Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKourtney wrote:A co do muzyki to powiem wam ze przesluchalam juz chyba z miljonnn razy nowa piosenke Adele. Normalnie jaram sie tak fest na nowa plyte jak male dziecko ale uwielbiam glos tej babki
wczoraj usłyszłam pierwszy raz nową piosenkę Adele - przepiękna.
jeśli chodzi o kąpiele w wannie - faktycznie. ostrożnie z nimi, nie w gorącej wodzie.
Kourtney lubi tę wiadomość
-
znalazlam to na jakies stronie: "Ból w podbrzuszu jest częstym objawem we wczesnej ciąży. Najczęściej jest związany z powiększaniem się płodu, a wraz z nim także macicy, czego konsekwencją jest zwiększenie ciśnienia wewnątrz jamy brzusznej. W efekcie pojawia się skurczowy lub palący ból w podbrzuszu, miednicy lub dole pleców."
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/bol-w-podbrzuszu-we-wczesnej-ciazy-przyczyny_39128.htmlcykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:znalazlam to na jakies stronie: "Ból w podbrzuszu jest częstym objawem we wczesnej ciąży. Najczęściej jest związany z powiększaniem się płodu, a wraz z nim także macicy, czego konsekwencją jest zwiększenie ciśnienia wewnątrz jamy brzusznej. W efekcie pojawia się skurczowy lub palący ból w podbrzuszu, miednicy lub dole pleców."
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/bol-w-podbrzuszu-we-wczesnej-ciazy-przyczyny_39128.html
ruda, kocham cie! uspokoiłaś mnie :*ruda69742 lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
hej hej Kobietki Ja nie zostałam tak ładnie przywitana Też dołączyłam. I czytam i czytam i staram się wkręcić i jestem z Wami całym Serduszkiem ! po postach widać że takie Kochaniutkie jesteście
Clara, Kourtney, Bomblica, Helenucha Klucha, bloodflower, krysiak, xpaulinax lubią tę wiadomość
Cytrynka -
nick nieaktualnymalacytrynka wrote:hej hej Kobietki Ja nie zostałam tak ładnie przywitana Też dołączyłam. I czytam i czytam i staram się wkręcić i jestem z Wami całym Serduszkiem ! po postach widać że takie Kochaniutkie jesteście
Czy kochaniutkie?? hm... jak trzeba to [img][/img]http://emotikona.pl/emotikony/pic/0zlosc.gif
WITAMY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:55
-
jej ale to juz przesada nie mozna sie kompac nie mozna jesc nie mozna pić
Kiedys nasze mamy , babcie jak były w ciazy jadły wszystko kompały sie w goracej wodzie i mieli w tamtych czasach po 10 dzieci a teraz niczego nie wolno
Ciąza to nie choroba to radoscruda69742, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Kamenka wrote:jej ale to juz przesada nie mozna sie kompac nie mozna jesc nie mozna pić
Kiedys nasze mamy , babcie jak były w ciazy jadły wszystko kompały sie w goracej wodzie i mieli w tamtych czasach po 10 dzieci a teraz niczego nie wolno
Ciąza to nie choroba to radosccykl staran- 10
-
nick nieaktualnyKamenka wrote:jej ale to juz przesada nie mozna sie kompac nie mozna jesc nie mozna pić
Ciąza to nie choroba to radosc
kompać = kąpać
to było kiedyś Kamenko. a dzisiaj jest dzisiaj... i realia są jakie są.
Jestem w 5 ciąży, z których mam dwoje donoszonych dzieci.
Nie pamiętam by w jakiejkolwiek (no, może oprócz I ciązy) przepełniała mnie radość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:58
-
nick nieaktualnymalacytrynka wrote:hej hej Kobietki Ja nie zostałam tak ładnie przywitana Też dołączyłam. I czytam i czytam i staram się wkręcić i jestem z Wami całym Serduszkiem ! po postach widać że takie Kochaniutkie jesteście
Smialo pisz o wszystkim , pytaj o wszystko. Rozgosc sie u nas na calegomalacytrynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny