Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helenucha Klucha wrote:oczywiście miało być "cytuj" a nie "lubię to"
podobno sok z malin jest niewskazany dla kobiet w ciąży. Mąż mi właśnie kupił butelkę 500ml/40zł. naturalnego soku a tam, że kobiety w ciąży nie mogą go spożywać.
Poważnie? Ciekawe z jakiego powodu... ja tam owoce to cały czas jem i jem w dużych ilościach w tym oczywiście maliny. W ogole w drugiej ciąży żywię się tak jak przed ciaza a w pierwszej czytałam i potem panikowalam ze coś zjadłam. Wczoraj mąż mnie w żal na sushi mmmm oj tego bym sobie nie odmówiła hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:22
-
Nelus wrote:Poważnie? Ciekawe z jakiego powodu... ja tam owoce to cały czas jem i jem w dużych ilościach w tym oczywiście maliny. W ogole w drugiej ciąży żywię się tak jak przed ciaza a w pierwszej czytałam i potem panikowalam ze coś zjadłam. Wczoraj mąż mnie w żal na sushi mmmm oj tego bym sobie nie odmówiła hihihi
Ojej sushi no co TY to juz totalnie nie wolno gin mi mówił ze absolutnie serów pleśniowych i sushi i surowych ryb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:A ja mam teraz pelen relaksik Leze sobie w wannie. przygotowalam sobie taka super kapiel i slucham sobie ulubioenj muzyki. Chyba stad nie wyjde dzisiaj
a mnie wszyscy przestrzegaja, że w wannie w ciązy nie wolno sie kąpać! gdzies wyczytałam, że mozna, ale w letniej wodzie i max 15 mincóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
O liściach malin faktycznie slyszalam ze niewskazane w ciazy dopiero na koniec (sama pilam) ale owoce to samo zdrowie. Sery pleśniowe niewskazane sa te z niebieską czy zielona pleśnią a sushi zawsze mozna wziaz z pieczoną ryby (ja tak robie)
-
nick nieaktualnyBomblica wrote:a mnie wszyscy przestrzegaja, że w wannie w ciązy nie wolno sie kąpać! gdzies wyczytałam, że mozna, ale w letniej wodzie i max 15 min
Ej serio? Czuje sie jak jakas zacofana . ale powaznie nie wiedzialam o tym.
Jestem w letniej wodzie