Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha Klucha wrote:cześć Wszystkim Mamusiom!
na ostatniej wizycie dostałam luteinę dopochwowo i jakoś tak sobie wymyśliłam, że będę brała o 7:00 rano i 19:00. W ciągu tygodnia to spoko bo i tak wstaję o 6:00 ale dziś musiałam sobie ustawić budzik, a potem już nie mogłam zasnąć, ale na szczęście mam możliwość wylegiwania się w łóżku
Co do miejscowości, z których jesteśmy to ja mieszkam w Poznaniu i jestem ciekawa czy jakaś czerwcowa mamusia też jest poznanianką!?
Poznań pozdrawia!Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Wczoraj wieczorem zaczęłam bardzo mocno budzić i tak jest do chwili obecnej. Kontaktowałam się dzisiaj rano z moim ginem. Mam już maksymalną dawkę leków. Mam przyjechać do niego na kontrolę we wtorek.
Leżę plackiem i wstaje tylko do toalety. Boje się strasznie ale wierzę że będzie dobrze. Musi być!!! -
Ja byłam dziś na tej kontroli w szpitalu. Bubus urósł juz do 2,25 cm. Serduszko bije pięknie, lekarz mówi, że dobrze rokuje. U mnie termin porodu zmienił się na 30 maj wiec jak dobrze pójdzie to może nawet w dzień Mamy się uda? Kto wie?
Annielove, xpaulinax, Helen, krysiak, Magdzialena, Kourtney lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek gratuluję
pinka myślę że nie masz czym sie martwić, skoro tylko plamisz? Ja byłam jakiś czas temu na IP z plamieniem i nic mi nie było, bąbelek miał się dobrze i pięknie biło mu serduszko, teraz jest niedziela więc pewnie nic nie zrobią. Ale jak do jutra będziesz miała plamienia no to nie zaszkodzi sprawdzić, oni tam cię zbadają, zrobią USG i wtedy będziesz na pewno spokojniejsza. A do tej pory leż i odpoczywaj może akurat zbliża ci sie drugi termin @ i stąd te brudzenie -
nick nieaktualny
-
pinka425 wrote:Witajcie. Wczoraj wieczorem zaczęłam bardzo mocno budzić i tak jest do chwili obecnej. Kontaktowałam się dzisiaj rano z moim ginem. Mam już maksymalną dawkę leków. Mam przyjechać do niego na kontrolę we wtorek.
Leżę plackiem i wstaje tylko do toalety. Boje się strasznie ale wierzę że będzie dobrze. Musi być!!!
Który to twój tydzien?pinka425 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Ja byłam dziś na tej kontroli w szpitalu. Bubus urósł juz do 2,25 cm. Serduszko bije pięknie, lekarz mówi, że dobrze rokuje. U mnie termin porodu zmienił się na 30 maj wiec jak dobrze pójdzie to może nawet w dzień Mamy się uda? Kto wie?
-
Helen wrote:Jak to jest plamienie brunatne, bez mocnej czerwonej jakby okresowej krwi to wszystko będzie dobrze.
Który to twój tydzien? -
nick nieaktualnyJennyXS, śliczny dzidziuś, zazdroszczę podglądnięcia
Idę Was nadrabiać, bo cały weekend byłam zawalona robotą. Pozdrawiam wszystkie mamusie, miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 22:01
pinka425, madziak2202, JennyXS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy i życzymy miłego dnia
Właśnie dopijamy kakao i zaraz pomimo wstrętnej pogody pojedziemy na targ po świeże owoce i warzywa. A właśnie skoro mowa o warzywach to dziś na obiad zrobię koperkowa z pulpecikami
Dziś któraś wizytuję? Przyznać sięHelen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
ja idę dzisiaj wyjątkowo do gina na NFZ na 15.00.
Dlaczego wyjątkowo? bo w ogóle nie chodzę na NFZ, mam swoją ginkę prywatnie.
Ale już dłużej nie wytrzymam w takiej niepewności...
Może to zabrzmi dla Was dziwnie, ale u mnie brak wymiotów to podejrzana sprawa. Dwie ciąże na wymiotach takich, że hej - donoszone.
Jedna ciąża obumarła i właśnie ta, która była bezobjawowa.
Nie wiem Dziewczyny, po prostu intuicja, niepokój - muszę iść i już.
Niech mi powie czy ciąża żywa czy martwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:17
Annielove lubi tę wiadomość
-
miałam napisać w piątek ale nie zdążyłam... wyniki bety z czwartku 3392 mIU/ml. trochę się zdziwiłam bo jak byłam z Darkiem w ciąży to betę robiłam dokładnie tak samo czyli 8 dni po spodziewanym okresie i z nim miałam trochę ponad 1600.. ale widocznie fasolka zadomowiła się wcześniej niż starszy brat.
Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość