X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Niestety dziewczyny musimy się pożegnać. Ciąża obumarła :/ ;(
    Ale jak to możlwiwe? :O nie wierze :( Tak bardzo mi przykro

• mamaNika Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Jestem z tobą.wiem co czujesz w kwietniu u mnie była identyczna historia w tym samym tygodniu. Tak mi przykro

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż nie wiadomo co dziś pisać na forum, po takiej strasznej wiadomości... ;(

lprkuay3dehqwb0g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( Nie moge w to nadal uwierzyć

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykre :( Ah

• Hania222 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Bardzo mi przykro, nie znam slow po ktorych by ci ulzylo, ale badź silna

eiktk0s3jfkxfoh4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie sie slabo dzis czuje. Ciagle jestem senna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmarzenak wrote:
    a zmierzyłaś sobie ciśnienie? masz taką możliwosć?
    tak, mam 115/80 wiec chyba nie jest zle

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem w szoku. Nigdy nie przeżyłam poronienia.. Takie rzeczy się zdarzają. Ja w sumie ledwo żyję. Nie potrafię się pozbierać.. jest mi z tym ciężko ;/ Na szczęście nie będę mieć łyżeczkowania, dostaję leki, jeśli wszystko się oczyści to z powrotem będziemy się starać aby za miesiąc, dwa być tu z powrotem.. Lekarz zbadał mi progesteron i właśnie spadł do takiego stopnia że ciąża pod żadnym pozorem nie mogła się utrzymać. Nie ma co tu wylewać grochu, myślę że to nie ma sensu, nie chce was stresować, cieszcie się ciążą, niech wasze maluchy rosną zdrowe i silne :) :*

Aaaaa no i powiem wam coś, bardzo z wami się z zżyłam, jesteście cudowne, każda z osobna <3 Ja pewnie będę prowadzić wykres z powrotem więc możecie z czasem zaglądać i mi kibicować... Buziaczki :*

• xpaulinax Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyrazy współczucia Annielove ;(

zi13ikgnbtapo19b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Sama jestem w szoku. Nigdy nie przeżyłam poronienia.. Takie rzeczy się zdarzają. Ja w sumie ledwo żyję. Nie potrafię się pozbierać.. jest mi z tym ciężko ;/ Na szczęście nie będę mieć łyżeczkowania, dostaję leki, jeśli wszystko się oczyści to z powrotem będziemy się starać aby za miesiąc, dwa być tu z powrotem.. Lekarz zbadał mi progesteron i właśnie spadł do takiego stopnia że ciąża pod żadnym pozorem nie mogła się utrzymać. Nie ma co tu wylewać grochu, myślę że to nie ma sensu, nie chce was stresować, cieszcie się ciążą, niech wasze maluchy rosną zdrowe i silne :) :*

Aaaaa no i powiem wam coś, bardzo z wami się z zżyłam, jesteście cudowne, każda z osobna <3 Ja pewnie będę prowadzić wykres z powrotem więc możecie z czasem zaglądać i mi kibicować... Buziaczki :*
    Będe trzymać kciuki za nowe starania :* Mam nadzieje ze wrocisz tu tak szybko jak to mozliwe

Annielove lubi tę wiadomość

• miluszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove, trzymam mocno kciuki za jak najszybszy powrót na fioletową! Wspieram Kochana! Nie poddawaj się! Czekamy na Ciebie! <3

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Strasznie sie slabo dzis czuje. Ciagle jestem senna.
    tez jakos mnie spanie bierze zjadlam obiadek i oczka mi sie zamykają

• mmarzenak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    tez jakos mnie spanie bierze zjadlam obiadek i oczka mi sie zamykają
    jeśli macie taką możliwość to odpoczywajcie dziewczynki..

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:

na pewno będziemy ci mocno kibicować, samooczyszczenie jest najlepsze, dobrze, ze wybrałas taką drogę. Może mocno boleć, to się zaopatrz w leki przeciwbólowe i weź sobie parę dni na to wolnych, nic nie planuj.
    Ja przy II ciązy, miałam puste jajo płodowe i też nie wybrałam łyżeczkowania. Później będziesz miała kontrol będą sprawdzali czy się oczyściłas na 100% i jak spada beta, będą patrzeć. Trzymaj się mocno, po poronieniu można szybko zajść w ponowną ciążę, bo organizm zapamiętuje ten stan, więc mocno w to wierzę, ze jeszcze wam się uda w tym roku.
    Jak masz ochotę to płacz, nie duś tego w sobie.
    Ojej..aż mi łzy się zbierają :* bądź dzielna.

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem od wczoraj okropnie senna, ale nie wiem czy to przez ciążę, czy przez odstawienie kofeiny. A tu jeszcze 11-miesięczniak woła i pracy sporo.. No ale trzeba się spiąć i dać radę, mąż wróci o 19 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwam was dziewczyny z malymi dziecmi. :) Mala roznica wieku jest super ale musi byc chyba ciezko z dwojka taka maluchow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypatruje naszych mlodszych kolezanek lipcówek na forum a jakos ich ciagle nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie :P Nie wiem co mnie czeka od czerwca, czasami się trochę martwię jak to ogarnę, ale pocieszam się tym, że szybciej zakończę etap "pieluszkowy". :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są już lipcówki :)

‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ