Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje:) Ja dziś byłam u gin. i jestem jakimś wybrykiem natury . Albo lekarz jest jakiś nie doświadczony. @ miałam ostatnią 12września . robiłam test bladziutka kreseczka. Pierwsza Moja wizyta wyglądała kiepsko wyszłam z płaczem z gabinetu lekarz stwierdził że jest duży krwiak 6,5cm! a ciąży widać tylko 2 % i że onsam nie jest pewny czy ta ciąża jest . Dostałam duphaston.I zrobiłam BhCG pierwsza wyszła 155.72[+] malutko ale ok przynajmniej byłam pewna że ta ciąża jest. Nie przepisał mi żadnych witamin ani kwasu foliowego więc kupiłam na własną rękę po konsultacji telefonicznej z Moim lekarzem zalecił 0,4mg więc kupiłam FOLIK . Dziś jestem po 2 wizycie i po 2 Becie która dziś wyszła 2174[+] na wizycie lekarz doszukiwał się ciąży ! rozumiecie? doszukiwał ( obliczająć od dnia @ powinien to być 7 tydz) po czym stwierdził że ten niby krwiak to nie krwiak a torbiel 4,5cm.A ciąży dalej nie widzi pomimo tego że Beta jest [+] w pewnym momencie stwierdził że może być ciąża pozamaciczna. Aż tu nagle wyszukał! mała plamkę po chwili stwierdzając że ciąża jest ale bardzo młoda.Pomyślałam JAK TO?! mówi że niby przesunęły mi się owulacje i parę dni przed następną miesiączką która miała zaistnieć 11/12 październik doszło wówczas do zapłodnienia. Proszę Was pomóżcie Mi rozwikłać tą zagadkę bo Ja już sama nie wiem co jest i momentami płaczę i na przemian się śmieję .Bo nie wiem co mam o tym myśleć. W takim razie jak prawidłowo wygląda moja ciąża ? który to tydzień? na USG widać tylko taką mała plamkę .Cytrynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalacytrynka wrote:Dziękuje:) Ja dziś byłam u gin. i jestem jakimś wybrykiem natury . Albo lekarz jest jakiś nie doświadczony. @ miałam ostatnią 12września . robiłam test bladziutka kreseczka. Pierwsza Moja wizyta wyglądała kiepsko wyszłam z płaczem z gabinetu lekarz stwierdził że jest duży krwiak 6,5cm! a ciąży widać tylko 2 % i że onsam nie jest pewny czy ta ciąża jest . Dostałam duphaston.I zrobiłam BhCG pierwsza wyszła 155.72[+] malutko ale ok przynajmniej byłam pewna że ta ciąża jest. Nie przepisał mi żadnych witamin ani kwasu foliowego więc kupiłam na własną rękę po konsultacji telefonicznej z Moim lekarzem zalecił 0,4mg więc kupiłam FOLIK . Dziś jestem po 2 wizycie i po 2 Becie która dziś wyszła 2174[+] na wizycie lekarz doszukiwał się ciąży ! rozumiecie? doszukiwał ( obliczająć od dnia @ powinien to być 7 tydz) po czym stwierdził że ten niby krwiak to nie krwiak a torbiel 4,5cm.A ciąży dalej nie widzi pomimo tego że Beta jest [+] w pewnym momencie stwierdził że może być ciąża pozamaciczna. Aż tu nagle wyszukał! mała plamkę po chwili stwierdzając że ciąża jest ale bardzo młoda.Pomyślałam JAK TO?! mówi że niby przesunęły mi się owulacje i parę dni przed następną miesiączką która miała zaistnieć 11/12 październik doszło wówczas do zapłodnienia. Proszę Was pomóżcie Mi rozwikłać tą zagadkę bo Ja już sama nie wiem co jest i momentami płaczę i na przemian się śmieję .Bo nie wiem co mam o tym myśleć. W takim razie jak prawidłowo wygląda moja ciąża ? który to tydzień? na USG widać tylko taką mała plamkę .
Wybralabym sie za tydz badz dwa na kolejna wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:21
-
malacytrynka wrote:Dziękuje:) Ja dziś byłam u gin. i jestem jakimś wybrykiem natury . Albo lekarz jest jakiś nie doświadczony. @ miałam ostatnią 12września . robiłam test bladziutka kreseczka. Pierwsza Moja wizyta wyglądała kiepsko wyszłam z płaczem z gabinetu lekarz stwierdził że jest duży krwiak 6,5cm! a ciąży widać tylko 2 % i że onsam nie jest pewny czy ta ciąża jest . Dostałam duphaston.I zrobiłam BhCG pierwsza wyszła 155.72[+] malutko ale ok przynajmniej byłam pewna że ta ciąża jest. Nie przepisał mi żadnych witamin ani kwasu foliowego więc kupiłam na własną rękę po konsultacji telefonicznej z Moim lekarzem zalecił 0,4mg więc kupiłam FOLIK . Dziś jestem po 2 wizycie i po 2 Becie która dziś wyszła 2174[+] na wizycie lekarz doszukiwał się ciąży ! rozumiecie? doszukiwał ( obliczająć od dnia @ powinien to być 7 tydz) po czym stwierdził że ten niby krwiak to nie krwiak a torbiel 4,5cm.A ciąży dalej nie widzi pomimo tego że Beta jest [+] w pewnym momencie stwierdził że może być ciąża pozamaciczna. Aż tu nagle wyszukał! mała plamkę po chwili stwierdzając że ciąża jest ale bardzo młoda.Pomyślałam JAK TO?! mówi że niby przesunęły mi się owulacje i parę dni przed następną miesiączką która miała zaistnieć 11/12 październik doszło wówczas do zapłodnienia. Proszę Was pomóżcie Mi rozwikłać tą zagadkę bo Ja już sama nie wiem co jest i momentami płaczę i na przemian się śmieję .Bo nie wiem co mam o tym myśleć. W takim razie jak prawidłowo wygląda moja ciąża ? który to tydzień? na USG widać tylko taką mała plamkę .cykl staran- 10
-
ruda69742 wrote:to by wychodzil wiek plodowy czyli od owulacji 2tygodnie dlatego tak ciezko bylo cokolwiek zobaczyc a wiek ciazowy wychodzilby 4 tygodnie . mozesz wejsc na strone kalkulator ciazy wpisac date owulacji 12 pazdziernik i juzcykl staran- 10
-
Poszlam dziecko położyć spac a wy tyle napisalyscie:-) to prawda ze kiedys nasze babcie tak sie nie trzesly ale kiedyś organizmy kobiet nie byly takie zachemiowane jak teraz byly po prostu silniejsze. Zachodzily w ciaze i szły dalej w pole
Kamenka, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
malacytrynka wrote:Dziękuje:) Ja dziś byłam u gin. i jestem jakimś wybrykiem natury . Albo lekarz jest jakiś nie doświadczony. @ miałam ostatnią 12września . robiłam test bladziutka kreseczka. Pierwsza Moja wizyta wyglądała kiepsko wyszłam z płaczem z gabinetu lekarz stwierdził że jest duży krwiak 6,5cm! a ciąży widać tylko 2 % i że onsam nie jest pewny czy ta ciąża jest . Dostałam duphaston.I zrobiłam BhCG pierwsza wyszła 155.72[+] malutko ale ok przynajmniej byłam pewna że ta ciąża jest. Nie przepisał mi żadnych witamin ani kwasu foliowego więc kupiłam na własną rękę po konsultacji telefonicznej z Moim lekarzem zalecił 0,4mg więc kupiłam FOLIK . Dziś jestem po 2 wizycie i po 2 Becie która dziś wyszła 2174[+] na wizycie lekarz doszukiwał się ciąży ! rozumiecie? doszukiwał ( obliczająć od dnia @ powinien to być 7 tydz) po czym stwierdził że ten niby krwiak to nie krwiak a torbiel 4,5cm.A ciąży dalej nie widzi pomimo tego że Beta jest [+] w pewnym momencie stwierdził że może być ciąża pozamaciczna. Aż tu nagle wyszukał! mała plamkę po chwili stwierdzając że ciąża jest ale bardzo młoda.Pomyślałam JAK TO?! mówi że niby przesunęły mi się owulacje i parę dni przed następną miesiączką która miała zaistnieć 11/12 październik doszło wówczas do zapłodnienia. Proszę Was pomóżcie Mi rozwikłać tą zagadkę bo Ja już sama nie wiem co jest i momentami płaczę i na przemian się śmieję .Bo nie wiem co mam o tym myśleć. W takim razie jak prawidłowo wygląda moja ciąża ? który to tydzień? na USG widać tylko taką mała plamkę .
kwas foliowy obowiazkowo trzeba brać, nawet przed ciążą.
kochana, ja bym poszła do innego lekarza.. bo raz widzi krwiak, raz torbiel, sam nie wie co to jest, ciąży nie widzi, a taka duża beta! na spokojnie. zapisz się do innego lekarza i nie panikuj, a przynajmniej sie staraj..córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:kwas foliowy obowiazkowo trzeba brać, nawet przed ciążą.
kochana, ja bym poszła do innego lekarza.. bo raz widzi krwiak, raz torbiel, sam nie wie co to jest, ciąży nie widzi, a taka duża beta! na spokojnie. zapisz się do innego lekarza i nie panikuj, a przynajmniej sie staraj..malacytrynka lubi tę wiadomość
-
Bomblica wrote:kwas foliowy obowiazkowo trzeba brać, nawet przed ciążą.
kochana, ja bym poszła do innego lekarza.. bo raz widzi krwiak, raz torbiel, sam nie wie co to jest, ciąży nie widzi, a taka duża beta! na spokojnie. zapisz się do innego lekarza i nie panikuj, a przynajmniej sie staraj..
Tak właśnie Beta mówi sama za siebie a on na USG pokazał mi taki maluśki bąbelek teraz już sama nie wiem czy to jest moje maleństwo.Chyba zmienię lekarza .Ten jest prywatny i mam wrażenie że myśli tylko o tym jak wyciągnąć kase.Cytrynka -
nick nieaktualny
-
malacytrynka wrote:Tak właśnie Beta mówi sama za siebie a on na USG pokazał mi taki maluśki bąbelek teraz już sama nie wiem czy to jest moje maleństwo.Chyba zmienię lekarza .Ten jest prywatny i mam wrażenie że myśli tylko o tym jak wyciągnąć kase.
dokladnie ja tez trafiłam na takiego "konowala" ktory tylko na kase leci aa wizyta nie trwala wiecej niz 10min i mnie nastraszyl tez takimi rzeczami ze brak słów