Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Kochniutkie tylko że Jak to możliwe że ostatnią @ miałam 12 września a jest dziś 26 październik a on tak długo szukał ciąży. Następną @ bym miała 11/12 październiki rzekomo przed tą październikową @ (ktorej nie dostałam ) doszło do zapłodnienia . A ja wiem kiedy mam owulację bo mam takie boleści brzucha kłucie a zresztą nie długo po tym miałam plamienie białę lekko zabarwione krwią a test z bladziutką kreską wychodził już 2 dnia od spóźnione @ .Cytrynka
-
malacytrynka wrote:Tak Kochniutkie tylko że Jak to możliwe że ostatnią @ miałam 12 września a jest dziś 26 październik a on tak długo szukał ciąży. Następną @ bym miała 11/12 październiki rzekomo przed tą październikową @ (ktorej nie dostałam ) doszło do zapłodnienia . A ja wiem kiedy mam owulację bo mam takie boleści brzucha kłucie a zresztą nie długo po tym miałam plamienie białę lekko zabarwione krwią a test z bladziutką kreską wychodził już 2 dnia od spóźnione @ .
malacytrynka lubi tę wiadomość
cykl staran- 10
-
alez sie rozpisalyscie Kochane
Anielove- przykro, trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj w walce o marzenie
witam nowe przyszle Mamuski.
Ja dzis drzemka i buraczki!!! Co prawda tymi buraczkami musialam sie podzielic z moim nowym kocim lokatorem (nomen omen zawital u nas w dzien owulacji ;p)
Jutro kolejna wizyta u gina i usg, by cos tam bylo widac, bo tak jak kamenka bylam 19go i tam nic, no ale to wczesnie bylo
A co do lekarzy - ja bylam 19go na NFZ i bardzo bardzo rzeczowy i uspakajajacy czlowiek, mam nadzieje, ze tak dalej. A wizyta trwala dosc dlugo bo szukal i szukal i szukal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:46
-
malacytrynka wrote:Tak Kochniutkie tylko że Jak to możliwe że ostatnią @ miałam 12 września a jest dziś 26 październik a on tak długo szukał ciąży. Następną @ bym miała 11/12 październiki rzekomo przed tą październikową @ (ktorej nie dostałam ) doszło do zapłodnienia . A ja wiem kiedy mam owulację bo mam takie boleści brzucha kłucie a zresztą nie długo po tym miałam plamienie białę lekko zabarwione krwią a test z bladziutką kreską wychodził już 2 dnia od spóźnione @ .
dlatego zmień lekarzacóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Kourtney wrote:Bobmlica a ty skad jestes?
Wybaczcie ze tak pytam ale fajnie by bylo jak uzupelniam przy kazdej miejscowosc zeby przy wszystkich bylocóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
ruda69742 wrote:no to wychodzi ze ciaza musi byc starsza o on to jakis konowal zmien go
uśmiałam się z tego konowała tak chyba właśnie taki jest i zmieniam na 100% tego _KONOWAŁA_ żebyy się nie stresować . Bo tak jak opisałam ciąża nie może być młodsza. Już za 2 wizyty zapłaciłam po 150zł + leki duphaston 3 paczki po 29zł bo dziś przepisał 2 na 1!recepcie więc nie mogłam wykupić jednej i witaminy Mama DHA też koszt 30zł i ten Folik. KurdęCytrynka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey:) dzisiaj byłam na pierwszej wizycie, bąbelek jest w macicy a to już sukces mam zdjęcie kiepskiej jakości bo kiepski aparat mam ale wkleję wam oto mój bąbelek
http://iv.pl/images/50079617812036245744_thumb.jpg
Następna wizyta 16.11 także sporo czasu. Dzisiaj lekarz zapisał sobie moja wagę ,zmierzył ciśnienie, wypisał recepty na duphaston, zbadał ginekologiczne ,zrobił usg i powiedział żebym jeszcze w tym tygodniu zrobiła badanie: awidność toksoplazmozy IGG i IMG i dzwoniła z wynikiem. Wcześniej tzn w pod koniec maja robiłam samo IGG i wyszło dodatnie ale doktor i tak kazał zrobić ,więc zrobięBomblica, Kourtney, malacytrynka, Helen, Paula222, Helenucha Klucha, krysiak, xpaulinax, Abra, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa Gratulacje :*:* wysłałabym Wam Kochaniutkie Moje ale uśmiałybyście się i dopatrywały z Lupką fasolki he
Dzięki Wam poprawił Mi się Bardzo humor .Bo byłam Bardzo zła i smutna po tej wizycie u gin. Jak dobrze mieć Was :* wzorowe wsparcie Dziękuję :*:*:* i mocno Tulę Wszystkieruda69742 lubi tę wiadomość
Cytrynka