X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie. Jeszcze pol godz temu nie bylo ;)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Sama jestem w szoku. Nigdy nie przeżyłam poronienia.. Takie rzeczy się zdarzają. Ja w sumie ledwo żyję. Nie potrafię się pozbierać.. jest mi z tym ciężko ;/ Na szczęście nie będę mieć łyżeczkowania, dostaję leki, jeśli wszystko się oczyści to z powrotem będziemy się starać aby za miesiąc, dwa być tu z powrotem.. Lekarz zbadał mi progesteron i właśnie spadł do takiego stopnia że ciąża pod żadnym pozorem nie mogła się utrzymać. Nie ma co tu wylewać grochu, myślę że to nie ma sensu, nie chce was stresować, cieszcie się ciążą, niech wasze maluchy rosną zdrowe i silne :) :*

Aaaaa no i powiem wam coś, bardzo z wami się z zżyłam, jesteście cudowne, każda z osobna <3 Ja pewnie będę prowadzić wykres z powrotem więc możecie z czasem zaglądać i mi kibicować... Buziaczki :*
    wspieram <3

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się martwię, od 2-3 dni nie mam bólu podbrzusza które do tej pory miałam. Już zaczynam sobie wkręcać :/

Mój 17 miesięczniak właśnie śpi, korzystając z okazji zdrzemnęłam się na godzinkę a teraz gotuję mu obiadek ;)

Annielove liczę , że szybciutko wrócisz na fioletową :***

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 nie wkręcaj sobie, objawy przychodzą i odchodzą, to całkowicie naturalne i nie ma na nie reguły. Wiem, że to trudne, szczególnie na początku, ale postaraj się cieszyć ciążą, Dzidziuś wszystko czuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove, tak mi przykro. Kurczę, każda taka wiadomosc pokazuje mi tylko, jak to nasze szczęście ulotne jest. Trzymaj sie i mam nadzieje, ze niebawem znów zagościsz na fioletowej. Strasznie mi przykro!

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sapphire dziękuję ślicznie :* Po prostu boję się, że pójdę na wizytę 19 listopada a tam nie będzie nic.. wiecie o co chodzi...

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie. Z tymi objawami to roznie. Dzisiak znowu nie mam zadnych objawow a jeszcze wczoraj bylo zle.

katsuyoshi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Dokladnie. Z tymi objawami to roznie. Dzisiak znowu nie mam zadnych objawow a jeszcze wczoraj bylo zle.
    Kochana wpadnij do nas :D dużo sie działo ostatnio hihi Buziaki !

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Kochana wpadnij do nas :D dużo sie działo ostatnio hihi Buziaki !
    Gdzie gdzie? Do was lipcowek czy na rozowa? ;)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sapphire wrote:
    Też jestem od wczoraj okropnie senna, ale nie wiem czy to przez ciążę, czy przez odstawienie kofeiny. A tu jeszcze 11-miesięczniak woła i pracy sporo.. No ale trzeba się spiąć i dać radę, mąż wróci o 19 :)
    całkiem zrezygnowalaś z kawusi? nawet jednej małej nie wypijesz?

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzi a co u CB ? Nie odzywasz się ;)

Właśnie, Abra się dawno nie udzielała, ktoś coś wie?

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety całkiem, jakoś mi nie podchodzi, wypiję łyka czy dwa i ochota mi przechodzi. A pijałam 3-4 dziennie. Chyba mnie odrzuciło :)

To samo mam z fajkami (wiem, to zło), przed zajściem trochę podpalałam, głównie w pracy, a teraz jak czuję dym to uciekam. Okropnie drażni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:37

• JusWik Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie czerwcowe gratulacje dla was!!! Odpoczywajcie i dbajcie o siebie i wasze malenstwa.
    Mamusia majowa 2016

Kourtney, Sapphire, Kamenka, Paula222, malacytrynka, xpaulinax lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kawusi nie lubie i nigdy nie lubilam. Ewentualnie wypije latte albo mleko z odrobina kawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 15:39

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Mamusie czerwcowe gratulacje dla was!!! Odpoczywajcie i dbajcie o siebie i wasze malenstwa.
    Mamusia majowa 2016
    z Wzajemnością Jus :* spokojnych 9 miesięcy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki JusWik, Wy Majówki również :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    A ja kawusi nie lubie i nigdy nie lubilam. Ewentualnie wypije latte albo mleko z odrobina kawy :)
    a mnie jakos ciagnie do kawy ale ograniczylam do jednej na dzien z jednej lyzeczki choc mam ochote ale zastępuje herbata:)

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uwielbiam kawę, dzień bez kawy dniem straconym ;) Ale na szczęście to mój jedyny nałóg, jestem zdecydowaną przeciwniczką palenia, mąż nie pali, znajomych opierdzielam żeby rzucili ;)

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove wrote:
    Sama jestem w szoku. Nigdy nie przeżyłam poronienia.. Takie rzeczy się zdarzają. Ja w sumie ledwo żyję. Nie potrafię się pozbierać.. jest mi z tym ciężko ;/ Na szczęście nie będę mieć łyżeczkowania, dostaję leki, jeśli wszystko się oczyści to z powrotem będziemy się starać aby za miesiąc, dwa być tu z powrotem.. Lekarz zbadał mi progesteron i właśnie spadł do takiego stopnia że ciąża pod żadnym pozorem nie mogła się utrzymać. Nie ma co tu wylewać grochu, myślę że to nie ma sensu, nie chce was stresować, cieszcie się ciążą, niech wasze maluchy rosną zdrowe i silne :) :*

Aaaaa no i powiem wam coś, bardzo z wami się z zżyłam, jesteście cudowne, każda z osobna <3 Ja pewnie będę prowadzić wykres z powrotem więc możecie z czasem zaglądać i mi kibicować... Buziaczki :*

o Boże co za smutna wiadomość... strasznie mi przykro i nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz... sama się popłakałam.

Będę o Tobie pamiętać i znajdę Cie na ovu, żeby kibicować!

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wiesci od dzisiejszych wizytujacych

Paula222 lubi tę wiadomość

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ