Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamenka wrote:ładne imionka
ja mam juz syna Patryka
teraz jesli będzie córka to bedzie Patrycja;)
a chlopczyk hmmmmm nie mam pojecia
wiem bo mam tak na imie witam;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:08
Kourtney, Pati_89, Helen lubią tę wiadomość
cykl staran- 10
-
nick nieaktualny
-
Clara wrote:już po wizycie na NFZ. specjalnie zaznaczyłam NFZ bo to był mój pierwszy i ostatni raz państwowo.
ale od początku:
ciąża żywa, serduszko bije, kosmówka bez cech odklejania. Tyle dowiedziałam się. USG - przez brzuch!!! trwało może ze 2 minuty.
Poszłam tylko dlatego na tą wizytę by uspokoić się. I w sumie więcej nie oczekiwałam. Ale gdybym miała takie wizyty co miesiąc na NFZ - do głowy dostałabym.
Żadnego wywiadu, nic.
Wizyta trwała może z 8 minut.
Miała na celu uspokojenie mnie. Tyle.
Chyba zależy od lekarza. Ja pierwszą ciążę prowadziłam na NFZ u świetnego ginekologa, bardzo dokładnego, delikatnego, uprzejmego. Teraz też do niego się zapisałam. Natomiast byłam wiele razy prywatnie i z kolei miałam takie odczucia jak Ty Teraz. Stąd uważam, że to kwestia człowieka i jego podejścia do pacjentaClara lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
ruda69742 wrote:Patryk i Patrycja bardzo ladne pochodzenie od lacinskie od patrycjuszy najbogatszej grupy(szlachty) inaczej szlachetnie urodzona
wiem bo mam tak na imie witam;-)
no zawsze chcialam miec Patusie i Patysia:)Patysia mam teraz Patusia;)
Jeśli bedzie chlopczyk to tez fajnie
w sumie obojetnie byLe by bylo zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:10
ruda69742 lubi tę wiadomość
-
ruda69742 wrote:Patryk i Patrycja bardzo ladne pochodzenie z lacinskiego od slowa patrycjuszy najbogatszej grupy(szlachty) inaczej szlachetnie urodzona
wiem bo mam tak na imie witam;-)ruda69742, Kamenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDeLaCruz wrote:Chyba zależy od lekarza. Ja pierwszą ciążę prowadziłam na NFZ u świetnego ginekologa, bardzo dokładnego, delikatnego, uprzejmego. Teraz też do niego się zapisałam. Natomiast byłam wiele razy prywatnie i z kolei miałam takie odczucia jak Ty Teraz. Stąd uważam, że to kwestia człowieka i jego podejścia do pacjenta
masz 100% rację Dela:-)
po prostu tego a nie innego gina mamy w przychodni i innego wyboru brak:-)
ja zaś w swoim życiu miałam 3 ginów prywatnych i nigdy nie byłam zawiedziona.
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny