz wyszedl bo nogi odmawiaja posluszenstwa co raz bardziej pieka jak chodze a do toalety trzeba dojsc
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
Agabtm nic mi.piszesz może już dzidzia jest z Toba:)
Mnie dziś też od popołudnia coś brzuch pobolewa. Trochę na dole jak na okres. Czasami cały. Ale jeszcze nadzieji sobie bo robię. Zobaczymy czy się coś rozkreci czy fałszywy alarm:) My wróciliśmy ze sklepu wiec może uda się zaobserwować jakąś regularnie tego bólu:) -
Dziewczyny gratuluję nowym mamusiom
Staram się Was czytać, ale czasu brakuje. Malutka rośnie, doszła już do swojej wagi porodowej. Jest raczej spokojna, tylko jak ją brzuszek boli to płacze. Jest taka piękna i kochana, nie wyobrażałam sobie takiej miłości jaką do niej czuję Mój też oszalał na jej punkcie, mówię Wam, to już córunia tatuniaAndzia SM lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Jest juz Kornelcia. 3700 g śliczna jeest miałam cc jutro wiecej info.
smerfetkaa, Andzia SM, iluzja, mmarzenak, mloda1995, Iwa2016, Paula222 lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Mi wczoraj o 2.30 w nocy odeszly wody.szpital i skurcze sie pisaly boli brak. Dostalam oksy nagle w 2 godziny tak sie akcja rozkrecila ze doszliśmy do 5 cm dostalam zzo boli zero po znieczuleniu. Potem zrobili sie ok 10 i bardzo bolące bole parte ciężko bylo juz wytrzymać poprosiłam o kolejne zzo. Dostalam mniejsza dawkę ale dalej bolalo. I główka po godzinie prób parcia nie chciała sie wstawić w kanal.modlilam sie o cc bolalo bardzo bo bole krzyżowe. I dr po jakimś pól godz zadecydował o cieciu. Mega ulga mega radość.opieka byla super.
Najlepsze rano na usg waga 4400 juz wtedy myśleli o cc potem zrobili na jakimś lepszym sprzęcie waga 3900. A córcia ma 3700
Leze na pooperacyjnej i jest super. Radość ogromna. Ten bol szwu przy porodowych to nic.Karolina_karolina, Olafasola, Kaja, mloda1995, mamawojtka, Helen lubią tę wiadomość
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Polozne u mnie mowily ze po burzach jest wysyp rodzących.
Łącznie byliśmy w szpitalu od 3 rano mala urodziła sie ok 21. W tym bylo jakies 4 godziny boli łącznie. Ale bylam wyczerpana.
Dziewczyny bierzcie zzo jak macie możliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 01:57
Olafasola, Helen lubią tę wiadomość
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!