Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Clara wrote:Witajcie,
ja idę dzisiaj wyjątkowo do gina na NFZ na 15.00.
Dlaczego wyjątkowo? bo w ogóle nie chodzę na NFZ, mam swoją ginkę prywatnie.
Ale już dłużej nie wytrzymam w takiej niepewności...
Może to zabrzmi dla Was dziwnie, ale u mnie brak wymiotów to podejrzana sprawa. Dwie ciąże na wymiotach takich, że hej - donoszone.
Jedna ciąża obumarła i właśnie ta, która była bezobjawowa.
Nie wiem Dziewczyny, po prostu intuicja, niepokój - muszę iść i już.
Niech mi powie czy ciąża żywa czy martwa.
Kciukam za wizytę i dzidziusia, aby wszystko było ok. i koniecznie daj znać, mam nadzieję, ze to będą dobre wieściClara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:czesc, wiem co czujesz, u mnie tez mało tych objawów z porównaniem z dziewczynami..mam jutro wizytę.
Kciukam za wizytę i dzidziusia, aby wszystko było ok. i koniecznie daj znać, mam nadzieję, ze to będą dobre wieści
dam Helenko znać, dam...
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClara wrote:Witajcie,
ja idę dzisiaj wyjątkowo do gina na NFZ na 15.00.
Dlaczego wyjątkowo? bo w ogóle nie chodzę na NFZ, mam swoją ginkę prywatnie.
Ale już dłużej nie wytrzymam w takiej niepewności...
Może to zabrzmi dla Was dziwnie, ale u mnie brak wymiotów to podejrzana sprawa. Dwie ciąże na wymiotach takich, że hej - donoszone.
Jedna ciąża obumarła i właśnie ta, która była bezobjawowa.
Nie wiem Dziewczyny, po prostu intuicja, niepokój - muszę iść i już.
Niech mi powie czy ciąża żywa czy martwa.
Kochana polubiłam to tylko dlatego że idziesz na wizytę.
A maluszkiem się nie przejmuj, na pewno wszystko będzie ok. Trzymam za to kciuki :*Clara, Helen lubią tę wiadomość
-
Musimy być dzielne, mam nadzieję, że po prostu ciąża jest dla nas łaskawa.Robię zdjecia co tydzień i brzuszek rośnie, więc pewnie maleństwo też, ale im bliżej wizyty tym większy stres.
A i w końcu się wyspałam, spałam całą noc jak suseł, brak drzemek w niedzielę wynagrodził mi błogim snem z bardzą fajną obsadą i scenariuszem
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny