Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jutro spotykam sie z przyjaciolka zeby jej powiedziec. Tez strasznie sie boje. Jak jej to tak delikatnie powiedziec. Strasznie mi przykro ze ona nie moze miec dzieci. U nich nawet invirro odpada z powodu jakiejs wady co u niej odkryli dodatkowo. Czemu zycie jest takie niesprawiedliwe
-
Annielove wspieram i nie poddawać ie się. Na pewno szybko wam się uda! Ja poronolam w 10 tygodniu, potem po 4 miesiącach zaszłam w ciążę i urodziłam Livie. Teraz jest strach ze znowu coś się stanie ale niestety na to nie mamy wpływu. Jak to lekarze brutalnie nazywają - naturalna selekcja ehhh
-
nick nieaktualny
-
Ja mam napady gorąca.
-
matko, ile wy tych postów produkujecie
annielove współczuję
ja mam od wczoraj dreszcze właśnie,a mąż kaloryfery zakręca, bo mu za ciepło.
ja się martwie bólem brzucha.. boli mnie codziennie, pod wieczór się zaczyna. albo mnie kłuje w jajniku, albo jakby mi ktoś dźgał nożem cały brzuch, albo jakies takie dziwne skurcze. też tak miałyście? jedną stratę już przeżyłam, też mnie wtedy pobolewał brzuch.
nie wiem czy to normalne. niby lekarka mówiła, że brzuch może boleć, że to normalne na tym etapie, ale ja nie wiem czy to tak ma bolec i codziennie?córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
krysiak wrote:Takie dreszcze miałam na początku. Jestem już kilka tygodni do przodu przed Tobą i takich dreszczy już nie mam. Ale miałam
dzieki za odp. a myslalam ze to cos nie tak juz zaczelam sie wmawiać czasem nadejdzie mnie taki dreszcz ze az mam gęsią skórkę po chwili przechodzi
Bomblica haha moj tez zakreca a ja mu odkrecam hahahah i tak w kółko hahahah
Cos mnie czasem zakuje w jajniku ale nie jest to bol to tak jakby ukucie i to wszystko najgorsze jak mam isc do Wc boje sie ze zobacze cos na wkłądce czasem juz glupieje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:19
-
Kamenka wrote:Bomblica haha moj tez zakreca a ja mu odkrecam hahahah i tak w kółko hahahah
Cos mnie czasem zakuje w jajniku ale nie jest to bol to tak jakby ukucie i to wszystko najgorsze jak mam isc do Wc boje sie ze zobacze cos na wkłądce czasem juz glupieje..
no ja mam to samo przy każdej wizycie w wc...
kamenka ten sam wiek ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 18:25
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Annielove tak strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie Kochana i nie poddawaj się!
Mnie jakieś choróbsko dopada Kicham i prycham, w nosie kręcie, siły nie mam Ratuje się naturalnymi sposobami - imbir, miód, czosnek, sok z malin. Mam nadzieję, ze zwalczę to szybko.Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-
Kamenka wrote:a no dokladnie ten sam wiem
a oprocz tego masz jakieś dolegliwosci czy objawy ?
węch mam wyostrzony, cycki mam ciężkie i sutki okropnie boląHelen lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie