Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja przytyłam na bank, bo czuję, piersi większe o rozmiar, wiec tu na pewno idzie trochę gram, koniec 5tygodnia było ok 1kg wiecej niż na początku cyklu, a teraz pewnie jeszcze z jeden doszedł.Ale nie mam wagi to tylko spekulacje, pewnie jest 61kg na wadze.
-
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki z grupy staraczek szybko zawitałam w Waszym gronie Dziś mam 2 wizytę na której mam nadzieję zobaczyć Maleństwo. W ostatnim czasie Moja ciąża była tylko (2%-towa) tak określił Ją lekarz który zobaczył 6,5 cm krwiaka który wówczas zasłaniał Moje Maleństwo. Załamało Mnie to. Dziś robiłam badania BhCG ostatni wynik 155.73[+] lekarz stwierdził że malutki. Dziś mam nadzieję że zobaczę większy wynik.Terminu porodu dokładnego nie znam z Moich wyliczeń wynika że ma być to 19,21 czerwiec 2016 Pozdrawiam Wszystkie Kobietki które z wielką Radością czekają na Wszystkie przyjemne dolegliwości ciążowe:*Cytrynka
-
nick nieaktualny
-
Kamenka wrote:ja dzis mam tak zatkany nos ze masakra .....
Tez mieliscie problem z katarem:P bo nie wiem juz chyba to alergia
Ja od początku cyklu Już miałam problem z wodnistym katarem aż do dziś . a słyszałam że u Niektórych Kobiet to normalne .Kamenka lubi tę wiadomość
Cytrynka -
malacytrynka wrote:Ja od początku cyklu Już miałam problem z wodnistym katarem aż do dziś . a słyszałam że u Niektórych Kobiet to normalne .
o no prosze myslalam ze jestem nie widoczna i nikt mnie nie widzi tutaj:(
dzieki mała ze odpisalas
malacytrynka lubi tę wiadomość
-
Annielove wrote:O boże, dziewczyny jadę do szpitala, na wkładce pojawiła się czerwona krew ze skrzepami ;(
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Annielove wrote:O boże, dziewczyny jadę do szpitala, na wkładce pojawiła się czerwona krew ze skrzepami ;(
Przepraszam ale przez przypadek nacisnelam "Lubie" , kiedy chciałam zacytować Twój post a jestem na telefonie i nie wiem jak mam to skasować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny