Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenka wrote:a no cycki to tez mam strasznie cieżkie a węch no tak albo mi coś śmierdzi albo pachnie heheheh i latam siku
Kamenka lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyjuż po wizycie na NFZ. specjalnie zaznaczyłam NFZ bo to był mój pierwszy i ostatni raz państwowo.
ale od początku:
ciąża żywa, serduszko bije, kosmówka bez cech odklejania. Tyle dowiedziałam się. USG - przez brzuch!!! trwało może ze 2 minuty.
Poszłam tylko dlatego na tą wizytę by uspokoić się. I w sumie więcej nie oczekiwałam. Ale gdybym miała takie wizyty co miesiąc na NFZ - do głowy dostałabym.
Żadnego wywiadu, nic.
Wizyta trwała może z 8 minut.
Miała na celu uspokojenie mnie. Tyle.Helen, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj dowiedziałam się o dwóch poronieniach: AnnieLove i moja koleżanka poroniła w 8 tygodniu.
Niestety.... jesteśmy w takich tygodniach ciąży, że wszystko może się wydarzyć. Stąd też u mnie duży niepokój. Wiem, że nie mam wpływu na ciążę, na jej rozwój, ale mimo wszystko człowiek zamartwia się.
Nie mam takiego luzu i radości jak co poniektóre z Was. A chciałabym...
Pewnie wynika to z tego, że już poroniłam dwa razy i obok mnie takie rzeczy dzieją się nagminnie.
Myslę, że uspokoję się po badaniach prenatalnych.
-
Bomblica wrote:dobra, to z tym bólem brzucha, to bedę sobie wkręcać, ze mam dwa bobasy i się za bardzo rozpierajacykl staran- 10
-
ja mam pierwsza wizyte dopiero na 6listopada i siedze tak w niepewnosci czy wszystko jest ok , ale wydaje mi sie ze tak . mnie tez podbrzusze boli jak na okres, ale mniej bo przy okresie umieralam z bolu no i kreseczki na testach sa z dnia na dzien coraz mocniejsze wiec hcg przyrasta wiec mysle sobie ze nie mam sie czym martwic, pozytywne nastawienie to podstawa i zero stresucykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:kamenka czy ty juz mialas wizyte u gina?
Ale jutro mam nastepna i mam nadzieje ze juz bedzie ok bo Bete robilam i mam 1111,99 a TY ?
aa nie doczytalam dopiero 1x idziesz ...
no ja ide jutro a Bete robilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:13
-
ruda69742 wrote:ja mam pierwsza wizyte dopiero na 6listopada i siedze tak w niepewnosci czy wszystko jest ok , ale wydaje mi sie ze tak . mnie tez podbrzusze boli jak na okres, ale mniej bo przy okresie umieralam z bolu no i kreseczki na testach sa z dnia na dzien coraz mocniejsze wiec hcg przyrasta wiec mysle sobie ze nie mam sie czym martwic, pozytywne nastawienie to podstawa i zero stresu
ja mam 2 listopada.
ufff czyli nie tylko mnie boli:)córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:ja mam 2 listopada.
ufff czyli nie tylko mnie boli:)cykl staran- 10
-
Mili_Vanilli wrote:Annielove tak strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie Kochana i nie poddawaj się!
Mnie jakieś choróbsko dopada Kicham i prycham, w nosie kręcie, siły nie mam Ratuje się naturalnymi sposobami - imbir, miód, czosnek, sok z malin. Mam nadzieję, ze zwalczę to szybko.
oczywiście miało być "cytuj" a nie "lubię to"
podobno sok z malin jest niewskazany dla kobiet w ciąży. Mąż mi właśnie kupił butelkę 500ml/40zł. naturalnego soku a tam, że kobiety w ciąży nie mogą go spożywać.
Mały Ryś -
nick nieaktualnyHelenucha Klucha wrote:oczywiście miało być "cytuj" a nie "lubię to"
podobno sok z malin jest niewskazany dla kobiet w ciąży. Mąż mi właśnie kupił butelkę 500ml/40zł. naturalnego soku a tam, że kobiety w ciąży nie mogą go spożywać.